فقط rev20 رو یه خورده ارتقا داده چیز خاصی نداره:CiOS Rev 21 هم اومده ، دوستانی که در بارش اطلاعات بیشتری دارند بی زحمت یک حالی بدند .
والا از سوالای اولت که چیزی نمیدونم(البته با دسته کلاسیک نتونستم گیم کیوب بازی کنم)سلام
آقا من شنیدم میشه با دسته مدل کلاسیک وی بازی های گیم کیوب رو رفت درسته یا فقط راهش دسته گیم کیوبه؟
بعد در مورد سیو بازی های گیم کیوب شنیدم میشه روی رم SD های معمولی ریخت درسته یا بازم چرته؟
قیمته دسته اصل و مموری گیم کیوب رو هم می خواستم
سلام.سلام
آقا من شنیدم میشه با دسته مدل کلاسیک وی بازی های گیم کیوب رو رفت درسته یا فقط راهش دسته گیم کیوبه؟
بعد در مورد سیو بازی های گیم کیوب شنیدم میشه روی رم SD های معمولی ریخت درسته یا بازم چرته؟
قیمته دسته اصل و مموری گیم کیوب رو هم می خواستم
من ورژن 4.3e دارم چجوری home brow channel نصب کنم
نه روی هارد نمیشه ریخت.بعد من الان یه بازی گیم کیوب دارم یه فایل هست با یه پسوند ناآشنا
این رو نمی شه روی هارد بریزم مثل خود بازی های وی؟ باید همون فایل رو روی دی وی دی رایت کنم؟
به صورت دیتا نمیشه. باید مثل وی ایزو مانندی رو رایت کنی.همون یه فایل رو اد کنم توی دی وی دی و دیتا بزنم؟
لب کلامبه صورت دیتا نمیشه. باید مثل وی ایزو مانندی رو رایت کنی.
اگه دستگاهت دیسک خور هست نباید مشکلی با اجرای کیوب داشته باشی.لب کلام
علی من می خوام الان به دوستم بگم که یه دسته گیم کیوب با مموری برام بخره
دستگاههم 4.2 هست.من می تونم بی دردسر گیم کیوب بازی کنم یا نه؟
اگه نمی شه الکی 30-40 تومن خرج نکنم
پ.ن
دوستان وی قیمتش الان چند شده؟
آخه دسته دوش رو دارن شیرین 200 می فروشن
الانم یه تاپیک فروش زدن یه وی با کلی وسایل جانبیش که خودش 300 تومن حداقل خرج برمیداره بگیری داره میده 450!!!!
اره دیسک خوره.پس میرم تو کارشاگه دستگاهت دیسک خور هست نباید مشکلی با اجرای کیوب داشته باشی.
-----------------------------------------
الان 360 تومن هست.
مثلا وسایل جانبی چی داره؟
یه دور توی تاپیک های همین بخش بزن همه چیز توضیح داده شدهبچه ها من تازه Wii خریدم ( PAL کپیخور نرم افزاری ) ، هیچی ازش نمیدونم
میشه نکات مهمی که باید بدونم رو بهم بگید
مثلا اینکه بازیها قابلیت نصب روی هارد دارن یا نه
کپیخور نرم افزاری و سخت افزاری چه فرقی با هم دارن
مثل ایکس باکس چند وقت یکبار باید اپدیتش کرد
و ....
منم دارم نمیدونم چیکار کنم یکی جواب بده