مشکلات نرم افزاری

یه سوال درباره LCD دارم.
من فیلم دانلود کردم به کیفیت 720p یعنی رزولوشن 720*1280 . وقتی میخوام اون رو توی LCD به وسیله سینمای خانگی ببینم اروری میده مبنی بر این که رزولوشن 600*800 رو میتونه پخش کنه. LCD من سامسونگ "32 هست. مدل BN68.01201E

حالا یعنی باید کیفیت فایل ویدئویی رو بیارم پایین؟؟ اینجوری خیلی احساس افسردگی بهم دست میده. آخه وقتی توی PC کیفیت فیلمها 720p رو با معمولی ها مقایسه میکنم خیلی فرق داره.
یعنی با این LCD کیفیت Blue Ray رسما نمیشه دید دیگه... چون کفیت BR همه رزولوشنها بالاست.
درسته؟ خیلی بده که اینجوری... ادم مگه تلویزیونش رو چند بار توی عمرش عوض میکنه.... این LCD رو هم 3 ساله خریدیم. :(

آخرین ویرایش:
دوستان توی ویندوز سون چطور میشه کاری کرد که وقتی لپتاپ در حالت hibernate روشن شد ازت پسورد بخواد؟
من روی لپتاپم پسورد گذاشتم و همیشه به وسیله hibernate روشنش می کنم ولی وقتی سیستم عامل بالا میاد ارت درخواست پسورد نمی کنه؟! راهنمایی کنید

من 2،3 تا فایل pdf دانلود کردم واسه پروژم ازشون یکم متن قرض بگیرم
میخوام متنش رو کپی کنم خرچنگ قورباغه کپی میشه
با متن های دیگه pdf مشکل ندارم اینا اینجوری کپی میشن
وقتی از pdf to word هم استفاده میکنم بازیم همون بساط خرچنگ غورباقه هستش
کسی میدونه مشکل از کجاست؟

سلام چطورین؟

تقریبا 5-6 روزیه که کامپیترم ویروسی گرفته که به شدت از حجم ترافیک اینترنتم کم میکنه. کسی از شماها میتونه کمکم کنه؟:smile:

دوستان چطوری می تونم ویندوز لپ تاپم که 7 home premium رو به ultimate تبدیلش کنم؟
در ضمن هاردش هم 320 هست ولی بیش از 285 گیگابایت نشون نمیده؟ چرا؟

یعنی اگر یک فایل 20 مگابایتی رو دانلود کردید اما در واقع 22 مگابایت از حجم ترافیک کم شد معمولیه . این 2 مگابایت رو به حساب ترافیک خروجی میذاره ( لازمه بگم نسبت 1 به 20 (( یا شاید کمتر )) هم می تونه باشه در هر 20 مگابایت،1 مگابایت اضافه ، کم میشه ) ... امیدوارم دیگه آگاه شده باشید .
فهمیدم:-"ولی کاش اینجوری بود-------من فقط میام تو این تاپیک و بعد خارج میشم میزنه 4مگ مصرف کردی--یه چیز عجیب غریبیه این قضیه ی من:smile:

میگم من چطوری میتونم عکس هایی که توی tag بعضی اهنگ ها هست رو پاک کنم؟یکی بهم گفت با Mp3 File Editor میشه ولی من نمیدونم چطوری؟
درود
شما آهنگ مورد نظر رو با مدیا پلیر باز کن بعد تو قسمت Play List اگه ورژن مدیا پلیر 11 هست ، راست کلیک میکنی و Find In Library رو میزنی بعد دوباره رو اسم آهنگ تو قسمت Title راست کلیک میکنی و Advance Tag Editor رو انتخاب میکنی. ( اگه ورژن مدیا پلیر زیر 11 هست تو همون Play list مستقیما میتونی روی Advance Tag Editor کلیک کنی.) حالا تو پنجره باز شده سربرگ Pictures رو انتخاب کن و عکس مورد نظر رو پاک کن.

من با km player جدیدا کلاهمون داره میره تو هم!
الان چند تا فایل رو باز میکنم (فیلم HD) ارر میده. یه فایل صوتی رو هم همنطور ارر میده! قاط زد رفت
فکر کنم پلاگین بخواد حالا چه پلاگین بخواد و اینا یک عزیزی کمک کنه که من چیکار کنم. یا اگه آخرین نسخه ی kmplayer رو لینکشو داره بزاره.

من با km player جدیدا کلاهمون داره میره تو هم!
الان چند تا فایل رو باز میکنم (فیلم HD) ارر میده. یه فایل صوتی رو هم همنطور ارر میده! قاط زد رفت
فکر کنم پلاگین بخواد حالا چه پلاگین بخواد و اینا یک عزیزی کمک کنه که من چیکار کنم. یا اگه آخرین نسخه ی kmplayer رو لینکشو داره بزاره.
درود
KMplayer نیازی فکر نمیکنم به پلاگین داشته باشه!
اخرین ورژنش رو میتونی از زیر بگیری:
KMPlayer 2.9.4.1436 Final | 14 mb
اگه K-Lite Codec Pack رو سیستمت نصب نیست نصب کن تا نیازی به پلاگین نداشته باشی:
K-Lite Codec Pack 5.7.0 Mega

دوست ارجمند نخست اندازه عکس رو بیار پایین ... بی انصاف 2.5 مگ واسه یک عکس :biggrin1:خب JPG کن دیگه ! وقتی میخوای تو نرم افزار Paint عکس رو ذخیره کنی JPG رو گزینش کن ... ولی پیشاپیش فکر میکنم از ویندوزت باشه ... عکس رو که تغییر دادی اگر دوستان تا اون زمان جواب ندادند یه سر میزنم;)
شرمنده بخدا :cheesygriنمیدونم خودش همین طوری سیو شد از بی ترجبه ای دیگه :biggrin1:
حالا خودت بیا یک جوابی بده تا حالا 1 ساعتی میشه هنوز کسی جواب نداده :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or