مشکلات نرم افزاری

تو مورگرهای کروم و فایر فاکس یه سری سایت هستن که توش save میشن و وقتی شما اولین حرف سایت رو میزنید اسم کاملش میاد و میرید داخل
حالا میخوام این لینکهارو که خیلی هم زیاد شده رو بردارم و وقتی ویندوز رو عوض کردم جایگزینشون کنم
همچنین یه سری فولدر دارم که توش کلی سایته اینارو چه جوری بردارم که تو ویندوز جدید وقتی مرورگرهارو نصب کردم جایگزین کنم
یه جور بک اپ میخوام ولی کامل
این عکس رو هم ببینید
FF رو نمیدونم، اما من که از Chrome استفاده میکنم، این راه رو پیشنهاد میکنم:
اکانت Googleت رو به Chrome لینک کن و چیزایی که میخواید Sync باشه رو انتخاب کن (به صورت پیش فرض فکر میکنم همش انتخاب شده ست). چند دقیقه Chrome رو باز بزار و صبر کن (اگه فیل تر شکن داری، یه بار هم اینکار رو با فیل تر شکن انجام بده). بعدش دیگه با خیال راحت ویندوزت رو عوض کن. رو ویندوز جدید که Chrome رو نصب کردی، دوباره اکانت Googleت رو لینک کن، فیل تر شکن رو روشن کن و همه چیز بر میگرده.

26 , فقط New Tab Page
تغییری نکرد !

با مرورگر دیگه تست کردی؟
شاید تنظیمات زبان ویندوز قاطی شده باشه!!
تنظیمات مرورگر که کپی مال منه! اگه مطمئنی مشکل از مرورگره به روش پست قبلی که توضیح دادم از فایر فاکس بک آپ بگیر و بعد پوشه فایرفاکسو حذف کن!! اینجوری همه تنظیماتشو اینا میپره! شاید درست شد! بعدا اگه درستم نشد میتونی دوباره بک آپو بریزی سرِ جاش!

با مرورگر دیگه تست کردی؟
شاید تنظیمات زبان ویندوز قاطی شده باشه!!
تنظیمات مرورگر که کپی مال منه! اگه مطمئنی مشکل از مرورگره به روش پست قبلی که توضیح دادم از فایر فاکس بک آپ بگیر و بعد پوشه فایرفاکسو حذف کن!! اینجوری همه تنظیماتشو اینا میپره! شاید درست شد! بعدا اگه درستم نشد میتونی دوباره بک آپو بریزی سرِ جاش!
تشکر فهمیدم مشکل از کجا بود!
فایت بکاپ رو هم می ریختم باز کلمه رو نشون نمیداد برا همین گشتم پیداش کردم :دی
کار فایل prefs.js تو پوشه Roaming بود !

تشکر فهمیدم مشکل از کجا بود!
فایت بکاپ رو هم می ریختم باز کلمه رو نشون نمیداد برا همین گشتم پیداش کردم :دی
کار فایل prefs.js تو پوشه Roaming بود !
Prefs احتمالا همون Preferences هستش؛ همه ی تنظیمات که درست بود! احتمالا هنگ کرده بوده، فایرفاکسه دیگه کاریش نمیشه کرد:d

میخوام کامپیوتر رو از فلش بوت کنم و وین 8 بریزم....
ولی بوت نمیشه

تو setup کامپیوتر که میرم بوت از روی فلش رو داره یعنی نوشته reamovable که فک کنم میشه همون بوت از usb
پس مادربرد ساپورت میکنه

حالا ویندوز رو دانلود کردم برنامه برای بوت کردن فلش هم چنتا دانلود کردم و بوتش میکنم ویندوز رو فلش
ولی وقت بوت میکنم میگه not found و نمیشناسه فلش رو
در ضمن first boot رو هم فلش گزاشتم

حالا باید چیکار کرد؟؟
لطفا راهنمایی کنید و کسایی که از روی فلش ویندوز 8 رو نصب و تجربه دارن یه توضیح کامل بدن ما اینو نصب کنیم
ممنون از همه

میخوام کامپیوتر رو از فلش بوت کنم و وین 8 بریزم....
ولی بوت نمیشه

تو setup کامپیوتر که میرم بوت از روی فلش رو داره یعنی نوشته reamovable که فک کنم میشه همون بوت از usb
پس مادربرد ساپورت میکنه

حالا ویندوز رو دانلود کردم برنامه برای بوت کردن فلش هم چنتا دانلود کردم و بوتش میکنم ویندوز رو فلش
ولی وقت بوت میکنم میگه not found و نمیشناسه فلش رو
در ضمن first boot رو هم فلش گزاشتم

حالا باید چیکار کرد؟؟
لطفا راهنمایی کنید و کسایی که از روی فلش ویندوز 8 رو نصب و تجربه دارن یه توضیح کامل بدن ما اینو نصب کنیم
ممنون از همه
من خودم وین 8 از روی فلش نصب نکردم
ولی دو تا لینک میذارم یه نگاه بنداز
شاید مشکلت رو حل کنه
1
2

اگر لینک ها به دردت نخورد و بقیه دوستان هم نتونستن راهنماییت کنن
سوالت رو اینجا بپرس
همه چیز درباره Windows 8

من خودم وین 8 از روی فلش نصب نکردم
ولی دو تا لینک میذارم یه نگاه بنداز
شاید مشکلت رو حل کنه
1
2

اگر لینک ها به دردت نخورد و بقیه دوستان هم نتونستن راهنماییت کنن
سوالت رو اینجا بپرس
همه چیز درباره Windows 8
سلام دانیال جان خوبی ؟؟
دقیقا از همون لینک اولی که دادی من با همون نرم افزار فلش بوت درست کردم
ولی نمیشه
بازم اگه کسی میتونه کمکی بکنه ممنون میشم

سلام دانیال جان خوبی ؟؟
دقیقا از همون لینک اولی که دادی من با همون نرم افزار فلش بوت درست کردم
ولی نمیشه
بازم اگه کسی میتونه کمکی بکنه ممنون میشم

من قبلا با برنامه WinToFlash فلشمو بوتابل کردم و ویندوزم نصب کردم! اولاش کمی اذیت کرد(واسه شناختن فلش!) تا فلشو بوت کرد ولی بعدش مشکلی نداشت!
وین تو فلشو دانلود کن ببین با اون درست نمیشه!!؟ آخه من خیلی دنبال برنامه خوب گشتم و فقط همین کارمو را انداخت!
منتظر میمونی تا Auto boot بیاد یا دستی بوتش میکنی؟( تو اغلب pc جدیدا کلید F11 یا F12!) چون من آتو بوتشو غیرفعال کردم و همیشه دستی بوت میکنم! manual bootـو امتحان کن شاید درست شد!!

دوستان باز دوباره مشکل خاموش شدن نرم افزاری کامپیوتر تنظیمات پاور هم بصورت هیچوقت هستش !!! فقط مطمئنم نرم افزاری هستش !! از اونجایی که شب تا صبح که 8 ساعت لالا هستیم دانلود مشکلی نداره !!
اما وقتی برای ناهار یا شب برمیگردم کامپیوتر خاموش شده !! جالب اینجاست قبل از این قضیه این مشکل بصورت قطع شدن اینترنت بود !

تو مورگرهای کروم و فایر فاکس یه سری سایت هستن که توش save میشن و وقتی شما اولین حرف سایت رو میزنید اسم کاملش میاد و میرید داخل
حالا میخوام این لینکهارو که خیلی هم زیاد شده رو بردارم و وقتی ویندوز رو عوض کردم جایگزینشون کنم
همچنین یه سری فولدر دارم که توش کلی سایته اینارو چه جوری بردارم که تو ویندوز جدید وقتی مرورگرهارو نصب کردم جایگزین کنم
یه جور بک اپ میخوام ولی کامل
این عکس رو هم ببینید
فایرفاکس یه قسمت پیشفرض برای اینکاری که گفتی داره ، شاید اون بخش اسم اول سایت ها رو ذخیره نکنه ولی حتما بوکمارک ها رو سیو میکنه :
Firefox > BookMarks > Show All BookMarks> Import and Backup > Backup ...
بعدش فایلت رو به صورت .json سیو میکنه ، برای باز کردنش هم همین مسیر رو میری :
Firefox > BookMarks > Show All BookMarks > Import and Backup > Restore > Choose File ...

سلام
بچه ها من ی آنتی ویروس کسپر پیور 2.0 دارم نسخه کاملا اورجینال هست یعنی 1 ساله خریدم 70 تومن ولی الان 2 3 روزی هست ک آپدین نمیشه مشکل از چیه؟!
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

سلام. می خوام با نرم افزار nero رایت کنم دائم با ارور زیر روبه رو میشم . با خود ویندوز هم نمیشه ( 8.1 )

مطمئن شو که آخرین ورژن رو داری ()Nero Burning ROM 2014 15.0.36000

اگه باز هم مشکل داشتی, میتونی از نرم افزارهای رایت دیگه استفاده کنی مثل:

ashampoo_burning_studio
BurnAware
Free.Any.Burn

سلام
بچه ها من ی آنتی ویروس کسپر پیور 2.0 دارم نسخه کاملا اورجینال هست یعنی 1 ساله خریدم 70 تومن ولی الان 2 3 روزی هست ک آپدین نمیشه مشکل از چیه؟!
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

اگه هنوز مهلت استفاده ی اریجینالت تموم نشده, از همون شرکتی که خریدی, به قسمت پشتیبانی زنگ بزن و بپرس دلیلشو.

درود

ویندوز 8.1 64 بیتی دارم، تو دسکتاپ بعضی از برنامه ها و بازی ها آیکنشون یه سپر اضافه داره :d این معنیش چیه؟ چجوری میشه از شرش خلاص شد؟

اون علامت سپر نشانه ی اینه که اون برنامه باید در حالت administrator اجرابشه تا درست کار کنه چون سازگاری 100% نداره با این نسخه ویندوز شما . زمانی هم که اجراش میکنی یه اخطار میاد که میگه اجرابشه یا نه . البته منوط به اینکه شما UAC رو خاموش نکرده باشید . اگه خاموش کنید اون اخطار نمیاد و نرم افزار مستقیم اجرا میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or