مشکلات نرم افزاری

:p

از V پی - ان استفاده میکنین (کانکشن داره) یا برنامه هایی نظیر Ult.A یا... ؟

اون پیغام شاید دیگه نیاد اما توی قسمت Log یا Report (آخرین باری که با آویرا کار کردم 2ماه پیش بود، یادم نمیاد دقیق کجا)

اگه از V پی - ان استفاده میکنین و ارور میده ممکنه آی پی اون سروری که خدمات میده مشکل دار باشه که در این صورت خطر هک شدن سیستم شما وجود داره (برای خودم پیش اومد چیزی شبیه به این)

ولی اگه از برنامه استفاده میکنین احتمال داره آویرا بهش داره گیر میده
البته این برنامه ها خارج از خطر نیستن اما میتونین به اون فایل اعتماد بدین توی نرم افزار تا دیگه اونو اسکن و محدود نکنه (من اصلا توصیه نمیکنم اینکارو، حداقل Filتر بهتر از سیستم پر از ویروس و نابود شده هست...)

کانکشن داره،تا دیشب خوب بود صبح که اومدم کانکت بشم ارور داد:d
ممنون میشم راهنمایی کنید چه جوری میتونم این برنامه رو از بلاک دربیارم

سلام ! من احتمال میدم که لپتاپم ویروسی شده ! این ویروس تو پینگ هم تاثیر میذاره ؟! چون خیلی پینگم بد شده !!!
عوامل زیادی در بالا رفتن پینگ تایم تاثیر دارن
مثل بودن فایروال با تنظیمات نامناسب، مشکل از طرف ISP مورد نظر، نصب بودن برنامه های Torrent اگه تنظیم بخش آپلود رو حجم بالایی گذاشته باشین و خیلی چیزای دیگه

و بله، بدافزار میتونه توی پینگ و کلا سرعت درگیر باشه...

سیستمتونو با یک آنتی ویروس خوب و آپدیت شده اسکن کنین و بعد از اون دوباره پینگ سیستم رو اندازه بگیرین...

عوامل زیادی در بالا رفتن پینگ تایم تاثیر دارن
مثل بودن فایروال با تنظیمات نامناسب، مشکل از طرف ISP مورد نظر، نصب بودن برنامه های Torrent اگه تنظیم بخش آپلود رو حجم بالایی گذاشته باشین و خیلی چیزای دیگه

و بله، بدافزار میتونه توی پینگ و کلا سرعت درگیر باشه...

سیستمتونو با یک آنتی ویروس خوب و آپدیت شده اسکن کنین و بعد از اون دوباره پینگ سیستم رو اندازه بگیرین...
تورنت الان نصب هست رو سیستم ولی اجراش نکردم و اون پایین هم نیست بازم ممکنه تاثیر بذاره ؟!

تورنت الان نصب هست رو سیستم ولی اجراش نکردم و اون پایین هم نیست بازم ممکنه تاثیر بذاره ؟!
شما برین توی Task Manager و اون پروسس مربوطه رو به کارش پایان بدین بعد ببینین تاثیر داره یا نه

اما به نظرم همون ویروس داشته باشین چون تورنت + یک آنتی ویروس نه چندان قوی و آپدیت شده = سیستم ویروسی یا شاید هک شده...

شما برین توی Task Manager و اون پروسس مربوطه رو به کارش پایان بدین بعد ببینین تاثیر داره یا نه

اما به نظرم همون ویروس داشته باشین چون تورنت + یک آنتی ویروس نه چندان قوی و آپدیت شده = سیستم ویروسی یا شاید هک شده...
تورنت که نبود !
من آنتی ویروسم Nod23 smart securityـه ! البته آپدیت نیست ! اگه آپدیتش کنم و بذارم رو اسکن تمومه ؟!

تورنت که نبود !
من آنتی ویروسم Nod23 smart securityـه ! البته آپدیت نیست ! اگه آپدیتش کنم و بذارم رو اسکن تمومه ؟!
تموم که نه چون یک آنتی ویروس نمیتونه 100% بدافزار هارو پاک کنه
شما یوزر و پس جدید به برنامه بدین و آپدیت کنین
بعد از اسکن و پاک سازی سیستم از یک دیسک نجات نظیر Kaspersky Rescue Disk یا آویرا یا نورتون و... استفاده کنین (اون رو هم آپدیت کنین) و سیستم رو اسکن کنین
اون وقت سیستم میشه گفت پاک شده هست از بدافزار اما ویندوز خیلی آسیب دیده که بهتره ویندوز رو دوباره نصب کنین
بعد هم از آپدیت ویندوز و برنامه های امنیتی غافل نباشین تا سیستمی با امنیت قابل قبول داشته باشین

تموم که نه چون یک آنتی ویروس نمیتونه 100% بدافزار هارو پاک کنه
شما یوزر و پس جدید به برنامه بدین و آپدیت کنین
بعد از اسکن و پاک سازی سیستم از یک دیسک نجات نظیر Kaspersky Rescue Disk یا آویرا یا نورتون و... استفاده کنین (اون رو هم آپدیت کنین) و سیستم رو اسکن کنین
اون وقت سیستم میشه گفت پاک شده هست از بدافزار اما ویندوز خیلی آسیب دیده که بهتره ویندوز رو دوباره نصب کنین
بعد هم از آپدیت ویندوز و برنامه های امنیتی غافل نباشین تا سیستمی با امنیت قابل قبول داشته باشین
بدون نصب دوباره ی ویندوز نمیشه ؟! آخه این سیستم توش نزدیک 200گیگ فیلمه ! هارد هم ندارم بریزم روش !
این نُد هم اسکن کرد ولی هیچی پیدا نکرد !!!
این کسپراسکای رو باید دانلود کنم یا تو اینترنت غیر دانلودیش هم هست ؟!

بدون نصب دوباره ی ویندوز نمیشه ؟! آخه این سیستم توش نزدیک 200گیگ فیلمه ! هارد هم ندارم بریزم روش !
این نُد هم اسکن کرد ولی هیچی پیدا نکرد !!!
این کسپراسکای رو باید دانلود کنم یا تو اینترنت غیر دانلودیش هم هست ؟!
مگه همه ی 200گیگ رو توی درایوی که ویندوز هست ریختین که نمیتونین ویندوز رو پاک کنین؟

اما NOD32 مثل همیشه چندتاچیز رو جا میندازه :p

دیسک بوت کسپرسکی رو از این آدرس
http://rescuedisk.kaspersky-labs.com/rescuedisk/updatable
بگیرین و روی CD رایت بزنین
با اون سی دی سیستم رو بوت کنین و واردش بشین و به اینترنت وصل هم باشین
رویمنویی که شبیه Start هست کلیک کنین تا باز بشه و از اونجا Configure Network Adapter رو بزنین
تنظیمات رو انجام بدین و بزارین برنامه آپدیت بشه

بعد تنظیمات رو از قسمت Settings پنجره ای که باز شده زمان بالا اومدن دیسک رو به سخت گیرانه ترین حالت ببرین و سیستم رو اسکن کنین...

• Like
Reactions: Ἁlireza
مگه همه ی 200گیگ رو توی درایوی که ویندوز هست ریختین که نمیتونین ویندوز رو پاک کنین؟

اما NOD32 مثل همیشه چندتاچیز رو جا میندازه :p

دیسک بوت کسپرسکی رو از این آدرس
http://rescuedisk.kaspersky-labs.com/rescuedisk/updatable
بگیرین و روی CD رایت بزنین
با اون سی دی سیستم رو بوت کنین و واردش بشین و به اینترنت وصل هم باشین
رویمنویی که شبیه Start هست کلیک کنین تا باز بشه و از اونجا Configure Network Adapter رو بزنین
تنظیمات رو انجام بدین و بزارین برنامه آپدیت بشه

بعد تنظیمات رو از قسمت Settings پنجره ای که باز شده زمان بالا اومدن دیسک رو به سخت گیرانه ترین حالت ببرین و سیستم رو اسکن کنین...
چه کار سختی ! :دی
ولی نه نزدیک 100ُ خورده ای تو درایوای دیگس توی c فقط 50 گیگش هست که اونم کم نیست ! :دی
پس لازم نیس دیگه ویندوز عوض کنم ؟!
این رایت ـه روی CD رو حتما باید انجام بدم ؟! :دی نمیشه رو فلش یا رو خود سیستم اجراش کرد ؟!

سلام به همگی اساتید
ویندوز ویستا دارم حجمش درایو C خود بخود اضافه میشه با اینکه هیچی هم روش فایلی نمی ذارم یا نصب نمی کنم ،ویروس هم نداره کسی راه حل می دونه

چه کار سختی ! :دی
ولی نه نزدیک 100ُ خورده ای تو درایوای دیگس توی c فقط 50 گیگش هست که اونم کم نیست ! :دی
پس لازم نیس دیگه ویندوز عوض کنم ؟!
این رایت ـه روی CD رو حتما باید انجام بدم ؟! :دی نمیشه رو فلش یا رو خود سیستم اجراش کرد ؟!
آخه توی C چرا گذاشتی
یکدفعه دیدی ویندوزت یه مشکلی پیدا کرد و X_X

روی سیستمت اجرا بکنی که هیچ ارزشی نداره (خوشبختانه هم نمیتونی، به این سادگیا نیست :دی)
توی همون صفحه ای که دادم اگه کامل میخوندی یه لینک بود که باید دانلود کنی + اون فایلی که خود به خود دانلودش اجرا میشه
اون فایل exe رو که اجرا کردی دیگه آسونه بقیش

سلام به همگی اساتید
ویندوز ویستا دارم حجمش درایو C خود بخود اضافه میشه با اینکه هیچی هم روش فایلی نمی ذارم یا نصب نمی کنم ،ویروس هم نداره کسی راه حل می دونه

شما فایلی نصب نمیکنین اما انواع برنامه ها روی ویندوز شما نصب هست که فایل تولید میکنن
قسمت System Restore هست
آنتی ویروس ها هستن که Check Sum درست میکنن
فایل های Temp هست
Thumbnail ها هست
و...

شما اول درایو C رو با استفاده از Disk Cleanup
روی درایو کلیک راست کنین و برین روی Properties بعدا توی صفحه ی پیدا شده همه رو تیک بزنین، توی تب دوم هم دکمه ی دومی رو بزنین و منتظر باشین
بعد که برنامه آماده شد به تب اولی برگردین و پاک سازی رو شروع کنین
میبینین حجم زیادی آزاد شده از درایوتون

آخرین ویرایش:
آخه توی C چرا گذاشتی
یکدفعه دیدی ویندوزت یه مشکلی پیدا کرد و X_X

روی سیستمت اجرا بکنی که هیچ ارزشی نداره (خوشبختانه هم نمیتونی، به این سادگیا نیست :biggrin1:)
توی همون صفحه ای که دادم اگه کامل میخوندی یه لینک بود که باید دانلود کنی + اون فایلی که خود به خود دانلودش اجرا میشه
اون فایل exe رو که اجرا کردی دیگه آسونه بقیش
آخه این لپتاپه ماله داییمه ! غنیمت ازش گرفتیم بعد این فیلما مونده توش ! :دی اون ریخته بود دیگه جا هم نداره انتقال بدیم فیلماشو !

راستی من یه ذره کامل شیر فهم نشدم هنوز که باید چیکار کنم ؟! :دی اگه میشه دقیق تر بگو !

آخرین ویرایش:
دوستان یه چند تا سوال در مورد مرورگره اپرا دارم:
1- من الن نمیدونم اپرا ورژن چند دارم.... تو فایل نصبشم رفتم عددی ننوشته ... از کجا بفهمم ورژن چنده ؟؟؟

2- این ورژنی که من دارم نمیتونم سایت های زایدی که تو اون بخش لیست سایت ها دارم حذف کنم ..... مثله opera protable جلوی سایتا علامت ضربدر نداره نمیتونم حذفشون کنم ..... راهی داره تو این ورژن این سایت های زایدو حذف کرد ؟؟؟؟؟

3- این مرورگرم به درستیم نصب شده و لی تا تعداد تب ها بالا میره ریاستارت مییشه ...... چرا اینجوریه ؟؟؟؟؟

4- بعد این تنظیماته cookies و plog ins و proxy server چی هستن ؟؟؟؟؟ on یا off بودنشون چه فرقی میکنه ؟؟؟؟

5- آخرین ورزن اپرا الان چنده و کجا میشه دانلود کرد ؟؟؟؟؟

6- در مقایسه با فای فاکس قویتره یا ضعیف تر ؟؟؟؟؟

ممنون میشم به سولام جواب بدین .....

دوستان یه چند تا سوال در مورد مرورگره اپرا دارم:
1- من الن نمیدونم اپرا ورژن چند دارم.... تو فایل نصبشم رفتم عددی ننوشته ... از کجا بفهمم ورژن چنده ؟؟؟

2- این ورژنی که من دارم نمیتونم سایت های زایدی که تو اون بخش لیست سایت ها دارم حذف کنم ..... مثله opera protable جلوی سایتا علامت ضربدر نداره نمیتونم حذفشون کنم ..... راهی داره تو این ورژن این سایت های زایدو حذف کرد ؟؟؟؟؟

3- این مرورگرم به درستیم نصب شده و لی تا تعداد تب ها بالا میره ریاستارت مییشه ...... چرا اینجوریه ؟؟؟؟؟

4- بعد این تنظیماته cookies و plog ins و proxy server چی هستن ؟؟؟؟؟ on یا off بودنشون چه فرقی میکنه ؟؟؟؟

5- آخرین ورزن اپرا الان چنده و کجا میشه دانلود کرد ؟؟؟؟؟

6- در مقایسه با فای فاکس قویتره یا ضعیف تر ؟؟؟؟؟

ممنون میشم به سولام جواب بدین .....

اپرا رو بیخال google chrome رو بچسب >:d<

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or