freedom
کاربر سایت
تم که تغییری نمیکنه !!
انتی ویروسم هم Nod 32 اپدیت شده هست ولی سیستمم ویروس نداره !!!
والا من اين طوري مشكلم حل شد ... براي من وقتي اون حالت پيش ميومد براي لحظاتي تم ويندوز ميرفت به حالت كلاسيك ...
تم که تغییری نمیکنه !!
انتی ویروسم هم Nod 32 اپدیت شده هست ولی سیستمم ویروس نداره !!!
ممنون دوست عزیز مشکل اولم حل شد اما در مورد سوال دوم:برای پرسش دومتون هم شما نیاز به هیچ افزونه ای ندارید ! در مرورگر فایرفاکس به این آدرس بروید :
ابتدا بر روی Tools کلیک کنید در کرکره باز شده بر روی Option کلیک کنید سپس به سربرگ Content بروید و تیک گزینه Load image automatically را بردارید در پایان بر روی OK کلیک کنید .
امروز شانستون وقت آزاد و البته حوصله زیاد همراهی کرد و تونستم واستون یک کارایی رو بکنم که البته امضاتون هم توش موثر بود ( My Love Iran ) چون ممکنه با نرم افزار 9 WinAVI Video Converter مشکل تبدیل با زیر نویس پارسی داشته باشید من نرم افزار AVIAddXSubs رو واستون آپلود کردم ، پس از تبدیل MKV با Xilisoft به AVI با این نرم افزار می تونید به راحتی فایل AVI تون را زیر نویس پارسی کنید لینک دانلود نرم افزار :
http://www.2shared.com/file/10640039/ec782c51/AVIAddXSubs.html
البته با نرم افزار ConvertXtoDVD هم می تونید فایل MKV رو به راحتی با زیر نویس پارسی تبدیل کنید اما خروجی VOB خواهید داشت که البته باز هم قابل اجرا بر روی دی وی دی پلیرها هست، اگر آموزشی هم خواستید اطلاع بدید به امید خدا کمکتون می کنم .
---------------------------------------------------------------------------------------
در ضمن به نقل از خود سایت Xilisoft شما در نسخه Xilisoft Video Converter Ultimate می تونید علاوه بر تبدیل فایل ها ، برش و افکت های گوناگون ، زیر نویس نیز به فیلم تون اضافه کنید .
متاسفانه هنوز وقت آزمایش اینکه آیا زبان پارسی رو هم پشتیبانی میکنه یا نه رو پیدا نکردم .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
آزمایش شد ! شما می تونید با این نرم افزار فایل های MKV رو مستقیم به AVI ( یا هر فایل دیگر ) با زیر نویس پارسی تبدیل کنید .
پیروز باشید .
اینجا رو یه نیگا کنید راه حل حذف کاملش رو داره نسبتا هم سادست.درود دوستان pc بنده بسی خفن ویروسی شده
یه ویروس A.s.K و یه ویروس دیگه هست که هر چی عکس تو هارد بود فرمتشو اینطوری کرده jpj,exe
خلاصه یه انتی ویروس خوب بزارید واسه دانلود معرفی کنید
ممنون
سلام دوستان
من چطوری میتونم bookmark های firefox رو از کامپپی.تر خودم به کامپیوتر دیگه منتقل کنم
خیلی زیادن بخوام تک تک آدرسها رو تو کامپیوتر دیگه وارد کنم دیوونه میشم
اگه راهی هم برای انتقال addon ها به کامپیوتر دیگه هم بلدید بگید ممنون میشم
اصلا میخوام این مرورگرم با تمام امکااتی که بهش اضافه کردم و bookmarkها و... بره تو یه کامپیوتر دیگه یا حداقلش bookmarkهاش
شاد باشید
توی چه ویندوزی همچین مشکلی دارید؟!بعد یکم واضح تر توضیح بدید یعنی بعد از اینکه تصویر سیاه میشه جنیو ویندوز از کار میفته؟!سلام.اقا من ویندوزم جنیو شده زمینه پشت ویندوز رو نمی تونم عوض کنم و وقتی عوض میشه فقط برای چند دقیقه میمونه و بعد مجددا" صفحه سیاه میشه ویندوز هم مدام پیغام اکتیویت میده من با یه نرم افزار اکتیویتش کردو ولی باز بعد از مدتی همیجوری شده کسی میدونه چجوری این مشکل رو حل کنم؟
سلام.اقا من ویندوزم جنیو شده زمینه پشت ویندوز رو نمی تونم عوض کنم و وقتی عوض میشه فقط برای چند دقیقه میمونه و بعد مجددا" صفحه سیاه میشه ویندوز هم مدام پیغام اکتیویت میده من با یه نرم افزار اکتیویتش کردو ولی باز بعد از مدتی همیجوری شده کسی میدونه چجوری این مشکل رو حل کنم؟
سلام
اگر ويندوز XP هست اون پيغام كه ميگه برو سايت مايكروسافت و اولش قبل از LOGIN كردن مياد
http://www.mediafire.com/?tjd0gyy4jmn
يه فايل تحت داس.
اجراش كن .....
بعد هم RESET
سلام
اگر ويندوز XP هست اون پيغام كه ميگه برو سايت مايكروسافت و اولش قبل از LOGIN كردن مياد
http://www.mediafire.com/?tjd0gyy4jmn
يه فايل تحت داس.
اجراش كن .....
بعد هم RESET