مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

یکی به من بگه چجوری rev رو کنم 20؟:d
cod mw3 می خوام خب

داداش شما که خودتون استادی
چشم!! چند روز دیگه میخوام وی بگیرم میام یادت میدم!:دیدیگه از 360 خسته شدم حوصله موندن برای ه ک شدن یو رو هم ندارم ! با این تیر دو نشون میزنم هم گیم کوب دارم{اویل ها} هم وی!
چطوره؟

بچه ها تیدیل دسته ps2 به گیم کیوب 17 تومن یک جا پیدا کردم
میارزه بگیرم یا دسته گیم کیوب بهتره ؟
2) میشه سیو بازی های گیم کیوب رو این ذخیری کرد یعنی میشه جای مموری گیم کیوب ازش در wii استفاده کرد ؟
http://www.goselectric.com/photo/offer/j0Z6AnxAeWKGBNLugc8/Wii-128M-memory-card.jpg

آخرین ویرایش:
تو رو خدا یک نفر اجرای بازی گیم کیوب در wii به من توضیخ بده
ینا به گفته alimami جان من بعد از دانلود کردن iso اویل 3 آنرا با برنامه gcit_Win32_Build5 تبدیل به disc ex کردم و فولدر sys و iso بازی را در فلش fat 32 کپی کردم
اما در موقع لود کردن بازی در نئوگاما آخرین ورژن not found game میده بعد از زدن گزینه gc game Dml و در برنامه usb loader v 3 آخرین ورژن محتویات فلش نمیاره
باید دیگه چیکار کنم چی نصب کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(( فلش رو هم همیشه به پورت 0 یا همون سمت چپی میزنم

داداش شما که خودتون استادی
چشم!! چند روز دیگه میخوام وی بگیرم میام یادت میدم!:دیدیگه از 360 خسته شدم حوصله موندن برای ه ک شدن یو رو هم ندارم ! با این تیر دو نشون میزنم هم گیم کوب دارم{اویل ها} هم وی!
چطوره؟
استاد چیه:دی
بلد بودن که بلدم فقط می خوام گند نزنمم ولینکم ندارم:دی
هر چیم یاد گرفتم از alimami یاد گرفتم کلا استادن:دی

من وقت نکردم تست کنم ولی کلا روشش اینه:
آخرین ورژن DIOS MIOS رو نصب میکنی
بعد با آخرین ورژن USB Loader که فک کنم 3هست اجرا میکنی
این وسط میمونه نحوه ریختن فایل بازی تو USB که من با SD تست کردم و روش فلش رو درنیاوردم

من وقت نکردم تست کنم ولی کلا روشش اینه:
آخرین ورژن DIOS MIOS رو نصب میکنی
بعد با آخرین ورژن USB Loader که فک کنم 3هست اجرا میکنی
این وسط میمونه نحوه ریختن فایل بازی تو USB که من با SD تست کردم و روش فلش رو درنیاوردم

علی هیچ راهی نیست من rev 20 نریزم mw3 رو اجرا کنم؟

بچه ها تیدیل دسته ps2 به گیم کیوب 17 تومن یک جا پیدا کردم
میارزه بگیرم یا دسته گیم کیوب بهتره ؟
2) میشه سیو بازی های گیم کیوب رو این ذخیری کرد یعنی میشه جای مموری گیم کیوب ازش در wii استفاده کرد ؟
http://www.goselectric.com/photo/offer/j0Z6AnxAeWKGBNLugc8/Wii-128M-memory-card.jpg

این مبدلش اسم خاصی هم داره ؟؟؟ چون من هم دنبالشم...

بچه ها سرانجام تونستم بازی گیم کیوب از sd بیارم
اما یک مشکلی که هست موقع لود بازی اویل 3 بازی از صفحه میاد بیرون و وی ریست میشه مشکل از کجاست و باید چیکار کنم؟

آخرین ویرایش:
آقا یکی از دوستان از من پرسیده کنسول من NTSJC هست یا نه؟؟؟؟ من اصلا نیمدونم این چیه؟؟؟؟
از کجا باید بفهمم؟
لطفا سریع راهنماییم کنین............ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or