مشکلات نرم افزاری

دوستان یه وقتی بود کسپر نصب نکرده بودم . الان 2 روز نصبش کردم و کی دادم بهش بعد اپدیتش کردم 2 روز پیش ولی نمیدونم میدونین یا نه وقتی کسپرو اپدیت نکنی 2 یا 3 روز بعد این صفحش زرد میشه و میزنه دیتابیس = اوت اف دیتابیس . من قبلا یادم بودم یه گزینه ایو میزدم دیگه زرد نمیشد وقتی اپدیت نمیکردم ، چون چند وقتیست کسپر نصب نکردم الان هرچی میگردم نه اون گزینرو میبینم و نه یادم میاد کلا تا بزنم تا زرد نشه چون رو مخ منه . اینم عکسش .

دوستان یه وقتی بود کسپر نصب نکرده بودم . الان 2 روز نصبش کردم و کی دادم بهش بعد اپدیتش کردم 2 روز پیش ولی نمیدونم میدونین یا نه وقتی کسپرو اپدیت نکنی 2 یا 3 روز بعد این صفحش زرد میشه و میزنه دیتابیس = اوت اف دیتابیس . من قبلا یادم بودم یه گزینه ایو میزدم دیگه زرد نمیشد وقتی اپدیت نمیکردم ، چون چند وقتیست کسپر نصب نکردم الان هرچی میگردم نه اون گزینرو میبینم و نه یادم میاد کلا تا بزنم تا زرد نشه چون رو مخ منه . اینم عکسش .
معین جان
من راهی رو میدونم که اخطار ها و بالون هایی که میاد رو غیر فعال کنی اما اینکه اون علامت تو صفحه اصلی برنامه رو نشون نده ... راستش تو کسپر جدید ندیدم همچین چیزی رو
به نظر من بهتره کلید های جدید برنامه رو استفاده کنی و دیتابیس برنامه رو آپدیت کنی. اینطوری هم مطمئن تره ، هم از شر اون علامت راحت میشی

معین جان
من راهی رو میدونم که اخطار ها و بالون هایی که میاد رو غیر فعال کنی اما اینکه اون علامت تو صفحه اصلی برنامه رو نشون نده ... راستش تو کسپر جدید ندیدم همچین چیزی رو
به نظر من بهتره کلید های جدید برنامه رو استفاده کنی و دیتابیس برنامه رو آپدیت کنی. اینطوری هم مطمئن تره ، هم از شر اون علامت راحت میشی

دانیال جان الان میبینی همه چیش اوکیه فقط تنها مشکل من اینه چون 3 روز از اخرین اپدیت دیتا بیسش گذشته اون قسمت pc زرد رنگ شده . چون 3 روز پیش اپدیت شده اینجور میشه و در ضمن خوب من نمیخام هر 3 روز اپدیتش کنم چون کی که استفاده کردم بلاک میشه خودت دیگه واردی که . قبلا یه روشی بلد بودم اون تیکو بر میداشتم هر 2 هفته یا 3 هفتم اپدیت میکردم زرد نمیشد الان یادم رفته .

درود .. دوستان چجوری میشه ویندوز 7 32 بیت رو به 64 بیت تغییر داد؟ .. ممنون

سعید جان یه همچین چیزی امکان نداره . گیرمم اگه یه وقتی بشه باز ویندوز مشکل دار خواهد بود . کاری نداره شما یبار ویندوزتونو بریز بعدش یه بک اپ از 64 یا 32 ازش بگیر از ویندوز خام هروقت خواستین دیگه 1 ساعت نصب نکن با نورتون گوست بیارش ویندوز سالم و اولیو که ریختی . اگه خواستی اصلا نرم افزارم نصب کن بعد بک اپ بگیر . موفق باشی .

دوستان من این مشکلو قبلا مطرح کردم و راه حلی ارائه شد که جوابگو نبود خواهشا راه حل دیگری ارائه کنید:

وقتی میخوام با کلیک راست بر روی my computer وارد قسمت manage وارد بشم نمیتونم و ویندوز (7 32bit) این ارورو میده:

سلام دوستان . یه سوال داشتم !
من ویندوز 7 سرویس پک 1 و آپدیت پارسال رو دارم .
لازمه آپدیتهای جدید رو بریزم ؟
اگه از آپدیتر خود ویندوز استفاده کنم ، مایکروسافت منو بن نمیکنه و لایسنس قلابیه رو نمیشه ؟

سلام
دوستان من این مشکلو قبلا مطرح کردم و راه حلی ارائه شد که جوابگو نبود خواهشا راه حل دیگری ارائه کنید:
وقتی میخوام با کلیک راست بر روی my computer وارد قسمت manage وارد بشم نمیتونم و ویندوز (7 32bit) این ارورو میده:

شما فایل زیر رو دانلود کنید
بعد از کلیک راست روی فایل دانلود شده گزینه Merge رو انتخاب کنید
پیغام های بعدی رو ok کنید و سیستم رو یک بار رستارت کنید

-
سلام دوستان . یه سوال داشتم !
من ویندوز 7 سرویس پک 1 و آپدیت پارسال رو دارم .
لازمه آپدیتهای جدید رو بریزم ؟
اگه از آپدیتر خود ویندوز استفاده کنم ، مایکروسافت منو بن نمیکنه و لایسنس قلابیه رو نمیشه ؟
شما تنظیمات آپدیت رو طوری قرار بده که لیست آپدیت ها رو بهت نشون بده ، اما نصب نکنه

. . . . Check for update but let me choose

تا شما بتونی انتخاب کنی کدوم نصب بشه

بعد از بین لیست آپدیت ها گزینه زیر رو غیر فعال کن که قانونی بودن ویندوزت بررسی نشه.

(update for windows 7 (kb971033

بقیه آپدیت ها رو میتونی بدون مشکل نصب کنی.

آخرین ویرایش:
من بازی spec ops: the line رو میخوام نصب کنم ولی نصب نمیشه و این ارورو میده (این اولی باریه که همچین اروری میگیرم):

پ.ن: آنتی ویروسم کسپر 2012 هست و آپدیت شده، سیستم رو اسکن کردم و چیزی پیدا نشد، همچنین از نرم افزار TUNEUP 2012 هم استفاده میکنم

دوست عزیز شما وقتی بازیو میخایین نصب کنین انتی ویروستونو غیر فعال کنین و دوباره نصب کنین .

سلام رفقا من آنتی ویروس کسپرسکی اینترنت سکیوریتی 2012 رو ریختم بعد آپدیت میگه
Database out Of date
تاریخ ویندوزمم درسته
چیکار کنم؟؟
دوست عزیز اگه منظورت بعد گذشت 2 روز اینو میزنه عادیه . چون من خودم قبلا یه گزینه ای بود وقتی اونو میزدی دیگه این ارورو نمیداد ولی الان شرکت روسی کسپر اومدن زرنگ شدن تا 2 روز میگذره و اپدیتش نمکینین زرد میشه و اون اروری که نوشتینو میده و کاربر مجبور میشه اپدیت میکنه و خود به خود وقتی 4 یا 5 بار تو 2 هفته این کارو انجام بدی یا یه تعداد تو روز 5 بار اپدیت میکنن وقتی تند تند اپدیت کنی خود به خود کی جدیدت شناسایی میشه و غیر فعال میشه این کلک جدید کسپر . شما به اون ارور توجه نکنین و هر 2 یا 3 هفته یبار اپدیت کنین .
ولی نه اگه کلا وقتی میخای اپدیت کنین این ارورو میده پس درست اپدیت نمکینین . یعنی مراحل اپدیتشو درست نمیرین .

آخرین ویرایش:
سلام به همه بزرگان.

آقا من وقتی نرم افزار MotioninJoy برای اتصال دسته ps3 به Pc نصب میکنم بلوتوث کامپیوترم که برای خوده مادربردم هست رو پاک میکنه و اصلاً توی دیوایسم نیست میشه، انگار نه انگار و وقتی هم مجدد نصبش میکنم بازم اتفاقی نمیافته.

ممنون میشم راهنماییم کنین.

دوست عزیز شما وقتی بازیو میخایین نصب کنین انتی ویروستونو غیر فعال کنین و دوباره نصب کنین .

دوست عزیز اگه منظورت بعد گذشت 2 روز اینو میزنه عادیه . چون من خودم قبلا یه گزینه ای بود وقتی اونو میزدی دیگه این ارورو نمیداد ولی الان شرکت روسی کسپر اومدن زرنگ شدن تا 2 روز میگذره و اپدیتش نمکینین زرد میشه و اون اروری که نوشتینو میده و کاربر مجبور میشه اپدیت میکنه و خود به خود وقتی 4 یا 5 بار تو 2 هفته این کارو انجام بدی یا یه تعداد تو روز 5 بار اپدیت میکنن وقتی تند تند اپدیت کنی خود به خود کی جدیدت شناسایی میشه و غیر فعال میشه این کلک جدید کسپر . شما به اون ارور توجه نکنین و هر 2 یا 3 هفته یبار اپدیت کنین .
ولی نه اگه کلا وقتی میخای اپدیت کنین این ارورو میده پس درست اپدیت نمکینین . یعنی مراحل اپدیتشو درست نمیرین .

نه رفیق تاریخ ویندوزم 1 روز جلو بود
مرسی که جواب دادی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or