PAUSE
کاربر سایت
NOD پیداش نمیکنه عزیز دل.شما بگو از کدوم آنتی ویروس استفاده کنم؟ممنونشما ویروس دارید برادر
NOD پیداش نمیکنه عزیز دل.شما بگو از کدوم آنتی ویروس استفاده کنم؟ممنونشما ویروس دارید برادر
NOD پیداش نمیکنه عزیز دل.شما بگو از کدوم آنتی ویروس استفاده کنم؟ممنون
NOD پیداش نمیکنه عزیز دل.شما بگو از کدوم آنتی ویروس استفاده کنم؟ممنون
از این بهتر پیدا نمیکنی:سلام دوستان
من دیروز درایور تصویر ویندوزم رو دوباره نصب کردم و حالا رنگ سیستمم به هم ریخته و نیاز به تنظیم داره ولی هر کاری میکنم اونطوری که قبلا بود نمیشه .
نرم افزاری چیزی میشناسین که خودتون هم امتحانش کرده باشین ؟
سلام باز یه فایل از دانلود کردم.فایلش زیپِ.وقتی میخوام از زیپ در بیارم میگه فایل Corrupt شده! دفعه اول با IDM دانلود کردم.گفتم حالا شاید مشکل از IDM ـِ این بار با دانلودر خود Chrome دانلود کردم اما باز همون مشکل پیش اومد! مشکل از چیه؟ البته بار اول نیست که این مشکل رو دارم
سلام دوستان. من یه مشکل جدید برام پیش اومده...... هر موقع لپ تاپ رو خاموش می کنم مرورگرم mozila از تمام سایت Log out می کنه.... پسورد ها رو حفظه ولی مثلا میام تو بازی سنتر باید دوباره log in کنم.. تیک گزینه ی مرا فراموش نکن را هم می زنم ولی نمیشه
فایل که همین نورتون هست.همه این برنامه ها رو که گفتی دان کردم اما همشون همین اشکال رو از فابل میگیرن.اون NOD رو پاک کن حداقل خیالت راحت میشه که آنتی ویروس نداری :d
اینجا رو یه نگاهی بکن برای انتخاب آنتی ویروس
الان بهترین کار اینه که با همون سی دی بوت، یا اینکه با بستن هاردت رو یه سیستم سالم و اسکن تو اون سیستم، ویروس ها رو از بین ببری.
فایل هایی مثل Setupهایی که با NSIS ساخته میشن، در هنگام اجرا با چک کردن Hash(معمولا CRC32) خودشون، میفهمن که آیا توشون تغییری به وجود اومده یا نه. البته NSIS ها چک میکنن تا ببینن سالم دانلود شدن یا نه ولی در کل فرقی نداره. ویروسی که شما دارید، فایل های اجرایی سیستم شما رو آلوده کرده. باید با خیلیاشون خداحافظی کنید.
کافیه یکی از این فایل هایی که میدونید ویروسی شده رو سایت ویروس توتال بفرستید تا متوجه شید که گرفتار چه ویروسی شدید.
http://www.virustotal.com
موفق باشی
اون فایل Rar هست پس اگه میگه فایل مشکل داره واقعا مشکل داره. چون شما گفتی زیپه، من در مورد فایل Zip توضیح دادم.فایل که همین نورتون هست.همه این برنامه ها رو که گفتی دان کردم اما همشون همین اشکال رو از فابل میگیرن.
این گرینه بودمنوی Tools بعد گزینه Options رو بزن، قسمت Privacy و قسمت History، مقدار Firefox Will رو بذار روی Remember history.