مشکلات نرم افزاری

سلام دوستان من میخوام گوشی Xperia Ray رو به کامپیوتر وصل کنم و به اینترنت برم باید از چه برنامه ای استفاده کنم ؟ Sony Ericsson PC Companion گزینه واسه اینترنت نداره و Sony Ericsson PC Suite هم نمیشناسه این رو فک کنم واسه گوشی های قبلیه اریکسون است ! چیکار کنم ؟

سلام دوستان من میخوام گوشی Xperia Ray رو به کامپیوتر وصل کنم و به اینترنت برم باید از چه برنامه ای استفاده کنم ؟ Sony Ericsson PC Companion گزینه واسه اینترنت نداره و Sony Ericsson PC Suite هم نمیشناسه این رو فک کنم واسه گوشی های قبلیه اریکسون است ! چیکار کنم ؟

دوست عزیز شما اول نرم افزار Sony Ericsson PC Suite کلا پاکش کنین یعنی انیستالش کنین بعد انیستال PC ریستارت کنین و به هیچ وجهی گوشیو وصل نکنین با کابل به PC . بعد نرم افزارو دوباره نصب کنین و نرم افزارو بازش کنین و بعد گوشیو با کابل به PC وصل کنین . موفق باشین .

دوست عزیز مطمئن هستید که برای گوشیهای Xperia ray باید از این برنامه استفاده کنیم ؟ همین مراحلی که شما فرمودید رو انجام دادم ولی درست نشد ... راه دیگه ای هست ؟

دوست عزیز مطمئن هستید که برای گوشیهای Xperia ray باید از این برنامه استفاده کنیم ؟ همین مراحلی که شما فرمودید رو انجام دادم ولی درست نشد ... راه دیگه ای هست ؟

دوست عزیز برا منم گالکسی اس2 بود همین مشکلو داشتم این کارو انجام دادم درست شد و راجبه نرم افزارم خوب همین برا سونی اریکسونه خوب . باز بمونین کمی تحقیق کنم ببینم برا چی نمیشه .

دوست عزیز برا منم گالکسی اس2 بود همین مشکلو داشتم این کارو انجام دادم درست شد و راجبه نرم افزارم خوب همین برا سونی اریکسونه خوب . باز بمونین کمی تحقیق کنم ببینم برا چی نمیشه .

دقیقا یه ماه که تو این سایتو اون سایت میگردم درست نمیشه ! واسه من وقتی گوشی رو وصل میکنه یا درایو میسازه که توش یه برنامس باید نصبش کنی اسمش هم Sony Ericsson PC Companion ه ! ولی تو این برنامه گزینه اینترنت رفتن نداره !ولی برنامه PC Suite داره که اونم به گوشی وصل نمیشه ! یعنی راهی نیست که بتونم از اینترنت گوشی استفاده کنم ولی با کامپیوتر !

دقیقا یه ماه که تو این سایتو اون سایت میگردم درست نمیشه ! واسه من وقتی گوشی رو وصل میکنه یا درایو میسازه که توش یه برنامس باید نصبش کنی اسمش هم Sony Ericsson PC Companion ه ! ولی تو این برنامه گزینه اینترنت رفتن نداره !ولی برنامه PC Suite داره که اونم به گوشی وصل نمیشه ! یعنی راهی نیست که بتونم از اینترنت گوشی استفاده کنم ولی با کامپیوتر !

سینا جان شما برین به این سایتیکه براتون زیر میزارم مخصوص گوشیه و مشکل شمارم اونجا موجوده . شما از قسمت چپ گوشیه خودتونو انتخاب کنین و برین قسمت سوالات متداول یا اموزشا . موفق باشین .

http://and-roid.ir/Forum/content/ http://and-roid.ir/Forum/content/

سینا جان شما برین به این سایتیکه براتون زیر میزارم مخصوص گوشیه و مشکل شمارم اونجا موجوده . شما از قسمت چپ گوشیه خودتونو انتخاب کنین و برین قسمت سوالات متداول یا اموزشا . موفق باشین .

مرسی معین جان ... :دی جبران میکنم !

جبران نمیخاد سینا جان دعا کن همه امتحاناتمون خوب بشه تا فارغ تحصیل بشیم . بد بختی غمم گرفته برا ارشدم باید بخونم عمرم گذشت سنم رفت بالا دارم به 24 میرم خدایا .

دعا میکنم انشالله که از نمره هات راضی باشی :دی خو زن بگیر همه چی حله lol

سلام دوستان من از برنامه ي connectify استفاده مي كنم ولي هيچي نمي تونم با گوشيم چيزي آپلود كنم حتي عكس كم حجم نمي دونين مشكل از كجاس???

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

سلام
دوستان ما یه اشتباهی کردیم 18 گیگ دانلود فایل کردیم.
الان موقع اکسترکت یه مشکلی هست که توی عکس مشخص کردم ..معلومم نیست کدوم پارت هست دا از اول دانلودش کنم..
دوستان اگر میتونن راهنمایی کنن.
البته فایل هارو Reaper کردم.

Attachments

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    163.4 KB · مشاهده: 7

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or