مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

با سلام خدمت دوستان...من hawx 2 رو گرفتم ولی متاسفانه درست اجرا نمیشه. اینجوری که من تحقیق کردم باید rev 20باشه. مال من rev19 است.هرکاری میکنم نمیفهمم چطوری باید آپ دیت کنم. تو آموزش های قبلیم رفتم یا لینکا خراب شدن یا اینکه خیلی پیچیدست.میخواستم یکی زحمت بکشه بگه من چجوری اینو آپ دیت کنم از neogamma r8 ios249 rev19 استفاده می کنم

سلام .

من برای wii مشکلی پیش اومده دستگاهم بالا نمیاد error 003 میده نمیدونم چی شده اینجور شده . لطفا منو راهنمایی کنید چیکار کنم درست بشه . :-s

سلام .

من برای wii مشکلی پیش اومده دستگاهم بالا نمیاد error 003 میده نمیدونم چی شده اینجور شده . لطفا منو راهنمایی کنید چیکار کنم درست بشه . :-s
سلام.
دستگاه شما کره ای تبدیل شده بوده که فریمورش آپدیت شده و شما الان بریک شدین.
راه درست حسابی برا تعمیرش نیست مگر اینکه موقع کپی خور و بعد از نصب IOS ها اینجوری شده باشه.

من دستگامو ابدیت کردم هیچکدوم از بازی های که گرفتم نمی خورهبازی ها خرابه یا دستگاه 5بازی:wii sport resord.flinsmash.wiiparty.worms.redsteel.با نرم افزار نئو گامای جدید که تازه ابدیتکردم مشگل از ابدیت؟

سلام.
دستگاه شما کره ای تبدیل شده بوده که فریمورش آپدیت شده و شما الان بریک شدین.
راه درست حسابی برا تعمیرش نیست مگر اینکه موقع کپی خور و بعد از نصب IOS ها اینجوری شده باشه.

الان راهی هست که بتونم درستش کنم ؟
یا باید ببرم توپخونه درستش کنن .

سلام .

تا جایی که سواد من قد میده دستگاه شما بریک شده - اگر ازش بک آپ دارید ریستور کنید درست میشه اگر ندارید که دردسرتون خیلی زیاده ولی درست کردنش غیر ممکن نیست .

الان راهی هست که بتونم درستش کنم ؟
یا باید ببرم توپخونه درستش کنن .
راه که هست ولی احتمال اینکه جواب بدن خیلی کمه مثلا یه راه اینه که بصورت سخت افزاری NAND سالم رو بریزین روش.
توپخونه اگه کسی هم باشه تعمیر کنه ممکنه درایوت رو عوض کنه پس حواست باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or