مشکلات نرم افزاری

restore کردم ولی درست نشد ! فایل desktop.ini چی هست ؟ مربوط به اون که نمیشه ؟ ویروسه ؟

ویندوز سون کرکی بعضی وقتا یهویی این جوری میشه!!
شایدم از ویروس باشه!! اگه درست میشد مشکل از ویروس بود ولی الان تعمیر ویندوز بزن شاید درست شد!

شما سوالتون رو باید تو بخش کارت گرافیک و قسمت (Overclock (VGA بپرسید

یه مشکل عجیب واسم پیش اومده تو ویندوز7 .
من صفحه دسکتاپم سیاه شده ولی ایکون ها رو میاره و مشکل explorer نداره وقفط تصویرش سیاه شده و وقتی درایو ها رو تو حالت large icon میزاری ایکون ها رو نشون نمیده .

برنامه removerwat رو هم اجرا کردم نشد . watfix رو اجرا کردم کلا کرک ها رو پاک کرد و دوباره کرک نصب کردم نشد . اپدیت 971033 رو هم پاک کردم ولی همچنان این مشکل رو دارم ! مشکل از چی میتونه باشه ؟؟؟؟

این لینک فعال ساز های جدید ویندوز رو داره. تنظیمات آپدیت رو هم اونطور که گفته قرار بدید. ببینید مشکلتون حل میشه.

پ.ن : حتما هنگام اجرای اکتیویتور اینترنت رو قطع کنید و با run as admin اجراش کنید.

آخرین ویرایش:
دوستان یه مشکل خیلی جدی برام پیش اومده.داشتم تو نت میچرخیدم که یهو بهم ریخت و یه صفحه باز شد که ایپی شما بلاک شده و باید پول بدید و این حرفا. خارجی البته. بعد هیچی کار نمیکرد و مجبور شدم ریستارت کنم که وقتی بالا اومد یه چیزی به عنوان system care protection که تا الان هیچ خبری ازش نبوده پیداش شده و نمیذاره هیچ کاری بکنم و هی چپ و راست پیغام میده که فلان برنامه الوده شده. انتی ویروسم نورتون اینترنت سکوریتی هست که زدم اپدیت شه.خواهشا کمک کنید بدجوری اعصابمو خورد کرده الانم با گوشی اومدم به امید اینکه اینجا یه راه حلی دستگیرم بشه.

- - -ویرایش - - -

اسم دقیق این برنامه هه که همه چی رو بسته system care antivirus 3.7.33 هست. فک کنم اصلا ویروس خود لعنتیش باشه. درسته؟

- - -ویرایش - - -

اسم دقیق این برنامه هه که همه چی رو بسته system care antivirus 3.7.33 هست. فک کنم اصلا ویروس خود لعنتیش باشه. درسته؟

- - -ویرایش - - -

دوستان یه مشکل خیلی جدی برام پیش اومده.داشتم تو نت میچرخیدم که یهو بهم ریخت و یه صفحه باز شد که ایپی شما بلاک شده و باید پول بدید و این حرفا. خارجی البته. بعد هیچی کار نمیکرد و مجبور شدم ریستارت کنم که وقتی بالا اومد یه چیزی به عنوان system care protection که تا الان هیچ خبری ازش نبوده پیداش شده و نمیذاره هیچ کاری بکنم و هی چپ و راست پیغام میده که فلان برنامه الوده شده. انتی ویروسم نورتون اینترنت سکوریتی هست که زدم اپدیت شه.خواهشا کمک کنید بدجوری اعصابمو خورد کرده الانم با گوشی اومدم به امید اینکه اینجا یه راه حلی دستگیرم بشه.

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

ویروسه. یه همچین چیزی برای من هم اومده بود که مرورگرم رو باز میکردم پیغام میداد که پول بده تا امنیت سیستمت برگرده و این حرفا. آخرین آپدیت آنتی ویروست رو بگیری احتمالا remove ـش میکنه. اگه نکرد یه آنتی ویروس دیگه رو امتحان کن.

بعضی مواقع تو مرورگرم موزیلا حروف فارسیم میریزه بهم و تقریبآ به حالت عجیبی منو های بعضی از سایت هارو برام نشون میده .. مشکل از چی میتونه باشه؟

ویروسه. یه همچین چیزی برای من هم اومده بود که مرورگرم رو باز میکردم پیغام میداد که پول بده تا امنیت سیستمت برگرده و این حرفا. آخرین آپدیت آنتی ویروست رو بگیری احتمالا remove ـش میکنه. اگه نکرد یه آنتی ویروس دیگه رو امتحان کن.
الان اومدم پای سیستم دیدم یه پیغام Auto Protect اون پایین زده که یه چیزی رو حذف کرده و امتحان کردم برنامه هام باز شد و اون System Care Antivirus هم رفته. عجیبه که وقتی زدم اسکن کنه چیزی پیدا نکرد بعد حالا خودش یه کارایی کرده انگار :دی
حالا این آپدیته هم دانلود شده زدم یه فول اسکن کنه ببینم دیگه چه مشکلی داره.

جالبه همین System Care Antivirus خودش اسکن میکرد 30 و خورده ای ویروس پیدا میکرد بعد که میخواستی Remove کنیشون میرفت تو یه پیج که پول بدی تا اکتیوش کنه :|

به هر حال ممنون :دی فعلا که انگار قسر در رفتم این دفعه رو :دی

سلام دوستان .
تو هر برنامه و بازی ای این Port Forwarding یقه مارو میگیره و اذیت میکنه .
تو بازی splinter cell blacklist نمیتونم به سرورها کانکت شم تو ساپورت یوبی گفته این پرتها باید فوروارد بشن :
Game Ports:
TCP: 80, 443
UDP: 3658, 13000-13032

Uplay PC:
TCP: 13000, 13005, 13200
اما متاسفانه از اونجایی که مودمم Broadkam هستش . نمیدونم چطوری باید اینکارو انجام بدم . خیلی از نرم افزار های Port Forward رو هم تست کردم اما مودمم تو لیست روترهاشون نبوده
==========
یه جایی تو کانفیکگ موددم همپچین چیزی داره اماتا همه جاهای خالیش پر نشه قبول نمیکنه . من موندم چیکار کنم.

پیرو مشکل دیشب که درست شد این Norton همینجوری هر چند دقیقه داره یه فایل رو بلاک میکنه ک اکثرن هم اسامیشون یکسان یا نزدیک بهم هست. نمیدونم چرا یه حسی بهم میگه این ویروسه رو کامل از بین نبرده و داره تکثیر میکنه و نورتون هم هی جلوی تکثیرش رو میگیره :دی

کسی اطلاع دیگه ای نداره که چجوری کامل از بین ببرمش؟

یه سوال هم دارم که این وقتی فایل ها رو بلاک میکنه یعنی دقیقا چیکارشون میکنه؟ پاک میکنه یا نه؟ و اینکه چجوری میتونم فایل های بلاک یا قرنطینه شده رو کلا پاکشون کنم از کامپیوتر؟

پیرو مشکل دیشب که درست شد این Norton همینجوری هر چند دقیقه داره یه فایل رو بلاک میکنه ک اکثرن هم اسامیشون یکسان یا نزدیک بهم هست. نمیدونم چرا یه حسی بهم میگه این ویروسه رو کامل از بین نبرده و داره تکثیر میکنه و نورتون هم هی جلوی تکثیرش رو میگیره :دی

یه سوال هم دارم که این وقتی فایل ها رو بلاک میکنه یعنی دقیقا چیکارشون میکنه؟ پاک میکنه یا نه؟ و اینکه چجوری میتونم فایل های بلاک یا قرنطینه شده رو کلا پاکشون کنم از کامپیوتر؟

من تاحالا نورتون نداشتم ولی تو آنتی ویروسای دیگه میدونم چی میشه!! باید بری از تو آنتی ویروس دنبال پوشه قرنطینه بگردی! البته اگه توانایی حذف اون ویروسو داشته باشه!
کلا به نظرم نورتون آنتی ویروس ضعیفیه!
(یه برنامه ویروس ساز فارسی دارم یکی از قابلیتای انتخابیش غیرفعال کردن نورتونه!!:d)

امروز اومدم ویندوز 7 رو نصب کنم, همون درایوی که قبلا ویندوز نصب کردم رو فرمت کردم و پاک کردم(بخاطر اینکه میخواستم با یه پارتیشن دیگه ادغام کنم) ولی ادغام نشد هیچ الانم همون درایو رو اومدم دوباره بسازم ارور زیر رو میده:
Failed to create a new partition on the selected unused space. Error:0x8004240f
دستم به خشتکتون کمک کنید, 70-60گیگم رو هواست!:|

امروز اومدم ویندوز 7 رو نصب کنم, همون درایوی که قبلا ویندوز نصب کردم رو فرمت کردم و پاک کردم(بخاطر اینکه میخواستم با یه پارتیشن دیگه ادغام کنم) ولی ادغام نشد هیچ الانم همون درایو رو اومدم دوباره بسازم ارور زیر رو میده:

با برنامه های پارتیشن بندی مث EASEUS Partition Master امتحان کن شاید درست شد!
منم قبلن یه 20 گیگ(هاردم 150ـه!!!:d) یکی از برنامه ها از درایو Cـم جدا کرده بود که با این تونستم درستش کنم!
کارشم خیلی آسونه!

آخرین ویرایش:

وقتی بلاک میکنه جلوی فعالیتش رو میگیره
اما اینکه مدام فایل های مشابه رو بلاک میکنه (همینطور که خودتم گفتی) ، یعنی هنوز منبع ویروس داره کار خودش رو میکنه
یه عکس یا اسم از فایلی که بلاک میکنه بذار. ببین محل فایل ها (روی هارد) کجاست

آویرا رایگانه؟
بعد واسه من که همیشه مودمم روشنه Internet Security بهتره یا Antivirus؟
آره رایگانه.
Internet Security

من کد ارور شما رو جستجو کردم و نتجیه رو براتون میذارم. امیدوارم مشکلتون حل بشه

راه هایی هم که تو سایت های فارسی گفته شده
استفاده از CD ویندوز XP و فرمت کردن درایو (NTFS)بود.
و البته استفاده از برنامه های مدیریت پارتیشن

پ.ن : پیشنهاد میکنم قبل از هر کاری از اطلاعاتتون بکاپ بگیرید.

آخرین ویرایش:
یه مشکل عجیب واسم پیش اومده تو ویندوز7 .
من صفحه دسکتاپم سیاه شده ولی ایکون ها رو میاره و مشکل explorer نداره وقفط تصویرش سیاه شده و وقتی درایو ها رو تو حالت large icon میزاری ایکون ها رو نشون نمیده .

برنامه removerwat رو هم اجرا کردم نشد . watfix رو اجرا کردم کلا کرک ها رو پاک کرد و دوباره کرک نصب کردم نشد . اپدیت 971033 رو هم پاک کردم ولی همچنان این مشکل رو دارم ! مشکل از چی میتونه باشه ؟؟؟؟
ویندوزت رو ابدیت کردی اینطوری شده
فکر کنم تنها راهش عوض کردن ویندوزه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or