مشکلات نرم افزاری

سلام
من ویندوز 7 دارم
و با موزیلا کار می کنم الان هم فلش 10 رو نصب کردم ولی سایت هایی که با فلش کار دارن مثل Gamespot .. Gametrailer و چندتا سایت دیگه که اون بالای صفحه با برنامه فلش اجرا میشن ماله من هیچی نشون نمیده و بجاش اون تیکه سفید هست.

اگر کسی میدونه من باید چی کار کنم بگه ممنون میشم:(

یه بار ویندوز رو به حالت دستی ری استارت کردم از اون موقع به بعد هر وقت بالا میاد explorer بالا نمیاد . وفقط پنجره My Documents روی صفحه ظاهر می شه . مجبور می شم از تسک منیجر دستی چندیدن بار explorer رو نیو تسک کنم. تا دسکتاپ بالا بیاد.
مشکل چیه؟ راه حلی داره؟

با سلام من از انتی ویروس کسپراسکی استفاده می کنم تنها مشکلم باحاش اینه که با vpn همخونی نداره یعنی اگه روشن باشه برنامه vpn نمیتونه کار کنه البته باز میشه و راه می افته اما جلوی send va resive رو از برنامه می گیره کسی می دونه چطور میشه این مشکل رو حل کرد انتی ویروی رو هم نمی خوام خواموش کنم چون جدیدا نمی دونم چرا ویروس زیاد شده 10 دقیقه بدون انتی ویروس سری ویروسی میشم

سلام
بچه ها من رو سیستمم IDM نصب کرده بودم و خود به خود روی IE7 و FF نشسته بود و همه دانلود ها به وسیله IDM انجام میشد. ولی مجبور شدم پاکش کنم و دوباره نصبش کنم. ولی وقتی برای بار دوم این دانلودر رو نصب کردم دیگه روی مرورگر هام نمیشینه (مخصوصا Mozilla FF ) و دانلودر های خود مرورگر ها دانلود رو انجم میده. میخواستم بدونم باید چکار کنم تا مرور گرهام دوباره IDM رو بشناسه و دانلود به وسیله ی این دانلودر انجام بگیره؟
یا علی مدد

سلام
دوستان برای دانلود یک مجله الکترونیکی نیاز دارم که Google Gears برروی کامپیوتر نصبش کنم ولی وقت می خوام می کنم می گه این برنامه برای شما تحریم هست برای نصب هم باید به اینترنت وصل باشم!
دوستان لطفا راهنمایی کنید که چطوری می تونم نصبش کنم!

دوستان ارور های CRC Mismatch تو فایل های زیپ شده رو چطوری میشه تعمیر کرد. نزدیک به چند گیگ فایل دچار این مورد شدند. ممنون از راهنمایی شما عزیزان.

سلام
دوستان برای دانلود یک مجله الکترونیکی نیاز دارم که Google Gears برروی کامپیوتر نصبش کنم ولی وقت می خوام می کنم می گه این برنامه برای شما تحریم هست برای نصب هم باید به اینترنت وصل باشم!
دوستان لطفا راهنمایی کنید که چطوری می تونم نصبش کنم!

این لینک رو نگاه کنید:

لینک

دوستان ارور های CRC Mismatch تو فایل های زیپ شده رو چطوری میشه تعمیر کرد. نزدیک به چند گیگ فایل دچار این مورد شدند. ممنون از راهنمایی شما عزیزان.

با 7-zip تست کن ببین باز همین ارور رو میده؟ اگه داد باید از اول دانلودش کنی!

اگر يکی از پارت ها این ارور داد ميتونی با بعضی برنامه های تعمير rar درست کنی که بعضی وقت ها جواب ميده
اگر جواب نداد بايد اون پارت رو از اول دانلود کنی
اگر همه ارور داد که ميشه همونی که امين گفت

سلام
بچه ها من می خوام فایر فاکس خودم رو پاک کنم و دوباره نصب کنم ولی نمی خوام که bookmark هام رو از دست بدم.لطفا یه نفر راهنمایی کنه که چکار کنم که bookmark هایی که تو فایرفاکس دارم از بین نره؟
یا علی مدد

سلام
بچه ها من می خوام فایر فاکس خودم رو پاک کنم و دوباره نصب کنم ولی نمی خوام که bookmark هام رو از دست بدم.لطفا یه نفر راهنمایی کنه که چکار کنم که bookmark هایی که تو فایرفاکس دارم از بین نره؟
یا علی مدد

شما تو منوی bookmarks روی ...organize bookmarks کلیک کن بعد صفحه مربوط به تنظیمات bookmark ها باز میشه
اونجا رو منوی بالا روی import and backup کلیک میکنی بعد backup... رو انتخاب میکنی و توی آدرس دلخواه save میکنی
بعد از نصب فایرفاکس جدید دوباره این مراحل رو تکرار میکنی اما این سری بجای backup... از منوی import and backup گزینه restore رو انتخاب میکنی و بعد Choose file و فایل backup که save کرده بودی رو باز انتخاب میکنی تا bookmarkها دوباره برگردند
یا علی

سلام
یا علی مدد
سلام
محتويات اینجارو کپی کنيد
C:\Documents and Settings\<your name>\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\your profile.default
تمام چيز ها به جز cache توش هست مثل addon ها
فايرفاکس جديد ريختين محتويات این پوشه رو در جای قبليش بريزيد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or