دوستان من دیروز فلشم رو به دوستم دادم که برام یه چیزی بریزه. بعدش اومدم فلشم رو زدم به کامپیوترم به راحتی کار کرد. اما امروز که فلشم رو زدم به کامپیوتر فایل هاشو باز نمیکرد. فلش رو دراوردم و دوباره زدم به کامپیوتر یه فایل های عجیب و غریبی اومد و اسم هاشونم خیلی عجیب بود. الان که فلشم رو وصل کردم همه ی فایل هایی که داشتم رو به صورت 16 kb نشون میده. با انتی ویروس هم اسکن کردم هیچی پیدا نکردش. به جز فرمت چیکار دیگه میتونم بکنم که فایل هام سالم بمونه؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
اگه فایلا واست مهمه میتونی بری به control panel و بعد folder option بعد قسمت view و اونجا بزن show hidden file و چهارتا تیک پایینیشم وردار! به احتمال 99% فایلاتو ظاهر میکنه!!
سلام
دوستان من یه فیالی حدود 4 گیگ از کاپچیوترم پاک شده! کلا یعنی Shift+ Del !
مسخواستم بدونم راهی برای بازگردوندنش هست !؟ از این نرم افزارهای ریکاوریمیشه استفاده کرد !؟ میشه یک دو تا معرفی کنید !؟
خب شما ببین تنظیم کردی با IDM یا چیز دیگه سیستمت خاموش بشه !؟ شاید زودتر از موعد خاموش میشه ضمنا IDM یه سیستم محدودیت دانلود در ساعت هم داره ! باید اینارو چک کرد دیگه ...دوستان خواهشا کمک کنید !!
دیگه اعصابم خرد شده !!
چرا من هرچی دانلود با IDM میزارم شبا دانلود کنه میام میبینم مثلا 300 مگ گرفته و سیستم خاموش شده !!
تو Power Option هم همه گزینه ها رو Never کردم !
جالب اینه روزا وقتی میزارم واس دانلود 5 تا رو میگیره و قاعدتا شب تا صبح هم باید 4 - 5 تا بگیره ! ولی همش خاموش میشه !
فقط یه بار سر دانلود GTA V خاموش نشد که اومدم دیدم 5 گیگ گرفته !![]()
خب شما ببین تنظیم کردی با IDM یا چیز دیگه سیستمت خاموش بشه !؟ شاید زودتر از موعد خاموش میشه ضمنا IDM یه سیستم محدودیت دانلود در ساعت هم داره ! باید اینارو چک کرد دیگه ...
ضمنا من خودم تجربه کردم شبها گاهی اوقات برق میره و یا نت قطع میشه و از این حرفا دیگه ...
---
راستی این ربطی به مشکلت نداره ولی به کارت میاد .
برنامه خاموش و روشن کردن خودکار در حالت hibernate .
سلام
دوستان من یه فیالی حدود 4 گیگ از کاپچیوترم پاک شده! کلا یعنی Shift+ Del !
مسخواستم بدونم راهی برای بازگردوندنش هست !؟ از این نرم افزارهای ریکاوریمیشه استفاده کرد !؟ میشه یک دو تا معرفی کنید !؟
والا من خاموش شدن بعد از اتمام دانلود رو زدم و زمانی هم برای خاموش شدن تو صف دانلود مشخص نکردم !
اصلا نمیدونم چرا خاموش میشه !
نه اگه برق میرفت که مودم تا صبح تو حالت آنلاین نمیموند !!
اعصابمو خرد کرده !
راستی دوستان من میخوام بدونم واس مادربوردم ورژن جدید بلیوس اومده یا نه
از کجا بفهمم ؟!
مدل P8H61MLX 3 Plus
باوو PC تو مغازه اس !!
اتفاقا دیشب نیم ساعت خاموشش کردم تا خنک شه ، کولر هم زدم که تاثیرش بیشتر باشه !
همین الان داشتم تو مغازه Beyond بازی میکردم ، نزدیک 2 ساعت اصلا دست به PC نزدم اما الان در حال دانلوده !!
فقط شبا این مشکلو دارم
شانسو نیگا !!
دیشب باز زدم ، صبح اومدم دیدم قطع شده !!![]()
دوستان من با IDM یه فایل دو گیگی دانلود کردم بعد مثل اینکه درایوم جا نداشته بعد الان Status رو زده complete ولی زده file has been moved!! حالا هرچی دنبالش میگردم پیداش نمیکنم! باید از اول دانلود کنم یا پیدا میشه؟