مشکلات نرم افزاری

سلام .
دوستان چه گونه میشه فهمید چه نرم افزار هایی دارند از اینترنت مصرف میکنند و چه قدر ؟
نرم افزار net traffic رو گرفتم وقتی تو اینترنت نیستی هم نشون میده داره از اینترنت استفاده میشه . مثلا تو همین چند ثانیه 2 مگابایت مصرف شد .

سلام . تانگل رو نصب کردم . اون کانکشنشم وقتی نصب شد ، ویندوز پرسید Sharing رو برقرار کنه و من تائید کردم و Network رو هم Public کردم اما این ارور رو میده .

به نظرتون مشکل از کجاست ؟:-?

سلام .
دوستان چه گونه میشه فهمید چه نرم افزار هایی دارند از اینترنت مصرف میکنند و چه قدر ؟
نرم افزار net traffic رو گرفتم وقتی تو اینترنت نیستی هم نشون میده داره از اینترنت استفاده میشه . مثلا تو همین چند ثانیه 2 مگابایت مصرف شد .

اگه ویندوز 8 داری با task manager راحت نشون میده!
وگرنه برنامه زیاده واسه این کار!

سلام

مشکل دارم با گوگل کروم. چند وقتی هست هرجای صفحه کلیک میکنم بلافاصله یه تب باز میشه و میره اینجا:

اشکم در اومده. اگر ممکنه راهنمایی کنید. ممنون

بهترین کار اینه که از بوک ماکا یه پشتیبان بگیری بعد حذفشون کنی!(جاشونو بلد نیستم! احتمالا C:/users/appdata/to yki az poosheha)

پستتون پاک شد ؟!!
-
اون دستور فقط مشخصات فایلهای فلش رو تغییر میده . برای از بین بردن ویروس باید از آنتی ویروس استفاده کنید

اگر روی سیستم سیستم آنتی ویروس ندارید (که به احتمال زیاد هم همینطوره) ،Kaspersky Internet Security رو دانلود، نصب و آپدیت کنید
سیستم رو باهاش اسکن کنید

بعد از سیستم نوبت فلش ها و حافظه هاییه که به سیستمتون وصل کردید. باید همه ویروس کشی بشن و به وسلیه ههمون دستور فایلها درست بشن

وقتی فلش یا حافظه آلوده رو به سیستم زدید
نباید روی اون شورتکات که نشونتون میده کلیک کنید.
اول فلش رو اسکن کنید. بعد از اون دستور استفاده کنید تا فایلها درست بشن
فایل ها رو به سیستم انتقال بدید و فلش رو فرمت کنید

بهترین کار اینه که از بوک ماکا یه پشتیبان بگیری بعد حذفشون کنی!(جاشونو بلد نیستم! احتمالا C:/users/appdata/to yki az poosheha)
مجبوری وقتی چیزی رو بلد نیستی جواب بدی؟ :دی. درست نشد که هیچ تمام پسوردها و چیزای دیگه پرید.
مشکل من هنوز پابرجاست کسی بلده لطفا کمک کنه (جون هرکی دوست دارید دانش اشتباه ندید)
سلام

مشکل دارم با گوگل کروم. چند وقتی هست هرجای صفحه کلیک میکنم بلافاصله یه تب باز میشه و میره اینجا:

مجبوری وقتی چیزی رو بلد نیستی جواب بدی؟ :دی. درست نشد که هیچ تمام پسوردها و چیزای دیگه پرید.
مشکل من هنوز پابرجاست کسی بلده لطفا کمک کنه (جون هرکی دوست دارید دانش اشتباه ندید)
سلام

گفتم که ازشون پشتیبان بگیر!
اگه گرفتی که مشکلی نیست!
الان کرومو کاملا حذف کن بعد از اول نصبش کن!( و بعد بوک مارکا رم بریز روش)!
البته اگه فایرفاکس داری میتونی از اونجا هم کپی کنی!:d(بوک مارکاش!)

اگه پشتیبان نگرفتی برو restore کن!(البته اگه رستور پوینت ساخته باشه قبلش!)(start>all programs>Acc...>system tools>system restore)البته ویندوزم هشته اینو حفظی زدم!شاید خراب باشه:d

آخرین ویرایش:
اقا من کامپوترم اورکلاک نکردم ولی یک مشکلی دارم که تنها کسانی که اورکلاک کردند مشکلو دارند اونم اینه که توcut scene ها صدا و ویدیو سینک نیست
دو تا سوال دارم
1-چه جوری میشه اورکلاک ریست کرد؟
2- برای مشکلی که گفتم چی کار باید کنم

- - -ویرایش - - -

یک سوال دیگه هم دارم :d
حالت های کامپیوتر که داره مثلturbo mod و normal mod چه جوری عوض میشه؟

یه مشکل عجیب واسم پیش اومده تو ویندوز7 .
من صفحه دسکتاپم سیاه شده ولی ایکون ها رو میاره و مشکل explorer نداره وقفط تصویرش سیاه شده و وقتی درایو ها رو تو حالت large icon میزاری ایکون ها رو نشون نمیده .

برنامه removerwat رو هم اجرا کردم نشد . watfix رو اجرا کردم کلا کرک ها رو پاک کرد و دوباره کرک نصب کردم نشد . اپدیت 971033 رو هم پاک کردم ولی همچنان این مشکل رو دارم ! مشکل از چی میتونه باشه ؟؟؟؟

یه مشکل عجیب واسم پیش اومده تو ویندوز7 .
من صفحه دسکتاپم سیاه شده ولی ایکون ها رو میاره و مشکل explorer نداره وقفط تصویرش سیاه شده و وقتی درایو ها رو تو حالت large icon میزاری ایکون ها رو نشون نمیده .

برنامه removerwat رو هم اجرا کردم نشد . watfix رو اجرا کردم کلا کرک ها رو پاک کرد و دوباره کرک نصب کردم نشد . اپدیت 971033 رو هم پاک کردم ولی همچنان این مشکل رو دارم ! مشکل از چی میتونه باشه ؟؟؟؟

بهترین راه ریستور کردنه!
صد درصد درست میشه!(اگه بلد نیستی تو پست قبلیم تو این تاپیک هست!!)

نتوست restore کنه اخرش ارور داد .... چیکار کنم ؟

از safe mode برو ریستور کن شاید اومد!
اگه نیومد
2 3 بار pcتو خراب ریستارت کن تا صفحه تعمیر ویندوز بیاد تو بوت بعد سی دی ویندوزو بزار تا تعمیر شه!
اگه بازم درست نشد تنها راه اینه که ویندوزو عوض کنی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or