مشکلات نرم افزاری

یه سوال غیر حرفه ای :d
چه راهی برای فهمیدن اورجینال بودن ویندوز هست؟! اگر Update بشه یعنی اورجیناله؟!

نه! با هر اکتیویتوری ویندوزو اکتیو کنی بازم آپدیت میشه!!
راه شناساییشو بلد نیستم!! این روزا که میان با اسکایپ از خود ماکروسافت ویندوزو قانونی اکتیو میکنن!! دیگه چیکار به اورجینال بودنش داری!!!؟

سلام .
من فونت بعضی نرم افزار هام بهم ریخته ، مثل Chrome و IDM ! فونتشون Bold شده تو متن هاش و هم اینکه عوض شده فارسیش شده arial (فک کنم) ، کجا باید اینارو درست کنم ، فکر کنم از یه جایی خود به خود عوض شدن ! (ویندوز 7)
اگه لازمه عکس هم میذارم .

آخرین ویرایش:
یه سوال غیر حرفه ای :d
چه راهی برای فهمیدن اورجینال بودن ویندوز هست؟! اگر Update بشه یعنی اورجیناله؟!
از این لینک و راهی که گفته میتونید قانونی بودن ویندوز رو چک کنید
ولی پیشنهاد میکنم نکنید این کار رو چون (اگر ویندوزتون کرک شده باشه) ممکنه کرک ویندوزتون رو از کار بندازه

سلام .
من فونت بعضی نرم افزار هام بهم ریخته ، مثل Chrome و IDM ! فونتشون Bold شده تو متن هاش و هم اینکه عوض شده فارسیش شده arial (فک کنم) ، کجا باید اینارو درست کنم ، فکر کنم از یه جایی خود به خود عوض شدن ! (ویندوز 7)
اگه لازمه عکس هم میذارم .
سلام
اگر تم ویندوزت رو عوض کردی ممکنه از تم باشه
تم پیش فرض ویندوز رو انتخاب کن
-
اگر درست نشد
تو Run تایپ کن Font ,اینتر رو بزن
بالا سمت چپ رو Font settings کلیک کن
Restore default fonts settings رو بزن تا تنظیمات و فونت هات به حالت پیش فرض برگرده

(هر فونتی که بعد از نصب ویندوز نصب کرده باشی پاک میشه)

سلام
آقا میشه که اکانت GFWL که توی ویندوز قبلیم داشتم رو تو این ویندوز داشته باشم؟
اگه میشه بگین چجوری :|
اگه نشه خودمو میکشم چون همه ی سیو های Dark Souls ـم میپره :(:((

دوستان این چه اروری ـه ما رو کلافه کرد از امروز صب!مربوط به IDM میشه نصبش که میکنم بعد یه مدتی این پیغام میاد و اجرا نمیشه.

یا سیستم ویروسیه یا آنتی ویروسی!!!:دی
اگه آنتی ویروس داری آنتی ویروستو غیر فعال کن! اگه نداریم که کار کاره ویروسه!!
احتمالا آنتی ویروس میفرستتش تو قرنطینه!! اگه اینجور باشه باید بری از قرنطینه درش بیاری و به استثنائات اضافش کنی!

کسپر که اپدیته که چیزی نشون نمیده که ویروسی باشه سیستم!
در مورد گیر دادن های انتی ویروسم مگه همون اولین باری که اجرا میشه trust رو میزنم ok نمیشه؟کار دیگه ایی باید کرد؟

ممکنه این مشکلات بخاطر این باشه که از کروم استفاده میکنم؟هزار جور قر و اطوار در اورده از وختی نصبش کردم:|.پنج شیش سال اپرا داشتم راحت بودم..

آخرین ویرایش:
کسپر که اپدیته که چیزی نشون نمیده که ویروسی باشه سیستم!
در مورد گیر دادن های انتی ویروسم مگه همون اولین باری که اجرا میشه trust رو میزنم ok نمیشه؟کار دیگه ایی باید کرد؟

کاسپر جدیدشو نمی دونم ولی قبلنا خیلی گیر بود!!
تو پوشه قرنطینه رو گشتی؟ احتمال زیاد اونجا باشه!! اگه پیداش نکردی کاسپرو غیرفعال کن! اگرم غ فعال نمیشه برو پوشه idmـو به لیست فایلای امن اضافه کن!!(خیلی وقته از آنتی ویروس به زبان فارسی استفاده میکنم واسه همین اسمای خارجیش یادم رفته!!:دی)

دوستان این چه اروری ـه ما رو کلافه کرد از امروز صب!مربوط به IDM میشه نصبش که میکنم بعد یه مدتی این پیغام میاد و اجرا نمیشه.

کرک جدید و هماهنگ با نسخه نرم افزار IDM و پیدا کن و نرم افزار و کرک کن . اگر بازم پیغام داد آخرین نسخه رو دانلود کن .
ضمنا چک کن ببین به صورت ADMINISTOR وارد یشی یا به صورت میهمان !

دوستان جدیدا خیلی خود به خود مصرف رم سیستم رفته بالا !
قبلا نهایتا دیگه 50 55 درصد اشغال میشد موقع کار زیاد باهاش الان مصرف عادی حدود 60 درصد رو اشغال میکنه !
مشکل از چیه ؟ ممنون

دوستان جدیدا خیلی خود به خود مصرف رم سیستم رفته بالا !
قبلا نهایتا دیگه 50 55 درصد اشغال میشد موقع کار زیاد باهاش الان مصرف عادی حدود 60 درصد رو اشغال میکنه !
مشکل از چیه ؟ ممنون

از طرق Task Manager ببین چه برنامه ای حافظه ات و اشغال کرده . اسمش و تو اینترنت سرچ کن ، خودت همه چی دستت میاد

درود
دوستان من جدید ترین ورژن Firefox رو دارم ولی هر سایتی که باهاش باز می کنم وقتی با اسکرول صفحه رو بالا پایین می کنم یکم تاخیر و افت فریم دارم یعنی یه خورده گیر میکنه
همه چیشو پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی درست نشده
مشکل از چیه؟

سلام دوستان، جریان این چیه؟ وقتی میخوام نصبش کنم این دوتا ارور رو میده!

ویندوز Bit 64 8.1.
مرسی.
روی فایل ها کلیک راست کن و Run as Administrator رو بزن
اگر درست نشد این لینک برای همین مشکل چند تا راه گفته
درود
دوستان من جدید ترین ورژن Firefox رو دارم ولی هر سایتی که باهاش باز می کنم وقتی با اسکرول صفحه رو بالا پایین می کنم یکم تاخیر و افت فریم دارم یعنی یه خورده گیر میکنه
همه چیشو پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی درست نشده
مشکل از چیه؟
وقتی مرورگر رو بدون هیچ افزونه ای اجرا میکنید هم همینطوریه ؟
یه بار Safe Mode اجراش کنید ببینید بازم مشکل داره یا نه
اگر درست بود ، باید ببینید کدوم افزونه یا پلاگینش باعث مشکل میشه
44203841464684559560.png

-

اگر ویندوزت 64 بیتی ـه ، Waterfox رو نصب کن
همون فایرفاکسه برای سیستم های 64 بیتی (سریعتر و امن تر)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or