دات نت فریم ورک روی وین 8 بصورت دیفالت خاموشه ولی هستش اول برو این مسیر که میگم ببین با این کار اوکی میشه یا نه . اگه نشد بگو لینک دانلود میدم بهت .
تو تاپیک ویندوز 8 بپرسی فک کنم بچه ها بهتر راهنمایی کنن
حالا مشکلت برای دانلودش چیه
چرا نمیشه دانلود کرد
دوستان ممنون. کاربر raya2 راهنماییم کرد مشکل حل شد.دات نت فریم ورک روی وین 8 بصورت دیفالت خاموشه ولی هستش اول برو این مسیر که میگم ببین با این کار اوکی میشه یا نه . اگه نشد بگو لینک دانلود میدم بهت .
برو تو کنترل پنل بعد تو پروگرمز از اون کنار برو تو فیچرز وقتی که پنجرش باز شد همون گزینه اول نوشته دات نت فریم ورک اونو تیک بزن بعد اوکی کن و یه ریستارت ببین مشکل حل میشه یا نه
شما کاری رو که اینجا گفته انجام بده ، ببین مشکلت حل میشهسلام.. خسته نباشین...
آقا بعضی از این ویدئو هام تو KM player صدا و تصویرشون هماهنگ نیست... صدا یکم جلوتر از تصویر ـه... ولی مثلا با Jet Audio درسته. واسه تنظیم کردنش چیکار کنم دقیقا تو KM player !?
سلامسلام.دوستان وقتی که من Device Manager رو باز میکنم روی ایکون creative game port که برای صدا هستش عکس علامت تعجب اومده و ویندوز من هم سون 32 بیتی هستش.میشه درایور مربوطه رو واسه دانلود برام بزارید!!:d
گزینه Update رو زدم ولی اتفاق خاصی نیوفتاد!!
خب Closeش نکن، Minimizeش کن:dآقا قربون دستت با FFDShow درست شد... فقط یه مشکل جدید پیدا کرده.. KM Player دیگه Close نمیشه !! :d رو Close میزنی not responding میده باید با Task manager ببندیش ! :d
FireFoxت چه ورژنیه؟ یعنی سایت های فارسی رو به راحتی نشون میده؟ فقط New Tab Page؟امروز این Firefox متن های فارسی صفحه New Tab رو درست نشون نمیده !
تنظیماتش رو هم دست کاری نکردم فقط 2 تا برنامه دیختم رو سیستم که فکر نمی کنم ربطی داشته باشه !
یه عکس از فونت ها مورد استفاده گرفتم یکی یه چک با Firefox خودش بکنه لطفا
![]()
FireFoxت چه ورژنیه؟ یعنی سایت های فارسی رو به راحتی نشون میده؟ فقط New Tab Page؟
Fallback Character Encoding رو به Unicode (UTF-8) تغییر بده ببین چی میشه.
تو مورگرهای کروم و فایر فاکس یه سری سایت هستن که توش save میشن و وقتی شما اولین حرف سایت رو میزنید اسم کاملش میاد و میرید داخل
حالا میخوام این لینکهارو که خیلی هم زیاد شده رو بردارم و وقتی ویندوز رو عوض کردم جایگزینشون کنم
همچنین یه سری فولدر دارم که توش کلی سایته اینارو چه جوری بردارم که تو ویندوز جدید وقتی مرورگرهارو نصب کردم جایگزین کنم
یه جور بک اپ میخوام ولی کامل
این عکس رو هم ببینید
![]()