مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

سلام چطورین؟

ویندوز 7 رو نصب کردم بعد وقتی میخام کارت گرافیکم رو نصب کنم ارور میده که "یه مشکل هست و برا حلش باید وصل شی اینترنت" که وقتی هم وصل میشم بازم اتفاقی نمی افته. کارت گرافیکم هم XFX 8600GT هست.:smile:

مشکل از چیه؟:smile:
دوست عزیز اینجا بخش Wii هست.
برای مشکلات نرم افزاری اینجا برین. مشکلات سخت افزاری هم اینجا
با تشکر

من که کلا از هیچ لودری جز the backup launcher نمیتونم استفاده کنم !
ولی the backup launcher 0.3 gamma channel fix 002 رو گرفتم جفت بازی هارو اور . خیلی ممنون

پ.ن : ولی عجب بازی این MAD WORLD ؟! یک بار نزدیک بود تو یکی از باس ها سیم نانچاک پاره بشه ! :biggrin1:

من که کلا از هیچ لودری جز the backup launcher نمیتونم استفاده کنم !
ولی the backup launcher 0.3 gamma channel fix 002 رو گرفتم جفت بازی هارو اور . خیلی ممنون

پ.ن : ولی عجب بازی این MAD WORLD ؟! یک بار نزدیک بود تو یکی از باس ها سیم نانچاک پاره بشه ! :biggrin1:
STAR جان سلام
من از وقتی که IOS53-64-v4113.wad رو نصبیدم مشکلم با MAD WORLD حل شد اینم لینکش که MARO1 عزیز دادن
http://rapidshare.com/files/250223942/IOS53-64-v4113.wad.html

من تا no more heroes رو تموم كنم دو-سه بار wii mote , nunchuck از هم جدا شدن نزديك بود پرت شن:biggrin1:
.
براي حل مشكل ارور 002 بايد با نصب ios جديد مشكلت رفع بشه

ALIMAMI
ممنونممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون
با اون ادرسی که دادی من تونستم HBC رو یه WII کره ای که 3.3 هست نصب کنم دمت گرم

مشکل: ام تو اجرای برنامهی ANY REGION CHENGER مشکل دارم من با این بزنامه WII خودم و یکی از فامیل حامون رو که روشون 3.2 ل نصب بودو 3.2 U کردم ام این یکی ERROR میده فقط با این برنامه گیر داره
ایا به خواطر 3.3 بودن؟
اگر با تمام عواقبش دانگرید کنم به 3.2 J ( اگه هم SEMI شه) امکانش هست برادر ANY REGION CHENGER رو اجرا کنه
به IOS ربط داره

ERROR:

ERROR GETTIN SETTING!9,7,-24582,0,-24578
اینم ارورش اما چندتا نوشته هم بالاش هست که جلوش OKخورده

بازم ممنون

سلام
2 تا سوال دارم :
1 ) چطوری میشه IOS رو نصب کرد ؟ لینک اخرین ورژن هم بدید
2 ) چطوری میشه Red Still رو رو wii نرم افزاری اجرا کرد ؟
خیلی ممنون

سلام
2 تا سوال دارم :
1 ) چطوری میشه IOS رو نصب کرد ؟ لینک اخرین ورژن هم بدید
2 ) چطوری میشه Red Still رو رو wii نرم افزاری اجرا کرد ؟
خیلی ممنون
سلام
با wad manager اون ios رو كه مي خواي پيدا مي كني و دكمه ي (+)‌رو مي زني تا نصب شه
راجع به اون 2تا سوال ديگه هم :blushing::confused:

zelda

سلام من ریجنم پاله...
وقتی بازیه the legend of zelda :twilight princessرو میذارم به محض وارد شدن به بازی فریز میشه و تنها کاری که میشه کرد اینه که از برق درش بیاری؟!
چکار باید بکنم؟

سلام من ریجنم پاله...
وقتی بازیه the legend of zelda :twilight princessرو میذارم به محض وارد شدن به بازی فریز میشه و تنها کاری که میشه کرد اینه که از برق درش بیاری؟!
چکار باید بکنم؟
سلام
احتمالا اگه با gecko اجراش كني مشكلت حل شه
در ضمن لازم نيست از برق بكشيش دكمه ي پاور رو چند ثانيه نگهدار خاموش ميشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or