致命的
کاربر سایت
چطوری این gecko رو باید نصب کنم؟!
فریمورم 3.3 هست! و از مادچیپ هم استفاده میکنم
سلام
اول hbc رو نصب كن بعد از طريق جكو رو بالا بيار.
بعد با جكو بازي رو لانچ كن
احتمالا جواب ميده
چطوری این gecko رو باید نصب کنم؟!
فریمورم 3.3 هست! و از مادچیپ هم استفاده میکنم
فروشگاه فتحی داره 75 تومان . یک سر به فروشگاه مجازی بزن ادرس و تلفن فروشگاه هستدسته ی wii واسه فروش گیر میاد ؟
کلاسیک نه همون اصلیه
والا خودم هم دنبالشم . اتفاقا چند روز پیش بازیش رو گرفتم ولی رو همون صفحه اول که زده Licensed by Nintendo گیر میکنه .کسی می دونه چجوری باید redsteel رو با وی کپی نرمافزاری اجرا کرد؟
سلام دوست عزيزسلام
دوستان وی من با مود چیپ کپی خور شده اما برای اجرا بازیها به ارور 001 برخورد میکنم
حالا میخوام یه نرم افزار نصب کنم
دوستم روی دستگاه وی خودش یه هوم آور چنل و یک بک آپ لانچر داره و بازی رو اجرا میکنه
من میتونم اینا رو نصب کنم؟
والا خیلی تو فروم گشتم میدونم راهنماش هست اما خودمونی بگم حالیم نمیشه
یه توضیح مرحله ای بدین
مثلا اینشکلی :
اول این
بعد این
بعد ...
ممنون
اول بگو كه Homebrew چنل رو داري؟؟سلام
دوستان وی من با مود چیپ کپی خور شده اما برای اجرا بازیها به ارور 001 برخورد میکنم
حالا میخوام یه نرم افزار نصب کنم
دوستم روی دستگاه وی خودش یه هوم آور چنل و یک بک آپ لانچر داره و بازی رو اجرا میکنه
من میتونم اینا رو نصب کنم؟
والا خیلی تو فروم گشتم میدونم راهنماش هست اما خودمونی بگم حالیم نمیشه
یه توضیح مرحله ای بدین
مثلا اینشکلی :
اول این
بعد این
بعد ...
ممنون
با اون روش Twilight Hack که علی گفته میتونی بریزی ولی سخت تره، اینجوری بریزش:علی جان این هوم براو چنل رو نداره
لینکش یه فایل دیگه به اسم hackmii_installer_beta2 میده که توش اون اینستالر رو نداره
در کل راه دیگه ای نیست ؟
یکم آسون تر باشه ؟
بابا این سرویس میکنه
اگه راه دیگه ای نیست یکم توضیحشو بیشتر کن
اوخ مای گاد! تن میاموتو لرزید!( تولیز پرینس)
توضيح چي بيشتر؟؟علی جان این هوم براو چنل رو نداره
لینکش یه فایل دیگه به اسم hackmii_installer_beta2 میده که توش اون اینستالر رو نداره
در کل راه دیگه ای نیست ؟
یکم آسون تر باشه ؟
بابا این سرویس میکنه :cheesygri
اگه راه دیگه ای نیست یکم توضیحشو بیشتر کن
ممنون
اوخ مای گاد! تن میاموتو لرزید! :biggrin1:
میگم گیر میدینا
یه چیز پروندم منظور رو برسونم:cheesygri
علی جان من گفتم که , اولین گیر اایکه فایل هوم برو چنل شده این : hackmii_installer_beta2
که شامل یه اینستلر . الف هستش که ربطی به بوت . دول که شما نشوتی نداره (شایدم داره:laughing
بعد اینکه بچه هایی که میگن با دیسک میشه نصب کرد , فقط فایل ایزو مربوط به رجیونت رو پیدا کن , منظورشون چیه خوب ؟ من رجیونم جی هست و ماد چیپ داره دستگاهم
اگه میشه با یک دی وی دی نصب کرد لطفا فایل رو برای دانلود برام بزارین
وگرنه این هوم برو چنل رو یه توضیح در مورد فایلش بدین ( الان تو سایتش فقط میشه hackmii_installer_beta2 رو دانلود کرد که شامل هوم برو و 2 تا فایل دیگه است و صد البتهiso نداره)
با این تفاسیر به داد من برسید
با تشکر