arshiya26
کاربر سایت
سلام من هر کاری میکنم Modern warfare3 بالا نمیاد تو همون لودینگ 4 نقطه اولی میمونه! با آخرین ورژن نئوگاما. یو لودر.گکو.USB loaderGX اجرا میکنم بازم همینه! CIOS 249 هم rev20 هست لطفا کمک کنید
برا منم اینجوریه
سلام من هر کاری میکنم Modern warfare3 بالا نمیاد تو همون لودینگ 4 نقطه اولی میمونه! با آخرین ورژن نئوگاما. یو لودر.گکو.USB loaderGX اجرا میکنم بازم همینه! CIOS 249 هم rev20 هست لطفا کمک کنید
آموزشش فک کنم تو انجمن هست.دوستان من کلی بازی وی خریدم ولی نمیدونم چطوری به هارد انتقال بدمشون چون وقتی میرم تو دی وی دی هیچی نیست!!!!!!همشونم دی وی دی 9 هستن
راستی بازی های نینتندو 64 رو میشه با ویموت و نانچاک بازی کرد؟؟؟
دوستان من کلی بازی وی خریدم ولی نمیدونم چطوری به هارد انتقال بدمشون چون وقتی میرم تو دی وی دی هیچی نیست!!!!!!همشونم دی وی دی 9 هستن
راستی بازی های نینتندو 64 رو میشه با ویموت و نانچاک بازی کرد؟؟؟
تو اون گوگل که فیل ترش کردن الکی!!!بعد میگن تحریمش کنیم، سرچ کن سایت دانلود زیاد میاد!دوستان يه سايت بره دانلود بازي وي ميزاريد؟!؟!؟!
چطوری میشه هارد رو پارتیشن بندی کرد؟؟؟؟با پارتیشن مجیک میشه؟؟؟!!
فقط تورنت پیدا کردم......خودت سایتی رو نمیشناسی؟؟تو اون گوگل که فیل ترش کردن الکی!!!بعد میگن تحریمش کنیم، سرچ کن سایت دانلود زیاد میاد!
با برنامه minitool پارتیشن بندی کن عالیه!!
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
یه کلمه میزدی wii iso توش 4 5 تا سایت میومد به قرار زیر:d: (البته بعضیاش باید عضو شی)فقط تورنت پیدا کردم......خودت سایتی رو نمیشناسی؟؟
راستی جاست دنس 4 اومد؟؟؟؟
سلام من تازه یه دستگاه wii خریدم ولی بازی رزیدنت اویل ریمیک و زیرو اجرا نمیکنه ویه ارور میده ولی بقیه بازیها کلن اجرا میکنه لطفا اگر کسی میدونه مشکل چیه راهنمایی کنه .خیلی ممنون.