مشکلات نرم افزاری

می شه بیشتر توضیح دهید
visual ++C از کجا بیارم
بعدش هم من تا فایل باز می کنم پیغام میده و اصلا به مرحله انتخاب درایو نمیرسه

مشا برای 2005 رو میتونی از اینجا دان کنی http://www.microsoft.com/downloads/...ee-a3f9-4c13-9c99-220b62a191ee&displaylang=en وبرای سال 2008 رو هم از اینجا پیشنهاد میکنم هر دو رو دان و نصب کنی http://www.microsoft.com/Express/VC/ یا از اینجا کلیک کن برای 2008 http://www.softwarepatch.com/windows/visual-c-2008-runtime.html

مشا برای 2005 رو میتونی از اینجا دان کنی http://www.microsoft.com/downloads/...ee-a3f9-4c13-9c99-220b62a191ee&displaylang=en وبرای سال 2008 رو هم از اینجا پیشنهاد میکنم هر دو رو دان و نصب کنی http://www.microsoft.com/Express/VC/ یا از اینجا کلیک کن برای 2008 http://www.softwarepatch.com/windows/visual-c-2008-runtime.html

من این نرم افزار رو گرفتم ولی وسط نصب ارور میده
این نرم افزار برای ویندوز 7 هست
ویندوز من 7 هست

اینی که میگم مشکل نیست ولی خیلی رو اعصابه، بنده بعد از نصب Kaspersky IS 2010(که خیلی وقت پیش نصبش کردم) در My Computerم یک گزینه جدیده safe run share folder اضافه شد، حالا خواستم ببینم چجوری میشه این گزینه رو از my computer حذف کرد؟

اینی که میگم مشکل نیست ولی خیلی رو اعصابه، بنده بعد از نصب Kaspersky IS 2010(که خیلی وقت پیش نصبش کردم) در My Computerم یک گزینه جدیده safe run share folder اضافه شد، حالا خواستم ببینم چجوری میشه این گزینه رو از my computer حذف کرد؟
1.
وارد رجیستری ویندوزتون بشید (Start -> Run -> Regedit)
به این آدرس برید
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\MyComputer\NameSpace
از سمت چپ گزینه Safe Run Shared Folder رو پیدا کنید و محتویات پنجره سمت راستش رو پاک کنید
بعد از ریست کردن، گزینه Safe Run Shared Folder حذف شده
2.
با استفاده از برنامه Tweak UI

من با browser فایر فاکس کار میکنم ... باید در این برنامه با زدن کلید های ctrl + T یک tab جدید باز بشه ... من قبلا این کارو میکردم اما الان دیگه نمیشه ... مشکل از کجاست و چطوری میتونم درستش کنم ...؟

این پست رو من توی تاپیک درخواست نرم افزارهای کاربردی نوشتم. ولی کسی جواب نداد. گفتم شاید بهتره پاکش کنم و به این تاپیک منتقل کنم.

دوستان من یه مشکلی با این فایلهای MKV دارم. فیلمهایی که با این فرمت دانلود میکنم معمولا کیفیت بسیار بالایی دارن. ولی خب برای اینکه بتونم توی دستگاه DVD Player ببینم باید تبدیل به AVI بکنمشون. من از Jet audio استفاده میکنم برای تبدیل به AVI. خیلی هم خوبه و زیرنویس رو هم میچسبونه بهش.

ولی مشکل من اینجاست که فایلهای MKV رو که میخوام با Jet audio تماشا کنم صدا از تصویر جا میمونه. یا شایدم جلوتر میره. در کل صدا با تصویر هماهنگ نیست. البته وقتی با Player دیگه ای میبینم درست میشه. ولی وقتی میخوام تبدیل به AVI کنم توی فایل تبدیل شده هم این مشکل هست.

آیا من Codec خواصی باید نصب کنم؟ چون من فقط از برنامه Divix for Windows 6.8 به عنوان Codec برای AVI استفاده میکنم. حالا اگه Codec برای MKV هم هست یا برنامه خاصی باید نصب کنم من رو راهنمایی کنین. یا برنامه مناسبی برای تبدیل MKV به AVI هست که همزمان زیرنویس رو هم بچسبونه.
ممنون میشم راهنماییم کنین.

دوستان من تو Win XP مشکلی داشتم
وقتی با Adslآم کانکت میشم هر برنامه ای که بازه هنگ میکنه Task Manager هم باز نمیشه
حتی دیگه DCهم نمیتونم بکنم مجبورم کابل Lan مودمم رو قطع کنم وقت که قطع کردم همه برنامه ها به روال عادیشون بر می گردند بعد از این همه وقتی باز دوباره که کانکت میشم همه چی درست کار میکنه !!! اینم بگم که تو Win 7 همچین مشکلی ندارم !!!!

سلام دوستان
من تازه opera ريختم هر صفحه ای که وارد ميکنم ميره رو حالت دانلود
اینم يه عکس
ad86de13untitled.jpg

چطوری درست ميشه؟
ممنون

دوستان من تو Win XP مشکلی داشتم
وقتی با Adslآم کانکت میشم هر برنامه ای که بازه هنگ میکنه Task Manager هم باز نمیشه
حتی دیگه DCهم نمیتونم بکنم مجبورم کابل Lan مودمم رو قطع کنم وقت که قطع کردم همه برنامه ها به روال عادیشون بر می گردند بعد از این همه وقتی باز دوباره که کانکت میشم همه چی درست کار میکنه !!! اینم بگم که تو Win 7 همچین مشکلی ندارم !!!!

مشكل مشابه رو داشتم . احتمالا براي لحظاتي تم ويندوز هم تغيير ميكنه درسته؟
شما يك فروند nod32 نصب كن و بزن كل سيستم رو اسكن كنه . البته آپديت شده باشه . براي من دو يا سه ويروس پيدا كرد و بعد مشكل حل شد ...

مشكل مشابه رو داشتم . احتمالا براي لحظاتي تم ويندوز هم تغيير ميكنه درسته؟
شما يك فروند nod32 نصب كن و بزن كل سيستم رو اسكن كنه . البته آپديت شده باشه . براي من دو يا سه ويروس پيدا كرد و بعد مشكل حل شد ...
تم که تغییری نمیکنه !!
انتی ویروسم هم Nod 32 اپدیت شده هست ولی سیستمم ویروس نداره !!!

این پست رو من توی تاپیک درخواست نرم افزارهای کاربردی نوشتم. ولی کسی جواب نداد. گفتم شاید بهتره پاکش کنم و به این تاپیک منتقل کنم.

دوستان من یه مشکلی با این فایلهای MKV دارم. فیلمهایی که با این فرمت دانلود میکنم معمولا کیفیت بسیار بالایی دارن. ولی خب برای اینکه بتونم توی دستگاه DVD Player ببینم باید تبدیل به AVI بکنمشون. من از Jet audio استفاده میکنم برای تبدیل به AVI. خیلی هم خوبه و زیرنویس رو هم میچسبونه بهش.

ولی مشکل من اینجاست که فایلهای MKV رو که میخوام با Jet audio تماشا کنم صدا از تصویر جا میمونه. یا شایدم جلوتر میره. در کل صدا با تصویر هماهنگ نیست. البته وقتی با Player دیگه ای میبینم درست میشه. ولی وقتی میخوام تبدیل به AVI کنم توی فایل تبدیل شده هم این مشکل هست.

آیا من Codec خواصی باید نصب کنم؟ چون من فقط از برنامه Divix for Windows 6.8 به عنوان Codec برای AVI استفاده میکنم. حالا اگه Codec برای MKV هم هست یا برنامه خاصی باید نصب کنم من رو راهنمایی کنین. یا برنامه مناسبی برای تبدیل MKV به AVI هست که همزمان زیرنویس رو هم بچسبونه.
ممنون میشم راهنماییم کنین.

یک انسان دارای معرفت و علم بالا نیست که جواب سوال منو بده؟؟؟

یک انسان دارای معرفت و علم بالا نیست که جواب سوال منو بده؟؟؟
سایه جان سلام.

شما K lite codec pack رو نصب کنید و تو تنظیماتش با Jet audio هماهنگش کنید. البته یه موقع هایی این مشکل وجود داره که صدا و تصویر تو فرمت MKV هم هماهنگ نیست که باید تو تنظیمات خوده برنامه هماهنگشون کرد.

آقا سیاوش و آقا رامتین مرسی از پاسخی که دادین. دارم برنامه هایی رو که گفتین دانلود میکنم امیدوارم مشکلم حل بشه..
با این سختی که این بار برای این چند تا فیلمی که MKV دانلود کردم دیگه دارم فکر میکنم اصلا طرف این فرمت نرم. گرچه باید قانع بشم که فرمت خوبیه.

دوستان من با نسخه ی جدید opera مشکل تایپ فارسی دارم
کلماتی که تایپ می کنم رو به هم ریخته نشون می ده
هیچ افزونه ای:smile: برای اصلاح این مشکل نیومده؟
add-onـی برای فایرفاکس نیست که بشه مثل opera تصاویر هر صفحه رو از طریق خود مرورگر فعال یا غیرفعال کرد؟
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or