مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

اقا من باطری نو انداختم توی دسته 4 روزه تموم شد ! مشکل از چیه ؟
دسته وی ناجور باطری رو مصرف می کنه. شما یه کاری کن. یه جفت باطری سونی قابل شارژ بگیر از این CycleEnergy ها + شارژرش. من نزدیک 4-5 ساعت روزی بازی می کردم و عرض 5-7 روز تموم می شد و احتیاج به شارژ داشت.

من RESIDENT EVIL DC رو رایت کردم میزارم تو دستگاه مثل بازی ارجینال تشخیص میده و برای اجرا احتیاجی به NEOGAMMA نداره ، چرا ؟!!

یه سوال : یه بازی ارجینال WII SPORT دارم روش لک افتاده میخوام ایمیج بگیرم ولی هیچ برنامه ای ازش ایمیج نمیگیره (به خاطر اون قفل سخت افزاری)
چه کنم ؟ باید حتما دانلودش کنم ؟ یا نرم افزار خاصی برای رایتش وجود داره ؟

من RESIDENT EVIL DC رو رایت کردم میزارم تو دستگاه مثل بازی ارجینال تشخیص میده و برای اجرا احتیاجی به NEOGAMMA نداره ، چرا ؟!!

یه سوال : یه بازی ارجینال WII SPORT دارم روش لک افتاده میخوام ایمیج بگیرم ولی هیچ برنامه ای ازش ایمیج نمیگیره (به خاطر اون قفل سخت افزاری)
چه کنم ؟ باید حتما دانلودش کنم ؟ یا نرم افزار خاصی برای رایتش وجود داره ؟
مودچیپ نداره دستگاهتون؟
ایمیج گرفتن از بازی های اورجینال رایتر و برنامه ی مخصوص میخواد. باید دانلودش کنید اگه می خواید.

آخرین ویرایش:
خیر

مدل خاص منظورتونه یا کلا رایترش تو بازار نیست ؟
خوب تو بازی هم میره؟ اگه تو بازی بره یعنی یه سری IOS هایی که مربوط به دیسک چنل هست رو ویتون نصب شده.

-----------------
مدل خاصی هست فکر کنم. خودمم دقیق نمیدونم زیاد دنبالش نرفتم.

من یه هارد 1tb گرفتم که 300GB اون رو برای وی گذاشتم.توی برنامه neo gamma اون رو نمی شناخت. فرمت درایو WBFS هست. تصمیم گرفتم cios 249 رو که ورژن 17 بود به 21 آپدیت کنم اون رو با NuSD 1.5 دانلود کردم و با wad manager 1.7 نصب کردم.
بعد از اینکه نصب و وی رو ریستارت کردم دیگه neo gamma نه هارد رو میشناخت و نه دیسکهای کپی رو (وی من از روی دیسک هم بازی اجرا میکنه و از disk channel بازیها رو میاره ولی با neo gamma از روی دیسک اجرا نمیکنه و پیغام خطا میده. توی usbloader GX هم هارد رو میشناسه ولی بازی اجرا نمیکنه.
وقتی هم با Boot mii میخوام nand رو برگردونم بهم خطا میده.
وقتی هم با cios installer از طریق شبکه هم میخوام نصب کنم تو مرحله آخر خطا میده.

آخرین ویرایش:
من یه هارد 1tb گرفتم که 300GB اون رو برای وی گذاشتم.توی برنامه neo gamma اون رو نمی شناخت. فرمت درایو WBFS هست. تصمیم گرفتم cios 249 رو که ورژن 17 بود به 21 آپدیت کنم اون رو با NuSD 1.5 دانلود کردم و با wad manager 1.7 نصب کردم.
بعد از اینکه نصب و وی رو ریستارت کردم دیگه neo gamma نه هارد رو میشناخت و نه دیسکهای کپی رو (وی من از روی دیسک هم بازی اجرا میکنه و از disk channel بازیها رو میاره ولی با neo gamma از روی دیسک اجرا نمیکنه و پیغام خطا میده. توی usbloader GX هم هارد رو میشناسه ولی بازی اجرا نمیکنه.
وقتی هم با Boot mii میخوام nand رو برگردونم بهم خطا میده.
وقتی هم با cios installer از طریق شبکه هم میخوام نصب کنم تو مرحله آخر خطا میده.
یه ذره کارتون سخت شده. اول ببینید میتونید یه جوری IOS نصب شده رو پاک کنید یا نه. اگه پاک شد دوباره با Cios اینستالر نصب کنیدش.

خب با any title deleter تونستم ios 249 رو حذف کنم و با Cios اینستالر از دوباره نصب کردم.
الان بازیها با usbloader GX اجرا میشن و توی neo gamma هم از روی دیسک اجرا میکنه ولی باز هم هارد رو نمیشناسه.یعنی اصلا گزینه انتخاب هارد نیست (قبلا بود ولی هارد رو نمیشناخت)
usbloader GX هم همه بازیها رو اجرا نمیکنه .

دوستان من میخام یه Wii دست دوم بخرم . میشه راهنماییم کنین که باید به چه چیزایی توجه کنم که کلاه سرم نره؟:d

منظورتون اينه كه تو پاچتون نره ديگه؟:d

خوب ببين ديسك خوره يا هارد خور؟

بيين رجين دستگاه چيه؟ uc بعد پال بعدم j بهتره هر چند انچنان تفاوتي با هم ندارن به جز چند مورد خاص

بعدش ببين مود چيپ داره يا معمولي؟

مهم تر از همه بريك نشده باشه توي setting بري معلوم باشه يعني سالمه

بقيشم كه ديگه دسته و درايو و ايناش سالم باشه

حسابی wii رو به هم ریختم :(.موقع نصب cios خطای 2011 میداد سعی کردم با Trucha Bug Restorer بر طرفش کنم ولی تنها کاری که کردم صفحه HBC رو برعکس کردم. این خطای 2011 هر کار میکنم بر طرف نمیشه.
4-5 تا راهنما قدم به قدم رو امتحان کردم و نشد !؟!؟!؟
کسی راهنمایی داره ؟
--------------------------------------
ویرایش : همه مشکلات حل شد ولی HBC هنوز برعکسه.اون رو چکار کنم ؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or