dani8gb
کاربر سایت
مر30 روحیهتا اون جایی که من می دونم باید قبل از بریک شدن از سیستم back up بگیری ... بعد اگه بریک شد ریست رو نگه می داری و بعد فایل back up رو بر میگردونی ... ( با دسته gc )
اگه full brik شده باشه کارت سخته ...
مر30 روحیهتا اون جایی که من می دونم باید قبل از بریک شدن از سیستم back up بگیری ... بعد اگه بریک شد ریست رو نگه می داری و بعد فایل back up رو بر میگردونی ... ( با دسته gc )
اگه full brik شده باشه کارت سخته ...
سلامببين اين لينكي كه دادي همه چي رو گفته ديگه.
كافيه اون لينكه BackUp Disk رو دانلود كني بعد مراحل رو انجام بدي حالا تو انجام بده هر جا گير كردي بپرس.
علی ممنون داشتمشاون لينكي كه براي Back up disk داده يه خورده مشكل داره از اينجا دانلودش كن:
مر30اولا كه بايد كنترلر گيم كيوب رو بزني تو پورت 4 (آخر) بعدش 4 تا دگمه ي جهت كنترلر رو با هم نگه داري.(همونايي كه فلش داره)
بايد به محض اينكه وي رو روشن ميكني سريع اين كارو بكني.تا يه صفحه سياه بياد.
اون دي وي دي ريكاوري هست بازي نيست كه از ديسك چنل بياد براي همين ارور ميده.
براي اجراي برنامه تو hbc يه فولدر به نام apps بساز بزار تو اس دي بعد فولدر نرم افزار رو بزار تو اون.بعد sd رو بزار تو دستگاه بعد كه ميري تو چنل خودش آيكونش مياد.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
هر وقت تونستي بازي هاي ps2 رو تو psp اجرا كني اونوقت ...........
اهابابا آخه من دسته GC ندارم كه.تو مي تو PSP هر 4 تا جهت رو با هم نگه داري؟؟!! نمي توني.بايد دسته رو باز كني.