مشکلات نرم افزاری

سلام دوستان، من یه network ad hoc ad تشکیل می دم تا بین دو تا لپ تاپ اطلاعات رد و بدل کنم، ولی لپ تاپ دوستم لپ تاپ من رو پیدا می کنه می تونه اطلاعات من رو هم برداره ولی لپ تاپ من اصلا لپ تاپ اون رو پیدا نمی کنه!!!!! نوع network ، home group هست....با مودم هم امتحان کردم نشد!!! می شه بگین باید پیکار کرد؟؟؟؟

آخه این لپتاپه ماله داییمه ! غنیمت ازش گرفتیم بعد این فیلما مونده توش ! :دی اون ریخته بود دیگه جا هم نداره انتقال بدیم فیلماشو !

راستی من یه ذره کامل شیر فهم نشدم هنوز که باید چیکار کنم ؟! :دی اگه میشه دقیق تر بگو !
اون صفحه ای که قرار دادم رو کامل بخون بعد بگو کجاشو مشکل داری...

دوستان یه چند تا سوال در مورد مرورگره اپرا دارم:
1- من الن نمیدونم اپرا ورژن چند دارم.... تو فایل نصبشم رفتم عددی ننوشته ... از کجا بفهمم ورژن چنده ؟؟؟

2- این ورژنی که من دارم نمیتونم سایت های زایدی که تو اون بخش لیست سایت ها دارم حذف کنم ..... مثله opera protable جلوی سایتا علامت ضربدر نداره نمیتونم حذفشون کنم ..... راهی داره تو این ورژن این سایت های زایدو حذف کرد ؟؟؟؟؟

3- این مرورگرم به درستیم نصب شده و لی تا تعداد تب ها بالا میره ریاستارت مییشه ...... چرا اینجوریه ؟؟؟؟؟

4- بعد این تنظیماته cookies و plog ins و proxy server چی هستن ؟؟؟؟؟ on یا off بودنشون چه فرقی میکنه ؟؟؟؟

5- آخرین ورزن اپرا الان چنده و کجا میشه دانلود کرد ؟؟؟؟؟

6- در مقایسه با فای فاکس قویتره یا ضعیف تر ؟؟؟؟؟

ممنون میشم به سولام جواب بدین .....
جواب:

1-از منوی اپرا روی Help برین و از منوی باز شده روی About کلیک کنین

2- موس رو بیار روی اون مربع، یک ضربدر زیرش در سمت راست ظاهر میشه

3- به علت پایین بودن منابع سیستمی شما نظیر رم یا تحت فشار بودن CPU به علت قدرت پایینش

4- کوکی ها که مربوط به فایل هایی هستن که سایت ها روی سیستم شما ذخیره میکنن، شما اگه توی یک سایت وارد میشین و چند روز بعد میاین و هنوز توی سایت لاگین هستین از کاربرد های کوکی هست
بعتره روشن باشه چون خاموش بودنش توی بعضی از سایت ها ایجاد مشکل میکنه

پلاگین ها همون Add-on های فایرفاکس یا IE هستن (البته مخصوص خود اپرا)

****** هم اگه شما از یک ****** به شبکه ای دسترسی دارین استفاده میشه، اما شما که به صورت عادی به اینترنت وصل هستین لازم به روشن بودن نیست

4- از این سایت همیشه آخرین نسخه هارو داشته باشین: www.opera.com

5- نظرمو به چیزی ارتباط ندین، من فقط من نیستم که میگم،
فایرفاکس بعد از IE بزرگترین مرورگر مورد استفاده هست (به جرات هم میگم فایرفاکس از IE بهتره) و قابلیت های بینهایتی داره که با Add-On هاش میشه به اون رسید
ضریب امنیتی بیشتری هم میشه گقت داره...

سلام دوستان، من یه network ad hoc ad تشکیل می دم تا بین دو تا لپ تاپ اطلاعات رد و بدل کنم، ولی لپ تاپ دوستم لپ تاپ من رو پیدا می کنه می تونه اطلاعات من رو هم برداره ولی لپ تاپ من اصلا لپ تاپ اون رو پیدا نمی کنه!!!!! نوع network ، home group هست....با مودم هم امتحان کردم نشد!!! می شه بگین باید پیکار کرد؟؟؟؟
شما فایرفال ویندوز (یا برنامه ای که دارین) رو خاموش کنین، مشکلتون حل میشه
(یا باید پورت هارو توی فایروال باز کنین که خارج از حوصله ی این پست منه...)

برای چی؟؟؟؟
مگه چه ویژگی هایی داره؟؟؟؟؟

اگه یک جوون مردی پیدا بشه به سوالامون جواب بده ممنونش میشم:d

بالاترین سرعت رو بین مرورگر ها توی ایران داره ;;) کیفیت عکس ها بالاتر نشون میده و اگه دقت کرده باشید opera بعضی از موقع ها قالب سایتها رو خراب میکنه نوشته ها غیر قابل خوندن میشن فکر کنم همین 3تا دلیل کافی باشه تا chrome بالاتر از opera باشه

بالاترین سرعت رو بین مرورگر ها توی ایران داره ;;) کیفیت عکس ها بالاتر نشون میده و اگه دقت کرده باشید opera بعضی از موقع ها قالب سایتها رو خراب میکنه نوشته ها غیر قابل خوندن میشن فکر کنم همین 3تا دلیل کافی باشه تا chrome بالاتر از opera باشه
کروم توی باز کردن یک صفحه ی HTML با میلیون ها کاراکتر سرعت بیشتری داره اما فایرفاکس توی باز کردن یک صفحه ی کامل...
توی ایران یا هرجای دیگه تفاوتی نداره
(به ارتباط اینترنتی مربوطه)

کیفیت عکس ها اگه اپرا توربو روشن باشه معلومه میاد پایین چون یکی از قابلیت هاشه

اما قالب رو بد نشون دادن یکم تقصیر برنامه نویسا هست (نه کاملا) چون تموم صفحات اول برای باز شدن توسط IE طراحی میشن و بعد Firefox
تقریبا کسی نمیاد برای اپرا طراحی کنه و به علت متفاوت بودن موتورش باعث میشه صفحات رو به خوبی باز نکنه...

من یه ویندوز سون ریختم بعد برای نشون دادن Areo (پایین ویندوز که میتونی دسکتاپ رو ببینیو حالتای خاص ویندوز 7) این پیغام رو میده ! من گرافیکم زیاد بد نیس !!!

The current video card may support Aero with a driver that is compliant with the Windows Display Driver Model (WDDM). Contact the manufacturer of your computer or video card for a WDDM-compatible driver.

چیکارکنم ؟!

Witch_King ممنون از جوابای کاملت ......

فقط یه مورد :
1- موس رو بیار روی اون مربع، یک ضربدر زیرش در سمت راست ظاهر میشه

این ضربدره تو ورژنه پروتیبل که داشتم میاومد الان دیگه همچین چیزی ندارم و اون ضربدره پدیدار نمیشه و کلیلک راستم نمیتونم رو سایتا بکنم تا حذفشون کنم.......... نمیدونی چجوری حذف میشه ؟؟؟
پلاگین ها همون Add-on های فایرفاکس یا IE هستن (البته مخصوص خود اپرا)

یکم بیشتر توضیح میدی ؟؟؟؟ کاراییشو نمیدونم چیه

من یه ویندوز سون ریختم بعد برای نشون دادن Areo (پایین ویندوز که میتونی دسکتاپ رو ببینیو حالتای خاص ویندوز 7) این پیغام رو میده ! من گرافیکم زیاد بد نیس !!!

چیکارکنم ؟!

درایور کارت گرافیکن رو نصب کردی ؟ نکردی نصب کن درست میشه

• Like
Reactions: Ἁlireza
سلام دوستان
من میخوام یه فایل با فرمت mkv را به avi تبدیل کنم برنامه mkv converter و چندتا برنامه دیگه را امتحان کردم ولی زمان لازم برای تبدیل رو 6 یا 7 ساعته:(!!!مدت زمان فیلم هم 1 ساعت و 30 دقیقه هست!
کلا اینجوریه:-/
cpuکامپوتر هم core i5 هست.
خیلی ضروریه اگه میشه کمک کنید.

سلام دوستان
من میخوام یه فایل با فرمت mkv را به avi تبدیل کنم برنامه mkv converter و چندتا برنامه دیگه را امتحان کردم ولی زمان لازم برای تبدیل رو 6 یا 7 ساعته:(!!!مدت زمان فیلم هم 1 ساعت و 30 دقیقه هست!
کلا اینجوریه:-/
cpuکامپوتر هم core i5 هست.
خیلی ضروریه اگه میشه کمک کنید.

یکم زمانی که نوشتین عجیبه اما حدس میزنم شما تنظیمات رو گذاشتین روی حالت فشرده نشده و Full HD
اینطوری یه فایل 20 دقیقه ای حدود 5 گیگی میشه :d

شما برنامه Format Factory رو امتحان کنید
www.pcfreetime.com

تقریبا فرمتی نیست که نشه تبدیل کرد
البته باید یه پک کدک و برای کارتون خودتون نصب کنین تا بعضی مشکلات کانورت رو نداشته باشین (K-Lite Mega Codec Pack پیشنهاد میشه)

در ضمن به تنظیماتت اندازه تصویر
فریم ریت و بیت ریت دقت کنین چون اگه خیلی بالا بزارین به نسبت زمان کانورت افزایش پیدا میکنه...

• Like
Reactions: M3ti J70

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or