مشکلات نرم افزاری

سلام، آقا کی راه حل این مشکلو میدونه؟ دیوونم کرده؛ خیلی App ها به این .Net نیاز دارن اما هرکاری میکنم نمیشه دانلودش کرد!
ممنون میشم جواب بدید، کارم خیلی گیره.

تو تاپیک ویندوز 8 بپرسی فک کنم بچه ها بهتر راهنمایی کنن

حالا مشکلت برای دانلودش چیه
چرا نمیشه دانلود کرد

سلام، آقا کی راه حل این مشکلو میدونه؟ دیوونم کرده؛ خیلی App ها به این .Net نیاز دارن اما هرکاری میکنم نمیشه دانلودش کرد!
ممنون میشم جواب بدید، کارم خیلی گیره.

دات نت فریم ورک روی وین 8 بصورت دیفالت خاموشه ولی هستش اول برو این مسیر که میگم ببین با این کار اوکی میشه یا نه . اگه نشد بگو لینک دانلود میدم بهت .
برو تو کنترل پنل بعد تو پروگرمز از اون کنار برو تو فیچرز وقتی که پنجرش باز شد همون گزینه اول نوشته دات نت فریم ورک اونو تیک بزن بعد اوکی کن و یه ریستارت ببین مشکل حل میشه یا نه

تو تاپیک ویندوز 8 بپرسی فک کنم بچه ها بهتر راهنمایی کنن

حالا مشکلت برای دانلودش چیه
چرا نمیشه دانلود کرد

دات نت فریم ورک روی وین 8 بصورت دیفالت خاموشه ولی هستش اول برو این مسیر که میگم ببین با این کار اوکی میشه یا نه . اگه نشد بگو لینک دانلود میدم بهت .
برو تو کنترل پنل بعد تو پروگرمز از اون کنار برو تو فیچرز وقتی که پنجرش باز شد همون گزینه اول نوشته دات نت فریم ورک اونو تیک بزن بعد اوکی کن و یه ریستارت ببین مشکل حل میشه یا نه
دوستان ممنون. کاربر raya2 راهنماییم کرد مشکل حل شد.
مرسی.

سلام.. خسته نباشین...
آقا بعضی از این ویدئو هام تو KM player صدا و تصویرشون هماهنگ نیست... صدا یکم جلوتر از تصویر ـه... ولی مثلا با Jet Audio درسته. واسه تنظیم کردنش چیکار کنم دقیقا تو KM player !?

سلام.دوستان وقتی که من Device Manager رو باز میکنم روی ایکون creative game port که برای صدا هستش عکس علامت تعجب اومده و ویندوز من هم سون 32 بیتی هستش.میشه درایور مربوطه رو واسه دانلود برام بزارید!!:d

سلام.. خسته نباشین...
آقا بعضی از این ویدئو هام تو KM player صدا و تصویرشون هماهنگ نیست... صدا یکم جلوتر از تصویر ـه... ولی مثلا با Jet Audio درسته. واسه تنظیم کردنش چیکار کنم دقیقا تو KM player !?
شما کاری رو که اینجا گفته انجام بده ، ببین مشکلت حل میشه
فقط برای اون کدکی که گذاشته و لینکش از کار افتاده ، میتونید از این لینک استفاده کنید
یا کلا به جای اون کدک، از FFDShow استفاده کنید
سلام.دوستان وقتی که من Device Manager رو باز میکنم روی ایکون creative game port که برای صدا هستش عکس علامت تعجب اومده و ویندوز من هم سون 32 بیتی هستش.میشه درایور مربوطه رو واسه دانلود برام بزارید!!:d
سلام
روی همون علامت تعجب کلیک راست کنید و Update رو بزنید.
اگر بعد از سرچ چیزی پیدا نکرد اینو تست کنید

سلام چند وقتیه ایتونزم این ارور رو میده
10679489026269257460.png
[/URL][/IMG]
حتی کامل حذف کردم و نصب کردم،اخرین نسخه رو دانلود و نصب کردم بازم همین ارور رو میده(با غیلتر شکنم واردش میشم همین ارور رو می ده))x

فقط برای اون کدکی که گذاشته و لینکش از کار افتاده ، میتونید از این لینک استفاده کنید

سلام
روی همون علامت تعجب کلیک راست کنید و Update رو بزنید.
اگر بعد از سرچ چیزی پیدا نکرد اینو تست کنید
گزینه Update رو زدم ولی اتفاق خاصی نیوفتاد!!:|
اون برنامه رو هم گرفتم و نصب هم کردم ولی وقتی از طریق همون برنامه میخوام دریاور مورد نظر رو بگیرم میگه باید عضو پریمیوم باشی!!:|

آقا قربون دستت با FFDShow درست شد... فقط یه مشکل جدید پیدا کرده.. KM Player دیگه Close نمیشه !! :d رو Close میزنی not responding میده باید با Task manager ببندیش ! :d

امروز این Firefox متن های فارسی صفحه New Tab رو درست نشون نمیده !
تنظیماتش رو هم دست کاری نکردم فقط 2 تا برنامه دیختم رو سیستم که فکر نمی کنم ربطی داشته باشه !
یه عکس از فونت ها مورد استفاده گرفتم یکی یه چک با Firefox خودش بکنه لطفا :دی
13871065621.png

امروز این Firefox متن های فارسی صفحه New Tab رو درست نشون نمیده !
تنظیماتش رو هم دست کاری نکردم فقط 2 تا برنامه دیختم رو سیستم که فکر نمی کنم ربطی داشته باشه !
یه عکس از فونت ها مورد استفاده گرفتم یکی یه چک با Firefox خودش بکنه لطفا :دی
13871065621.png
FireFoxت چه ورژنیه؟ یعنی سایت های فارسی رو به راحتی نشون میده؟ فقط New Tab Page؟
Fallback Character Encoding رو به Unicode (UTF-8) تغییر بده ببین چی میشه.

تو مورگرهای کروم و فایر فاکس یه سری سایت هستن که توش save میشن و وقتی شما اولین حرف سایت رو میزنید اسم کاملش میاد و میرید داخل
حالا میخوام این لینکهارو که خیلی هم زیاد شده رو بردارم و وقتی ویندوز رو عوض کردم جایگزینشون کنم
همچنین یه سری فولدر دارم که توش کلی سایته اینارو چه جوری بردارم که تو ویندوز جدید وقتی مرورگرهارو نصب کردم جایگزین کنم
یه جور بک اپ میخوام ولی کامل
این عکس رو هم ببینید

تو مورگرهای کروم و فایر فاکس یه سری سایت هستن که توش save میشن و وقتی شما اولین حرف سایت رو میزنید اسم کاملش میاد و میرید داخل
حالا میخوام این لینکهارو که خیلی هم زیاد شده رو بردارم و وقتی ویندوز رو عوض کردم جایگزینشون کنم
همچنین یه سری فولدر دارم که توش کلی سایته اینارو چه جوری بردارم که تو ویندوز جدید وقتی مرورگرهارو نصب کردم جایگزین کنم
یه جور بک اپ میخوام ولی کامل
این عکس رو هم ببینید

اینی که میگم واسه کل فایلای ذخیره برنامه ها و بازیا و ... کار میکنه!! ینی فقط همین فایلا رو کپی کنی یه بک آپ کامل داری!!
برو به C:\Users\user name بعد از قسمت بالای صفحه فولدر آپشنو پیدا کن و تو تبِ ویو تیک show hidden fileـو بزن تا فایلای مخفیم پیدا شن!!
حالا بستگی داره که ویندوزت چی باشه!! واسه هشت قسمت شو هیدن آیتم هست که خیلی سریعتر فایلا رو نشون میده!!(لازم نیست اون همه راهو بری تو ویندوز 8!)
حالا یه فایلی به نام appdata یا applcationdata ظاهر میشه! اون فایلو به اضافه فایل دسکتاپ و دانلود و مای دکیومنتو کپی کن و بعد از عوض کردن ویندوز جاگذاریشون کن!!
واسه بک آپ مرورگر خالیم میتونی از داخل مرورگرا بک آپ بگیری و هم به روش قبلی!! فقط واسه روش قبلی باید بری تو پوشه appdata و واسه فایرفاکس تو پوشه Roaming بری و بعد پوشه فایرفاکسو کپی کنی!! واسه کروم باید بری تو پوشه Local فک کنم!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or