مشکلات نرم افزاری

اقا مشکل ما هم حل نشده :|
هنوز وقتی کلیک میکنم لینک باز میشه :|
بعضی وقتا هم الکی یه tab باز میشه ک صفحه نحس پیوندها نشون داده میشه :|
شما یکبار تنظیمات فایرفاکس رو کلا ریست کن
راهش رو اینجا گفته

بعد بدون اینکه هیچ سایتی باز کنی ، این دو تا افزونه رو نصب کن
لینک1
لینک2
مشکل منم حل نشده یکی کمک کنه.
اگر تمام کارهایی که من و دوستان گفتیم انجام دادید و هنوز مشکل پابرجاست
من حدس میزنم مشکل از درایور کارت گرافیکتون باشه

بهتره سوالتون رو اینجا مطرح کنید ، شاید دوستان بدونن مشکلتون چیه
تاپیک درخواست و مشکلات درایور کارت گرافیک (VGA)

نمی دونم چرا با حرکت موس(تو مرورگر فایرفاکس) نوشته ها یا عددا عوض میشن
منظورم تو منوی تب هاست و همین طور تو صفحه کلید مجازی سایتای بانکی و رو لینکا

و یه چیز دیگه واسه ارور مربوط به جاوا اسکریپت(فک کنم) راه حلی نیست؟

آخرین ویرایش:
دوستان من با مرورگر کروم خیلی مشکل دارم. نه باهاش میتونم برم تو میلم، نه پرداخت آنلاین بکنم و نه اصلا گوگل رو باز کنم! به سرتیفیکیت گیر میده. درست بشو هست؟

دوستان نیاز فوری به این پاسخ دارم.

من بوسیله FREE GATE 7.40 از طریق فایرفاکس وارد یوتیوب میشم.کانال مورد نظرو که یوتیوب برای آپلود ازم درخواست کرده بود توی اکانتم ایجاد کردم و مخواستم توی اکانت یوتیوبم یه فایل 1.5 مگابایتی رو که زمانش 8 ثانیه هم هست آپلود کنم.ضمنا فرمتش رو هم به AVI که مورد قبول یوتیوب هست تغییر دادم.
اما متاسفانه بعد از نیم ساعت هنوز درصد آپلود روی 0% مونده و جلو نمیره و هیچ پیعامی هم از یوتیوب که مشکل از کجاست دریافت نکردم..کسی اطلاعی داره یا میدونه چرا این مشکل بوجود اومده.ممنون میشم پاسخمو زود بدید.:-/

ارتباط فری گیت قطع نمیشه؟
چون قبلنا که استفاده میکردم یه دفه همه سروراش غیب میشد!
شایدم اون تغییر فرمت مشکل داشته
فیلمو ببر تو آپارات واسه تست آپ کن

o4017a2sjh7pd14fg.jpg

این ارور رو دو سه باری هم سر اجرای بازی هم سر اجرای کنترل پنل کارت گرافیک بهش برخوردم.
WTF's wrong?:دی

o4017a2sjh7pd14fg.jpg

این ارور رو دو سه باری هم سر اجرای بازی هم سر اجرای کنترل پنل کارت گرافیک بهش برخوردم.
WTF's wrong?:دی

reinstall CG or reinstall or repair Win or Turn your PC on fire!!:d
آنتی ویروس نداری؟
احتمال زیاد ویروسا اومدن اینو حذف کردن
امیدوارم مشکلت حل شه!

آخرین ویرایش:
سلام من یه سوال داشتم جایی رو پیدا نکردم که موضوعش مشکلات اینترنتی باشه... اینجا میپرسم اگه کسی بلد بود ممنون میشم کمک کنه
وقتی از https استفاده میکنم با این ارور مواجه میشم ssl_error_rx_record_too_long مشکل از چی هستش ؟ اگه میشه روش برطرف کردنش رو هم بگیدالبته این قضیه زمانی هست که از چیز فایر استفاده میکنم

سلام من یه سوال داشتم جایی رو پیدا نکردم که موضوعش مشکلات اینترنتی باشه... اینجا میپرسم اگه کسی بلد بود ممنون میشم کمک کنه
وقتی از https استفاده میکنم با این ارور مواجه میشم ssl_error_rx_record_too_long مشکل از چی هستش ؟ اگه میشه روش برطرف کردنش رو هم بگیدالبته این قضیه زمانی هست که از چیز فایر استفاده میکنم

این مشکلو منم وقتی یــــــــوتـــــــــــوب باز میکنم دارم
فک نکنم دیگه بشه با پـــــــــروکـــــســـــی اونو باز کرد!
اگرم یــــوتـــــــوب نیست(که فک نکنم اینجوری باشه) مجبوری حتما httpsـو از اول آدرس ورداری

این مشکلو منم وقتی یــــــــوتـــــــــــوب باز میکنم دارم
فک نکنم دیگه بشه با پـــــــــروکـــــســـــی اونو باز کرد!
اگرم یــــوتـــــــوب نیست(که فک نکنم اینجوری باشه) مجبوری حتما httpsـو از اول آدرس ورداری
اره هم چیزتیوب هم چیزبوک جفتشون دیگه باز نمیکنه یعنی Https دیگه تعطیل ؟!

سلا دوستان.
آقا درایو سی 28گیگ اضافه پر شده. هیچ فایلی هم نیست توش. چرا؟ باید چه کنم؟ ویندوز هم ۸ هست.

مال منم بعضی وقتا اینجوری میشه! مشکلم فقط از ویندوز 8 نیست
مطمئن نیستم ولی ویندوزو رفرش کن شاید درست شه(موسو میبری سمت راست صفحه تا بار پیدا شه بعد setting و change pc settings و بعد تو قسمت general و آخر سرم زیر refresh your PC نوشته get started میزنی)
اگه نشد تنها راه باقیمونده اینه که ویندوزتو عوض کنی

1کی اینو حل کنهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
07070840042720377412.jpg

من نمی دونم این چیه!:d اگه بازیه شاید کرکش مشکل داره
ویندوزت اگه هفته روش کلیک راست کن بعد برو properties و بعد تب compatibility و بعد تیک run the progarm in compatibility رو که بزن بعد پایینش ویندوز xp sp3 (یا یکی دیگه تست کن) بعد که OK زدی اجراش کن!
اگه درست نشد برو رو یه PC دیگه تستش کن! اگه اونجا اومد تنها راهش عوض کردن ویندوزه(البته قبلش برنامه رو حذف کن و دوباره نصب کن شاید درست شه)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or