تبدیل گیم پد ps2 به گیم کیوب هست میتونی تهیه کنی.
کسی برای ما جواب نداره ؟؟
سلام
جایی واسه خرید این تبدیل سراغ دارید ؟
تبدیل گیم پد ps2 به گیم کیوب هست میتونی تهیه کنی.
کسی برای ما جواب نداره ؟؟
سلام دوستان
الان چند مدل کپی خوری برای wii هست؟ کدوم بهتره؟
سخت افزاری و نرم افزاری . تا اونجا که من میدونم نرم افزاری بهتره و به راحتی هم قابل آپدیته
آخرین ورژن Firmware چیه؟ آیا هک شده؟
4.3 فکر میکنم که هک شده ولی الان خیلی سخته و گرون در میاد ... مگه بدی همین علی آقا خودمون
این قضیه اجرای بازی از روی فلش چیه؟ بهتر از دیسکه؟ روی هردو مدل کپیخوری اجرا میشه؟
فرقی نداره . الان اونا که از رو دیسک میاره بعضا پیدا نمیشن و از رو دو تاش بهتره اگرم از روی فلش بود فقط غمت نباشه مشکلی نیست . بله اجرا میشه .
و خلاصه اساتید wii هرگونه اطلاعات تکمیلی دارن زحمت بکشن بگن
کلا توضیه میشه بگیری یه وی !
مشکل از دیسکه.من توی بازی super mario galexy 2بیشتر اقات که دارم بازی میکنم یک دفعه یک چیز انگیلیسی ماید ومن سی دی در مارم دوبار میزارم یکی دو دقیقه ی بعد دوباره انجوری میشه من باید چیکار کنم مشکل از دستگاه یا سیدی؟
به احتمال زیاد درست میشه.من دوباره رایتش کنم درست میشه؟
DVD خاصی نمیخواد ولی سرعت پایین رایت کنید.میبخشید ازتون این سوالو میکنم چون مبتدیم
ولی میخواستم ببینم این بازیهایی که برای دانلود هست بعد از دانلود باید باهاشون چکار کنم اگر روی dvd بریزم کار میکنه یا باید dvd مخصوصی باشه یا اینکه باید با فلش یا چیز دیگه ای اجرا کنم
اول با یه تلوزیون دیگه امتحان کنید ببینید مشکل از وی هست یا نه.کابل تصویر رو به همه ورودی ها تلویزیون هم زدم اما فرقی نکرد.
می خوام بدونم مشکل از کابل تصویر هست یا قطعات داخلی کنسول مشکل پیدا کرده؟
ممنون می شم راهنمایی کنید.
اول با یه تلوزیون دیگه امتحان کنید ببینید مشکل از وی هست یا نه.