دوستان ویندوز من فلش رو نمیخونه.autorun سی دی ها وسایر نرم افزارای ویندوزی که با فلش پلیر سر و کار دارن پخش نمیشن.چی باید نصب کنم که مشکل حل شه؟ویندوز xp هست.
من هم فلشم رو میزنم 1 گیگ خالی جا داره و 100 تا فایل توشه ولی فقط چند تاشو نشون میده انگار مخفی شدن ویندوز هم عوض کردم دست نشود راهی هست!؟
حالا باید با برنامه Easy BCD بوت سیستم رو مدیریت کنی که موقع روشن شدن سیستم ازت بپرسه به کدوم ویندوز میخوای وارد بشی.7 درست شد .. XP پرید .. .. یعنی نمیپرسه برم کدوم ویندوز .. احتمالا اکس پی پریده ..
با چیز شکن امتحان کنیه سوال فنّی :d
من وقتی میخوام یه ایمیل بسازم(در صفحه ی sign up) به مشکل برمیخورم،بعد از تکمیل فرم ثبت نام و زدن گزینه ی ok هیچ اتفاقی نمی افته و یه پیج خالی به نمایش در میاد!!
جالب اینجاست که با همه ی مرورگرها امتحان کردم!! قبلاً اینطوری نبود،حالا چه میشه کرد؟؟
توی Run تایپ کن gpedit.msc و ok رو بزندوستان ویندوز من فلش رو نمیخونه.autorun سی دی ها وسایر نرم افزارای ویندوزی که با فلش پلیر سر و کار دارن پخش نمیشن.چی باید نصب کنم که مشکل حل شه؟ویندوز xp هست.
انجام دادم نشد!توی Run تایپ کن gpedit.msc و ok رو بزن
در پنجره ای که برات باز میشه و و از لیستی که در سمت چپ میبینی به مسیر زیر برو
Configuration --> Administrative Templates --> System
حالا از سمت راست روی گزینه Turn off Autoplay دابل کلیک کن
و Disable رو انتخاب کن. برای اطمینان سیستم رو دوباره راه اندازی کن.
پس اتوران مشکلی نداره. فلش پلیر ویندوز دچار مشکل شده.انجام دادم نشد!
ییین من یه نرم ازار tell me more گرفتم برا اموزش زبان.این با فلش کار میکنه که برا راه اندازیش مشکل دارم میگه به adobe مراجعه کن و اینا.من نمیدونم چی باید بگیرم از adobe که مشکلم حل شه.نکته اینجاست که سیستم من سالم بود روز اول اینو باش کار کردم چند جلسه هم خوندم یه دفه از کار افتاد و نمیدونم چرا هر چی به فلش مربوط میشه دیگه کار نمیکنه.
داداش درست شد خدا خیرت بده.فقط اگه بخوام پاک نشن دوباره جچیکار کنم؟الان کمرنگ هست .دوست عزیز اون فایلایی که نشون نمیدن ویروسی شدن نشون نمیدن شما برین اول هیدن سیستمتونو باز کنین تا فایلای هیدنو ببینین و بعد زیر sho hiiden 3 تا گزینه هست تیک اونارم بردارین و تیک گزینه اخرو برداشتی سوال میکنه yes بزنین برین تو فلشتون همه چی معلوم میشه . یه بک اپ از بگیرین و بعد یه انتی ویروس توپ مثل کسپر نصب کنین تا خوب سیستمتونو چک کنه و حتما بروز باشه کسپره موفق باشین . باز به مشکل خوردین نتونستین بگین عکس بزارم براتون .
با اجازه معین جانداداش درست شد خدا خیرت بده.فقط اگه بخوام پاک نشن دوباره جچیکار کنم؟الان کمرنگ هست .
درودسلام.
منوی استارت و قسمت بالای هر چیزی که باز میکنم دیگه 3 بعدی نیست یه رنگ ثابته! چجوری باید درستش کنم؟
درودسلام ... cpu usage کامپیوترم خود به خود بالا میره و سرعت کامپیوتر پایین اومده ... چه کنم ؟ به غیر از ویندوز عوض کردن
عزیزسلام
بنده الان از ویندوز 7 استفاده می کنیم و این برنامه رو ریختم.
مشکلی که دارم اینست که نمی تونم کارت DVB ام رو بهش معرفی کنم.
چطور میشه سخت افزار های مختلف رو از سرویس میزبان گرفت و به سیستم میهمان معرفی کرد؟
الان هم xp روش نصب کردم.
ممنون می شم راهنمایی بکنید.
کدوم برنامه ؟!این برنامه رو ریختم.
باید درایور مخصوص سون رو گیر بیاریمشکلی که دارم اینست که نمی تونم کارت DVB ام رو بهش معرفی کنم.
میشه بیشتر توضیح بدی میخوای چی کار کنیچطور میشه سخت افزار های مختلف رو از سرویس میزبان گرفت و به سیستم میهمان معرفی کرد؟
الان هم xp روش نصب کردم.