سلام دوستان من میخوام گوشی Xperia Ray رو به کامپیوتر وصل کنم و به اینترنت برم باید از چه برنامه ای استفاده کنم ؟ Sony Ericsson PC Companion گزینه واسه اینترنت نداره و Sony Ericsson PC Suite هم نمیشناسه این رو فک کنم واسه گوشی های قبلیه اریکسون است ! چیکار کنم ؟
دوست عزیز مطمئن هستید که برای گوشیهای Xperia ray باید از این برنامه استفاده کنیم ؟ همین مراحلی که شما فرمودید رو انجام دادم ولی درست نشد ... راه دیگه ای هست ؟
دوست عزیز برا منم گالکسی اس2 بود همین مشکلو داشتم این کارو انجام دادم درست شد و راجبه نرم افزارم خوب همین برا سونی اریکسونه خوب . باز بمونین کمی تحقیق کنم ببینم برا چی نمیشه .
دقیقا یه ماه که تو این سایتو اون سایت میگردم درست نمیشه ! واسه من وقتی گوشی رو وصل میکنه یا درایو میسازه که توش یه برنامس باید نصبش کنی اسمش هم Sony Ericsson PC Companion ه ! ولی تو این برنامه گزینه اینترنت رفتن نداره !ولی برنامه PC Suite داره که اونم به گوشی وصل نمیشه ! یعنی راهی نیست که بتونم از اینترنت گوشی استفاده کنم ولی با کامپیوتر !
مرسی معین جان ... جبران میکنم !
جبران نمیخاد سینا جان دعا کن همه امتحاناتمون خوب بشه تا فارغ تحصیل بشیم . بد بختی غمم گرفته برا ارشدم باید بخونم عمرم گذشت سنم رفت بالا دارم به 24 میرم خدایا .
دیسک 1 رو کلا زده Corrupted اخه!بنظر من فقط پارت ٧ رو دوباره دانلود كن چون به اون گير داده
دیسک 1 رو کلا زده Corrupted اخه!
دوستان Help Me
Part 7 رو 5 دقیقه بعدش گیر داد!
این گزینه رو پیدا نکردم!همه فایل های RAR ـت رو با WinRAR برو CRC check کن ببن کدوماش ایراد داره.