برنامه رو به طور کامل حذف کنید و آخرین نسخه رو از سایت یاهو دانلود و نصب کنیدسلام ! من میخوام با Yahoo Messenger وارد آی دی بشم ! ایراد میگیره Yahoo Messenger Troubleshooter ...
ولی از داخل ایمیل میشه لوگین شد .
کسی میتونه کمکی بکنه !!!
این افزونه رو دانلود و نصب کنیدIDM من روی Firefox فیکس نمیشه...میشه به صورت دستی این کار رو کرد؟
من از اولش هم یاهو رو تازه نصب کرده بودم !!! ولی دوباره حذف کردم و نسخه 11.5 رو نصب کردم . بازم ارور میده ...
من از اولش هم یاهو رو تازه نصب کرده بودم !!! ولی دوباره حذف کردم و نسخه 11.5 رو نصب کردم . بازم ارور میده ...
اون لینک ها هم گفته رمزتون چک کنید و از داخل میل یه بار وارد آی دی بشید . تا اونجایی که من فهمیدم از توضیحاتش ... که من انجام دادم .
اینم ایراد : http://up.vbiran.ir/images/6m9mfmufiiehualo0fp.jpg
اگه کسی بلد بود بگه !
منم یه همچین فکری به سرم زده ! ولی کجای Internet Explorer باید تنظیم کنم ؟ من سعی کردم تنظیماتش رو همه رو بردارم ! متاسفانه IE من اصلا سایتی رو باز نمیکنه .احتمالا p-r-0x-y چیزی سر راهشه که درست کار نمیکنه. تو internet options ـه Internet Explorer برو ببین چیزی ست شده یا نه.
اینترنت اکسپلورر رو باز کن و به تنظیمات برنامه برو (Tools --->Internet Option)منم یه همچین فکری به سرم زده ! ولی کجای Internet Explorer باید تنظیم کنم ؟ من سعی کردم تنظیماتش رو همه رو بردارم ! متاسفانه IE من اصلا سایتی رو باز نمیکنه .
نشدم :dمن کیبورد کامپیوترم تازه عوض کردم و مشکلم اینکه وقتی توی بازی W فشار میدم کاراکترم جلو میره ولی وقتی A/S/D پشت سرش فشار میدم و ول میکنم کاراکتر ایست میکنه
مثلا وفتی W و S با هم فشار بدم کاراکتر حرکت میکنه ولی به محض اینکه S یا W ول کنم ایست میکنه که تو وارکرفت عذابه. . . .
توی تایپ کردن هم همین طوری شده. . .
مثلا وقتی یک حرفی نگه دارم پشت سر هم تایپش میکنه ولی زمانی که کلید یک حرف دیگه ای حین فشار دادن حرف اول فشار بدم و ول کنم دیگه حرف اول و دوم تایپ نمیکنه. . . .
خدا کنه متوجه مشکلم شده باشید..:d
سلام ! دانیال جان ، مشکلم همین بود!! با تنظیم اینترنت اکسپلورر ، هم خودش درست شد و هم یاهو ... نمیدونم چجوری بهم ریخته بود . کمال تشکر رو دارم ازت .اینترنت اکسپلورر رو باز کن و به تنظیمات برنامه برو (Tools --->Internet Option)
به تب Conection برو و اونطور که تو عکس برات مشخص کردم عمل کن
گزینه ای که با 1 مشخص کردم رو بزن و در پنجره 2 تیک ها رو بردار
گزینه ای که با 3 مشخص کردم رو بزن و در پنجره 4 تیک ها رو مثل عکس قرار بده
همه تنظیمات رو اوکی کن
ببین مشکلت حل مشه
خواهش میکنم عزیزسلام ! دانیال جان ، مشکلم همین بود!! با تنظیم اینترنت اکسپلورر ، هم خودش درست شد و هم یاهو ... نمیدونم چجوری بهم ریخته بود . کمال تشکر رو دارم ازت .
ممنون.
قبل از اینکه Burn رو بزنید و عمل رایت شروع بشه میتونید این کار رو بکنیددوستان هميشه در صحنه يك مشكل يا سوال :d
من يه مقدار ديتا هست (اپدت هاي بازي PS3 ) ميخوام براي دوستم رايت بكنم روي DVD !
با NERO EXPRESS ميخوام اين كار رو انجام بدم اما سرعت رايت اش روي 20X ه :shocked:
حالا نميدونم دقيقا" كجاش بايد برم تا سرعت رو تغيير بدم ! توي OPTIONS رفتم اما چيزي پيدا نكردم !
حالا جاي دقيقش رو ميدونيد بگيد به من يا به نحوي مشكلم رو حل كنيد !
کسی نیست جوابه منو بده؟؟؟؟سلام دوستان من از برنامه ي connectify استفاده مي كنم ولي هيچي نمي تونم با گوشيم چيزي آپلود كنم حتي عكس كم حجم نمي دونين مشكل از كجاس???
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
شما داری از T.or Browser Bundle استفاده میکنی که ترکیبیه از از نرمافزارهای مورد نیاز بهعلاوهی فایرفاکس که با یه سری Add-on واسهی T.or هماهنگ شده و اتوماتیک عمل میکنه. بنابراین برای استفاده توی اوپرا یا نرمافزارهای دیگه مشکلی نداری.دوستان من از نرم افزار Tor Browser برای عبور از چیز استفاده میکنم.هر کاری میکنم فایرفوکسش نمیتونه ویدیو های یو تیوب و بقیه جاها رو یخونه.فلش پلیر هم که از ادوبی میگیرم همیشه وسط نصب ارور میده و نصب نمیشه کسی میدونه مشکل چیه؟یه نکته دیگه اینکه من همیشه از فایرفوکس بدم میومده و مدتهاس از اپرا استفاده میکنم راهی هست که این نرف افزار تور با اپرا کار کنه ما راحت شیم؟