مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

سلام به همگی
من یک چند وقتی هست اصلا سمت وی نرفتم ، اگر میشه دوستان آخرین IOS های ریلیز شده رو لیستشون رو بهم بدند نصب کنم . الان Rev 20 هستم .
بعدر این فرمور جدیده 4.3 بود فکر کنم درست و حسابی هک شده یا نه همون طوری مثل قدیمه ؟
من آخرین پچ ها و IOS هایی که دارم مربوط میشه به Prince Of Perisa Forgotten sands از اون موقع به بعد دست هم نزدم به وی .
سلام.
Rev20 آخریشه.
با همین جدیدترین بازیها باید بیاد.
4.3 درست حسابی هک شده و راحت کپی خور میشه.
مشکل از کنسوله چون به همون تلویزیون دستگاه های دیگه ای وصل هست و هیچ کدوم مشکلی ندارن. (اونا رو هم با ورودی های مختلف امتحان کردم)
اگه میتونید بایه کابل تصویر دیگه ی وی امتحان کنید تا معلوم شه مشکل داخلیه یا از همون سیمس.

من بازی هامو میریزم تو هارد تو مثلا USB Loader GX نه عکس کاور رو نشون میده نه عکس دیسک، با Wii Game Manager هم هر دو رو میگیرم. میشه توضیح بدید چه جوری این دو تا رو درست کنم !

من 6 تا بازی از فروش گاه بازی خانه خریدم همه ی اون ها خراب بود غیر از یکی انها raving rabids travel in tim مشکل از سی دی یا از دستگاه رایتش کنم درست میشه؟برنامهی مخصوصی میخاد واسه ی رایت؟دی وی دی مخصوصی میخاد یا همنم دی وی دی معمولی؟لطفا کمکم کنید.

من 6 تا بازی از فروش گاه بازی خانه خریدم همه ی اون ها خراب بود غیر از یکی انها raving rabids travel in tim مشکل از سی دی یا از دستگاه رایتش کنم درست میشه؟برنامهی مخصوصی میخاد واسه ی رایت؟دی وی دی مخصوصی میخاد یا همنم دی وی دی معمولی؟لطفا کمکم کنید.

با چی بازی ها رو اجرا میکنید؟
REVISION و CIOS ش چیه؟

فکر نکنم مشگل از دستگاه باشه ا خه بازی قدیمی wii sport resort رو نخوند ولی بازی جدید raving rabidds travel in time رو خوند من اگه رایتش کنم درست میشه.برنامه ی مخصوصی میخاد چون من هرچی سعی کردم نشد.با بازی raving rabidds tarvel in time چطوری با موشن کار میکنه؟

تو نئوگاما آخرین خط چیا نوشته؟
images
توی این یا
images
این؟من زنگ زدم به مرده میگه باید کبی خرش رو ابدیت کن قیمت ابدیت چنده؟

علی جان یک سوالی از شما داشتم
درای من D3-2 هست و با چیپ FlatMii فیوژن کپی خورش کردم ، البته چیپ WiiKey Fusion هم دارم ولی سر اجرای بازی هایی که دو تا دیسک دارند مثل متالگیر مشکل دارم .
به نظر شما صرف میکنه یک درایو قدیمی بخرم و با این D3-2 عوض کنم ؟

علی جان یک سوالی از شما داشتم
درای من D3-2 هست و با چیپ FlatMii فیوژن کپی خورش کردم ، البته چیپ WiiKey Fusion هم دارم ولی سر اجرای بازی هایی که دو تا دیسک دارند مثل متالگیر مشکل دارم .
به نظر شما صرف میکنه یک درایو قدیمی بخرم و با این D3-2 عوض کنم ؟
به نظر من نمی ارزه به خاطر همین یه بازی درایو عوض کنی.
با امولاتور بازیشون کن بزار کنار.
این اویل 5 واسه Wii هنوز تصمیمی واسه ساختش گرفته نشده بعید میدونم به این زودی ها بیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or