مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

سلام / دوستان عزیز من هنوز نصب نکردم هوم برو چنل رو
اما از اونجایی که انسان باید آینده نگر باشه , اگه میشه یه لودر هم لطف کنید که تا من مغازه هستم و سرعت دانلودم بالاست , بگیرمش
دوستم بک آپ لانچر داره , حالا اگه چیزه دیگه ای هم باشه که شما صلاح بدونید , ممنون میشم
شیوه نصبش هم اینطور که من فهمیدم باید یه پوشه APPS در روت رم اس دی ایجاد کنم و فایل این لودر رو بریزم داخلش و از کانال هوم برو اجراش کنم ؟
اگه درست گفتم تشویق کنید :cheesygri وگرنه منتظر راهنمایی در نصب لودر ها هم هستم
یا حق:love:

سلام به همه

مي گم برنامه اي وجود نداره كه بتونيم بازي هاي اين دستگاه رو تو پی اس پی بچپونیم

مثلا ps1 با يك برنامه تونستيم بچپونیم داخل pspبا اسم psx

درود بر همه دوستان در بازی سنتر
درود بر اشکان عزیز
درود بر علی عزیز
اشکان جان بالاخره هوم برو چنل رو نصب کردم
ممنون
یکمی به مشکل خوردیم اما حل شد
الان کانال هوم برو چنل تو دستگاهه
آقا من هرچی در مورد بعد از این مرحله خونده بودم از ذهنم پریده
حالا چیکار کنم
Gecko191 رو دانلود کردم , اما بلد نیستم نصب کنم
اگه خوب نیست یه اجرا کننده ( که صلاح میدونین بهترینه) برای دانلود با چگونگی نصبش بزارین
خیلی ممنون
الان یه راهنمایی دیگه بدین شر من رو کم کردین از سرتون:cheesygri
اما واقعا ممنون

براي اجراي برنامه تو hbc يه فولدر به نام apps بساز بزار تو اس دي بعد فولدر نرم افزار رو بزار تو اون.بعد sd رو بزار تو دستگاه بعد كه ميري تو چنل خودش آيكونش مياد.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
هر وقت تونستي بازي هاي ps2 رو تو psp اجرا كني اونوقت ...........:eek:

سلام دوستان
درود برهمه شما
از اشکان عزیز که زحمت آپلود فایل رو کشیدن و راهنمایی کردن
از علی عزیز که راهنمایی کردن
و همه و همه ممنونم
بالاتخره بازی رو اجرا کردم (بازی Big Family) که قبلا ارور میداد و الان درست شد با نرم افزار جککو !!
تازه دی وی دی چنل هم کار میکنه ( رد استیل رو تست کردم)
ممنون
روز پر استرس و خوشی بود
بازم ممنون

سلام دوستان
درود برهمه شما
از اشکان عزیز که زحمت آپلود فایل رو کشیدن و راهنمایی کردن
از علی عزیز که راهنمایی کردن
و همه و همه ممنونم
بالاتخره بازی رو اجرا کردم (بازی Big Family) که قبلا ارور میداد و الان درست شد با نرم افزار جککو !!
تازه دی وی دی چنل هم کار میکنه ( رد استیل رو تست کردم)
ممنون
روز پر استرس و خوشی بود
بازم ممنون
سلام
خواهش مي كنم قابلي نداشت
فقط طبق گفته ي علي سافت چيپ رو هم دانلود كن كه خيلي به درد بخوره
موفق باشي:smile:

سلام بر همه دوستان:((
من یه wii کره ای fullبریک کردم:((:((:((:((:(:(:((:((:((:((:((:((:(:(:((:((:((:((:((:((:(:(:((:((:((:((:((:((:(:(:((:((:((:((:((:((:(:(:((:((:((:((:((:((:(:(:((:((:((:((:((:((:(:(:((:((
یعد از سرش تو google اینجا رو پیدا کردم
حالا نمی تونم تو ریکاوری منو برم جون هرکی دوست دارید یه بار اینو بخونید اگه تونستید به منم بگید که چه جوری تو ریکاوری منو برم
دسته GC هم همونجور که تو اون بالا گفته خریدم اما نشد

جون هرکی دوست دارید یه بار خونیید

:((:((:((:((:(:(:((:((:((:((:((:((:(:(:((:((:((:((:((:((:(:((:((:((:((:(:(:((:((:((:((:((:((:(:(:((:((:((:((:((:((:(:((:((:((:((:(:(:((:((:((:((:((:((:(:(:((:((:((:((

سلام بر همه دوستان:((
من یه wii کره ای fullبریک کردم:((:((:((:((:(:(:((:((:((:((:((:((:(:(:((:((:((:((:((:((:(:(:((:((:((:((:((:((:(:(:((:((:((:((:((:((:(:(:((:((:((:((:((:((:(:(:((:((:((:((:((:((:(:(:((:((
یعد از سرش تو google اینجا رو پیدا کردم
حالا نمی تونم تو ریکاوری منو برم جون هرکی دوست دارید یه بار اینو بخونید اگه تونستید به منم بگید که چه جوری تو ریکاوری منو برم
دسته GC هم همونجور که تو اون بالا گفته خریدم اما نشد

جون هرکی دوست دارید یه بار خونیید

:((:((:((:((:(:(:((:((:((:((:((:((:(:(:((:((:((:((:((:((:(:((:((:((:((:(:(:((:((:((:((:((:((:(:(:((:((:((:((:((:((:(:((:((:((:((:(:(:((:((:((:((:((:((:(:(:((:((:((:((
سلام دوست عزيز
اول اينكه شما به امضات اعتقاد داشته باش
دوم اينكه مشحصات كامل دستگاه و نحوه ي بريك شدن رو بنويس
انشا الله بچه ها كمك مي كنن درست مي شه:smile:

ماله خودم نیست (مشکل همینه )
3.3 k بود
که با نصب به wad که برای دانگرید کردن بود و برای uc من هم گفتم شاید بشه و عجله کردم و نصب کردم
حالا وقتی روشن میکنی اون منوی اول که باید A رو بزنیم اینگیلیسی شده اما وقتی A رو میزنی گیر میکنه
ول اينكه شما به امضات اعتقاد داشته باش
بابت یاد اوری امضا ممنون اصلا هر جور شده با کمک برو بکس قسمت WII درستش میکنم

تا اون جایی که من می دونم باید قبل از بریک شدن از سیستم back up بگیری ... بعد اگه بریک شد ریست رو نگه می داری و بعد فایل back up رو بر میگردونی ... ( با دسته gc )
اگه full brik شده باشه کارت سخته ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or