سلامسلام ! من صفحه دسکتاپم سیاه شده ! یعنی خبری از Icon ها و نوار وظیفه نیست . ولی از توی TaskManager میتونم وارد کنترل پنل شم و مثلا وصل شم به اینترنت ...!
یه بک آپ هم از ویندوز گرفته بودم ! ولی چون آشنایی نداشتم انگار از چیزهای درستی بک آپ نگرفتم که کمک کنه.
کسی میتونه این مشکل رو حل کنه ! فوری هست ، ممنون.
سلام .سلام
Task Manager رو باز کنید از منوی File گزینه New Task رو بزنید
داخل کادر باز شده تایپ کنید Explorer.exe و اینتر رو بزنید
تا منوی استارت و آیکون ها بهتون نمایش داده بشه
اگر بعد از یک بار رستارت مشکل باقی بود باید ویندوزتون رو repair کنید
پ.ن : احتمال اینکه سیستمتون ویروسی شده باشه زیاده
رستارت هم کردید ؟ دیگه مشکل نبود ؟سلام .
ممنون ، منو اسارت اومد.
ولی من چجوری این ویروس رو حذف کنم ؟!
چون پیداش نکردم . ضمن اینکه این ویروس ارتباط خیلی مستقیمی با یاهو مسنجر داره ...
تشکر.
سلام ! بعد از ریست هم ویندوز بالا اومد !رستارت هم کردید ؟ دیگه مشکل نبود ؟
اگر از ویروس باشه که باید آنتی ویروس نصب کنید تا سیستم رو اسکن کنه. من کسپر 2012 رو پیشنهاد میکنم
اما میتونه نصب برنامه های پیاپی و ناسازگار با هم باعث مشکل دار شدن فایل Explorer شده باشه
که در اینصورت نصب برنامه هایی مثل TuneUp Utilities رو پیشنهاد میکنم تا بتونید سیستم عامل و برنامه ها رو مدیریت کنید
اگر کسپر دارید و آپدیتش میکنید ، زیاد از بابت ویروس نگران نباشیدسلام ! بعد از ریست هم ویندوز بالا اومد !
من هردوی برنامه هارو به پیشنهاد خودتون دارم !
این ویروس فایلش به نام regsvr.exe و به اسم Worm.win32 به وسیله همین کسپر شناسایی شد ! (البته اگه همون ویروس باشه) ولی خب پاکش نمیکنه ! گزینه قرنطینه هم فکر نکنم دردی دوا کنه !
بنظرت راهی هست.
-
راستی من یه پک آپ از شروع این ویندوز گرفته بودم ! ولی انگار غلط بود ... از کدوم قسمت (با کدوم ابزار ویندوز ) میتونم بک آپ بگیرم که با ریختنش کلا ویندوز رو به حالت اولیه برگردونه !؟ (یا بک آپ مفید واقع بشه) - برای نصب ویندوز بعدی میگم -
نمیدونم جاش اینجاست یا نه
ولی من چیکار کنم وقتی کلیک راست میکنم فایلهایی که باز شده نشون داده نشه،فکر کنم بشه کاری کرد چون ویندوز قبلیم اینجوری نبود دوباره که نصب کردم اینطوری شد
پ.ن: بابام اون کلمه s*x رو دیده به مامانم هم گفته،حالا هرچی توضیح بده این موزیک ویدئو بیاید ببینید،انگار نه انگار میگن یه کاری کردی که این رو پخش کنه
کلیک راست کن روی برنامه توی Option بزن preferences
بعد از سمت چپ روی General بزن تا باز بشه و برو به Repeat/Playst و از اونجا تب Playlist رو باز کن
تیک Clear default playlist items on exit رو بزن و ریلکس
روی Task Bar کلیک راست کنید و گزینه Properties رو انتخاب کنیدنمیدونم جاش اینجاست یا نه
ولی من چیکار کنم وقتی کلیک راست میکنم فایلهایی که باز شده نشون داده نشه،فکر کنم بشه کاری کرد چون ویندوز قبلیم اینجوری نبود دوباره که نصب کردم اینطوری شد
پ.ن: بابام اون کلمه s*x رو دیده به مامانم هم گفته،حالا هرچی توضیح بده این موزیک ویدئو بیاید ببینید،انگار نه انگار میگن یه کاری کردی که این رو پخش کنه
سلام دوستان عزیز.
ورژن جدید و رایگان آنتی ویروس avast رو تهیه کردم.قبلاً کافی بود که بعد از نصب آنتی ویروس رو ریجیستر کنی تا برات کار کنه!
ولی آلان ،در ورژن جدید fix میخواد،و من دقیقا نمیدونم مشکل از کجاست؟! هر کاری هم میکنم fix نمیشه!!
اگه میشه راهنمایی کنید ممنون!
خوب تحریم قبلاً هم بوده و avast بدون پروکســــی بهم آپدیت نمیداد.تحریم دوست عزیز
الان حدود 1 ماهی هست
قیدشو بزن
البته راه داره ولی رایگان نیست