سلام .
دوستان چه گونه میشه فهمید چه نرم افزار هایی دارند از اینترنت مصرف میکنند و چه قدر ؟
نرم افزار net traffic رو گرفتم وقتی تو اینترنت نیستی هم نشون میده داره از اینترنت استفاده میشه . مثلا تو همین چند ثانیه 2 مگابایت مصرف شد .
سلام
مشکل دارم با گوگل کروم. چند وقتی هست هرجای صفحه کلیک میکنم بلافاصله یه تب باز میشه و میره اینجا:
اشکم در اومده. اگر ممکنه راهنمایی کنید. ممنون
پستتون پاک شد ؟!!
مجبوری وقتی چیزی رو بلد نیستی جواب بدی؟بهترین کار اینه که از بوک ماکا یه پشتیبان بگیری بعد حذفشون کنی!(جاشونو بلد نیستم! احتمالا C:/users/appdata/to yki az poosheha)
مجبوری وقتی چیزی رو بلد نیستی جواب بدی؟. درست نشد که هیچ تمام پسوردها و چیزای دیگه پرید.
مشکل من هنوز پابرجاست کسی بلده لطفا کمک کنه (جون هرکی دوست دارید دانش اشتباه ندید)
سلام
مشکل دارم با گوگل کروم. چند وقتی هست هرجای صفحه کلیک میکنم بلافاصله یه تب باز میشه و میره اینجا:
اشکم در اومده. اگر ممکنه راهنمایی کنید. ممنون
یه مشکل عجیب واسم پیش اومده تو ویندوز7 .
من صفحه دسکتاپم سیاه شده ولی ایکون ها رو میاره و مشکل explorer نداره وقفط تصویرش سیاه شده و وقتی درایو ها رو تو حالت large icon میزاری ایکون ها رو نشون نمیده .
برنامه removerwat رو هم اجرا کردم نشد . watfix رو اجرا کردم کلا کرک ها رو پاک کرد و دوباره کرک نصب کردم نشد . اپدیت 971033 رو هم پاک کردم ولی همچنان این مشکل رو دارم ! مشکل از چی میتونه باشه ؟؟؟؟
نتوست restore کنه اخرش ارور داد .... چیکار کنم ؟