مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

ببين اين لينكي كه دادي همه چي رو گفته ديگه.
كافيه اون لينكه BackUp Disk رو دانلود كني بعد مراحل رو انجام بدي حالا تو انجام بده هر جا گير كردي بپرس.
اون لينكي كه براي Back up disk داده يه خورده مشكل داره از اينجا دانلودش كن:
http://rapidshare.com/files/251784337/Nintendo_s_Offical_Wii_BackUp_Disk_v1.31.rar

آخرین ویرایش:
ببين اين لينكي كه دادي همه چي رو گفته ديگه.
كافيه اون لينكه BackUp Disk رو دانلود كني بعد مراحل رو انجام بدي حالا تو انجام بده هر جا گير كردي بپرس.
سلام
آره هر كاري كه لازمه انجام بدي رو برات نوشته.انجامش بده احتمالا درست ميشه.در مورد كجاي اين لينك سوال داشتي؟

سلام بر همه .........
دارن برای ما یه wii میارن که ریجن uc هست حالا بگین باید در کجا کپی خورش کنم و از چه چیپی استفاده کنم که سازگاری بهتری داشته باشه و قیمتشم لطف کنین ......

مشکل من تو step4 هست که باید با دسته GC به ریکاوری منو برم که نمیشه
نمی دونم مشکل از دسته GC هست یا یه چیز دیگه
همونطور که خودش گفته که با DIGI PAD (که نمی دونم کدوم) هر4 تا رو بزنم من با همه امتحان کردم اما نشد حتا با WII سالم خودم
اگه میشه با یه عکس digi pad رو نشون بدید
ممنون

اون لينكي كه براي Back up disk داده يه خورده مشكل داره از اينجا دانلودش كن:
علی ممنون داشتمش

میگم حالا اومدیمو من تو ریکاوری منو رفتم این ISO رو WII کره ای جواب نمیده (اخه وقتی روشن میکنم و به هیچی دست نمی زنم و دیسک رو درون برادر WII کره ای میزارم همون ارووری رو میده که به زلدا US میده یعنی اروور اجرا نکردن به دلییل تفاوت ریجن
حاا این BACKUP DISK ریجن Jیا KOR نداره
:mad::(:((

اولا كه بايد كنترلر گيم كيوب رو بزني تو پورت 4 (آخر) بعدش 4 تا دگمه ي جهت كنترلر رو با هم نگه داري.(همونايي كه فلش داره)
بايد به محض اينكه وي رو روشن ميكني سريع اين كارو بكني.تا يه صفحه سياه بياد.
اون دي وي دي ريكاوري هست بازي نيست كه از ديسك چنل بياد براي همين ارور ميده.
Gamecube_Controller_200_200.jpg

اولا كه بايد كنترلر گيم كيوب رو بزني تو پورت 4 (آخر) بعدش 4 تا دگمه ي جهت كنترلر رو با هم نگه داري.(همونايي كه فلش داره)
بايد به محض اينكه وي رو روشن ميكني سريع اين كارو بكني.تا يه صفحه سياه بياد.
اون دي وي دي ريكاوري هست بازي نيست كه از ديسك چنل بياد براي همين ارور ميده.
Gamecube_Controller_200_200.jpg
مر30
اما تو ریکاوری منو نمی ره

این MODED CINTROLER یعنی چی
شاید اشکال از دستس
یه عکس از دسته ای که با هاش این کارو انجام دادی بزار
شما خودت برای امتحان تو ریکاوری من رفتی تونستی

ببين تو يه سايت نوشته كه بايد دسته گيم كيوب رو باز كني بعد بزنيش تو كنترلر شماره 4 (همون كه زيرش 4 تا نقطه داره) بعد 4 تا دگمه رو نگه داري بعد تو اين حالت وي رو روشن كني.اين روش بدون StarFall هم جواب ميده.

!!!!!!! ],y

براي اجراي برنامه تو hbc يه فولدر به نام apps بساز بزار تو اس دي بعد فولدر نرم افزار رو بزار تو اون.بعد sd رو بزار تو دستگاه بعد كه ميري تو چنل خودش آيكونش مياد.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
هر وقت تونستي بازي هاي ps2 رو تو psp اجرا كني اونوقت ...........:eek:

داداشي من كه از حرفات هيچی نفهميدم پایین ديپلم صحبت كن لطفا هههههه اين جا چه با حال بید

يوهوهاهاهااهاهاهاهاها دوغ

ببين تو يه سايت نوشته كه بايد دسته گيم كيوب رو باز كني بعد بزنيش تو كنترلر شماره 4 (همون كه زيرش 4 تا نقطه داره) بعد 4 تا دگمه رو نگه داري بعد تو اين حالت وي رو روشن كني.اين روش بدون StarFall هم جواب ميده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or