مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

بله
تقصیر خودمه بلوکهام پر شده بود
اومدم دونه دونه چنل ها رو پاک کنم کلاً بریک شد
و از اونجایی که بوت 2 داشتم تونستم با نند بالا بیارم
الانم هیچ مشکلی ندارم فقط از ستینگ نمیره رو اس دی هنگ میکنه

چطوری میتونم درستش کنم؟؟؟
يادمه اينم يه روش خيلي ساده داشت و اصلا جاي نگراني نيست...يه نوع بريكه!
برو تو تاپيك انواع بريك پيدا مي كني...در ضمن من وي ندارم شما كه داريد چرا انقدر اطلاعاتتون كمه؟؟؟؟:دى

ویی

سلام دوستان یه سوال داشتممن یه دستگاه ویی دارم ولی اصلا روشن نمیشه ..یعنی به برق میزنم اصلا انگار نه انگار ! اتفاقای نمیفته! میخواستم ببینم توی ایران میشه درستش کرد! یا اینکه خریدار دار! که همینجوری ردش کنم بره! ممنون میشم زود بهم جواب بدین

يادمه اينم يه روش خيلي ساده داشت و اصلا جاي نگراني نيست...يه نوع بريكه!
برو تو تاپيك انواع بريك پيدا مي كني...در ضمن من وي ندارم شما كه داريد چرا انقدر اطلاعاتتون كمه؟؟؟؟:دى

بله روش ساده ای داشت ولی رو Wii نمیشه زیاد مانور داد به ریسکش نمی ارزه

آخرین باری که Wii رو فرستام برای alimami برا آپدیت شدن همین مشکل وجود داشت( بعد آپدیت) زنگ زدم بهش و قشنگ توضیح داد
ولی الان که زنگ زدم بهش منکر این داستان شد که با یه توضیح کوچولو میتونه کمک کنه
و فرمودند که باید برای رفع ایراد وی باید بهشون ارسال بشه و هزینش هم 15 نومن میشه

آخرین ویرایش:
سلام دوستان یه سوال داشتممن یه دستگاه ویی دارم ولی اصلا روشن نمیشه ..یعنی به برق میزنم اصلا انگار نه انگار ! اتفاقای نمیفته! میخواستم ببینم توی ایران میشه درستش کرد! یا اینکه خریدار دار! که همینجوری ردش کنم بره! ممنون میشم زود بهم جواب بدین
ممنون میشم کسی اگه اطلاعی داره جوابمو بده..

پشت سر alimami حرف نزنید قاتی میکنم
گل تر از این بچه تو ایران وجود نداره و اصلنم پولکی نیست من 1000 بازی بهش زنگ زدم و کامل توضیح میده

کسی پشت سر کسی حرف نزده الکی جوسازی نکن
میبینی که تو تاپیک بطور علنی گفته میشه

من از علی انتظارشو نداشتم ....
به هر صورت متاسفم

پشت سر alimami حرف نزنید قاتی میکنم
گل تر از این بچه تو ایران وجود نداره و اصلنم پولکی نیست من 1000 بازی بهش زنگ زدم و کامل توضیح میده
گل تر ؟؟؟ خیلی گله !!!
این دوستمون دقیقا نشون داد که چجور آدمی هست . من هیچ وقت نمیخواستم راجع به اون صحبت کنم . چون اصلا ...
فقط یچیز میگم که تو دلم مونده . فقط اینجا یه بار میگم و دیگه هم بحث رو ادامه نمیدم.
این دوست گل شما 100 تا 50 تا و ... با یوزر های مختلف از من بازی میخره میزاره تو سایتش !!!! گل بودنش رو داره ثابت میکنه به همه . اصلا هم پولکی نیست بده براش دانلود کننا !!! فقط بخاطر چند هزار تومن ارزون تر شدن میاد آرشیو من و ....
بخاطر این گل بازیاش کلی من رو به درد سر میندازه که به هدفش برسه .
خدا بزرگه . هر چی راجع به من میخواید فکر کنید ، بکنید . اما میگم که خودشم بیاد بخونه . این کارا ارزش نداره .
دیگه خودتون قضاوت کنید

گل تر ؟؟؟ خیلی گله !!!
این دوستمون دقیقا نشون داد که چجور آدمی هست . من هیچ وقت نمیخواستم راجع به اون صحبت کنم . چون اصلا ...
فقط یچیز میگم که تو دلم مونده . فقط اینجا یه بار میگم و دیگه هم بحث رو ادامه نمیدم.
این دوست گل شما 100 تا 50 تا و ... با یوزر های مختلف از من بازی میخره میزاره تو سایتش !!!! گل بودنش رو داره ثابت میکنه به همه . اصلا هم پولکی نیست بده براش دانلود کننا !!! فقط بخاطر چند هزار تومن ارزون تر شدن میاد آرشیو من و ....
بخاطر این گل بازیاش کلی من رو به درد سر میندازه که به هدفش برسه .
خدا بزرگه . هر چی راجع به من میخواید فکر کنید ، بکنید . اما میگم که خودشم بیاد بخونه . این کارا ارزش نداره .
دیگه خودتون قضاوت کنید
ااااا دعوا راه ننداز:دی
کلا شما از اولم با هم مشکل داشتین;)

لطفا دیگه اینقد به هم نپرید!! یه سوال: با Wad manager بازی های WiiWare رو نصب میکنم رو کانال ها هم میان اما اجرا که میکنم مینویسه this chanel cant use در ضمن ios249 rev20 هم دارم مشکل چیه؟

سلام من هر کاری میکنم Modern warfare3 بالا نمیاد تو همون لودینگ 4 نقطه اولی میمونه! با آخرین ورژن نئوگاما. یو لودر.گکو.USB loaderGX اجرا میکنم بازم همینه! CIOS 249 هم rev20 هست لطفا کمک کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or