مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

حسابی wii رو به هم ریختم :(.موقع نصب cios خطای 2011 میداد سعی کردم با Trucha Bug Restorer بر طرفش کنم ولی تنها کاری که کردم صفحه HBC رو برعکس کردم. این خطای 2011 هر کار میکنم بر طرف نمیشه.
4-5 تا راهنما قدم به قدم رو امتحان کردم و نشد !؟!؟!؟
کسی راهنمایی داره ؟
--------------------------------------
ویرایش : همه مشکلات حل شد ولی HBC هنوز برعکسه.اون رو چکار کنم ؟
خب خدا رو شکر.
واسه درست کردن برعکسی فقط کافیه دوباره HBC رو نصب کنید. آخرین ورژن راحت نصب میشه. فکر کنم 1.0.8 باشه.

منظورتون اينه كه تو پاچتون نره ديگه؟:d

خوب ببين ديسك خوره يا هارد خور؟

بيين رجين دستگاه چيه؟ uc بعد پال بعدم j بهتره هر چند انچنان تفاوتي با هم ندارن به جز چند مورد خاص

بعدش ببين مود چيپ داره يا معمولي؟

مهم تر از همه بريك نشده باشه توي setting بري معلوم باشه يعني سالمه

بقيشم كه ديگه دسته و درايو و ايناش سالم باشه
آره دقیقا ;)
ای بابا اینایی که گفتی من اصلا ازش سر در نمیارم
لطفا کامل برام توضیح بده
فرقشون با هم چیه این دسک خور و هارد خور ؟ رجین ها رو از کجا میشه تشخیص داد؟کدوم بهتره؟برای فهمیدن بریک نشدن چیکار کنم دقیقا ؟
اگه توضیحات دیگه ای هم هست لطفا دریغ نکن
دست گلت درد نکنه :)

منظورتون اينه كه تو پاچتون نره ديگه؟:d

خوب ببين ديسك خوره يا هارد خور؟

بيين رجين دستگاه چيه؟ uc بعد پال بعدم j بهتره هر چند انچنان تفاوتي با هم ندارن به جز چند مورد خاص

بعدش ببين مود چيپ داره يا معمولي؟

مهم تر از همه بريك نشده باشه توي setting بري معلوم باشه يعني سالمه

بقيشم كه ديگه دسته و درايو و ايناش سالم باشه
آره دقیقا ;)
لطفا کامل برام توضیح بده
مود چیپ چیه اصلا؟چه جوری بفهمم معمولیه یا مود چیپ دار؟
فرقشون با هم چیه این دسک خور و هارد خور ؟ رجین ها رو از کجا میشه تشخیص داد؟کدوم بهتره؟برای فهمیدن بریک نشدن چیکار کنم دقیقا ؟

آره دقیقا ;)
لطفا کامل برام توضیح بده
یه دیسک کپی توش بزار ببین اجراش می کنه یا نه.
تو Setting ریجنش رو نوشته. ریجن ها زیاد فرقی نمی کنن تو اجرای بازی ولی کره ای تبدیل شده نگیر چون با آپدیت بریک میشه. زیر دستگاه اگه کره نوشته بود نگیر.

آره دقیقا ;)
لطفا کامل برام توضیح بده

خوب توضيحات رو كه علي جان دادن فقط راجب بريك بايد بگم كه اگه كامل باشه كه منوي اولم نمياره اگه نيمه شده باشه setting دستگاه رو اصلا نمياره كه البته دومي خيلي مشكل زا نيست فقط خريدي يادت باشه دستگاه رو اپديت نكن وي براي اجراي بازي هاي جديدش هيچ نيازي به اپديت نداره هيچ امكانات خاصيم بهش اضافه نمي شه

خب برگشتیم سر خونه اول. اون مشکل اولیه هنوز هست و هارد 1tb رو توی neogamma نمیشناسه. توی usb loader gx میشناسه ولی usb loader همه بازیها رو اجرا نمیکنه. راهی هست ؟

usb loader آخرین ورژن هست.(همیشه از داخل خود برنامه آپدیت میکنم).
هارد رو هم wbfs هست.
قبلا یه هارد 250 داشتم که 150 تا برای wii بود و 100 تا pc.
الان یه 1Tb هست 300 تا wii و بقیه pc.
توی usb loader هارد رو میشناسه وای خب یه سری بازیها رو نمیاره مثل super mario all star یا NSMB.
توی neo amma هارد رو نمیشناسه.
با هارد قبلی همه بازیها رو با neo gamma و از روی هارد میاوردم.

usb loader آخرین ورژن هست.(همیشه از داخل خود برنامه آپدیت میکنم).
هارد رو هم wbfs هست.
قبلا یه هارد 250 داشتم که 150 تا برای wii بود و 100 تا pc.
الان یه 1Tb هست 300 تا wii و بقیه pc.
توی usb loader هارد رو میشناسه وای خب یه سری بازیها رو نمیاره مثل super mario all star یا NSMB.
توی neo amma هارد رو نمیشناسه.
با هارد قبلی همه بازیها رو با neo gamma و از روی هارد میاوردم.
چطوری فرمتش WBFS هست و بازی PC داره توش؟!! چندتا پارتیشنه؟
نئوگاما هارد غیر WBFS رو نمیشناسه.
نئوگاما IOS249 رو Rev چند میزنه؟

سه تا پارتیشن داره.300Gb برای wii با فرمت WBFS.
100GB با فرمت fat32 و بقیه فرمت NTFS.
با wbfs manager فرمتش کردم.
neo gamma هم rev21 میزنه.خود neo gamma هم r9 b47 هست.
پارتیشن اول هم برای وی هست.

دوستان سلام
آقا خیلی خیلی از توضیحاتتون ممنون.من یه Wii گیر آوردم که DVD کپی میخونه یا به قولی همون مود چیپه
و توی تمام منوها و setting هم میره و مشکلی نداره.اما متاسفانه کره ایه
یه motion plus هم گرفتم باهاش.مشکیه.مشکلی نداره؟چه جوری میشه فهمید که دستگاه motion plus رو شناسایی کرده؟بعد از اینکهmotion plusرو به دسته وصل میکنم این علامت دست تو انتخاب منوها تند تند چشمک میزنه اما در حالت عادی که motion plus نباشه نمیزنه.مشکل از کجاس؟اصولا باید وقتی کنسول روشن شد motion plus رو وصل کنم یا از همون اول میشه؟
توی بازی just dance هم بالا و پایین صفحه تصویر نویز داره یه جوری میشه اما تو sin and punishment اینجوری نیست.چرا؟
من چه کارهایی باید انجام بدم برای احتیاط و مانع از بریک شدن؟این آپدیت شدن چه جوری انجام میشه که من انجام ندم؟کلا هر چیز دیگه ای که به ذهنتون میاد لطف کنین بگین
دست گلتون درد نکنه

سه تا پارتیشن داره.300Gb برای wii با فرمت WBFS.
100GB با فرمت fat32 و بقیه فرمت NTFS.
با wbfs manager فرمتش کردم.
neo gamma هم rev21 میزنه.خود neo gamma هم r9 b47 هست.
پارتیشن اول هم برای وی هست.
من نمی تونم دقیق بگم مشکل از کجاست ولی این کار بکنید ببینید درست میشه:
اون بازی هایی که با هارد نمیاد رو بریزید روی یه فلش ببینید میاره یا نه. اگه آورد مشکل از هارده اگه نیاورد Rev20 رو نصب کنید. این Rev21 احتمال باگاش برطرف نشده هنوز.

دوستان سلام
آقا خیلی خیلی از توضیحاتتون ممنون.من یه Wii گیر آوردم که DVD کپی میخونه یا به قولی همون مود چیپه
و توی تمام منوها و setting هم میره و مشکلی نداره.اما متاسفانه کره ایه
یه motion plus هم گرفتم باهاش.مشکیه.مشکلی نداره؟چه جوری میشه فهمید که دستگاه motion plus رو شناسایی کرده؟بعد از اینکهmotion plusرو به دسته وصل میکنم این علامت دست تو انتخاب منوها تند تند چشمک میزنه اما در حالت عادی که motion plus نباشه نمیزنه.مشکل از کجاس؟اصولا باید وقتی کنسول روشن شد motion plus رو وصل کنم یا از همون اول میشه؟
توی بازی just dance هم بالا و پایین صفحه تصویر نویز داره یه جوری میشه اما تو sin and punishment اینجوری نیست.چرا؟
من چه کارهایی باید انجام بدم برای احتیاط و مانع از بریک شدن؟این آپدیت شدن چه جوری انجام میشه که من انجام ندم؟کلا هر چیز دیگه ای که به ذهنتون میاد لطف کنین بگین
دست گلتون درد نکنه
سلام
موشن پلاس رو تو بازی Wii Sport Resort تستش کنید اونجا کامل خرابیش معلوم میشه اگه مشکلی باشه.
فرقی نمی کنه کی موشن رو وصل کنید باید در هر حالت کار کنه.
اون نویز تصویر به خاطر خروجی تصویره. اگه نئوگاما داره ویه تو تنظیماتش خروجی تصویر رو انگولک کنید 100% درست میشه.

خیلی ممنون از جوابتون.اما منظورم کارکردنmotion plusنبود.منظورم اینهکه چرا وقتی به دسته وصلش میکنم علامت دستی که توی منوها برای انتخاب کردن ازش استفاده میشه (مثل موس کامپیوتر) شروع میکنه به چشمک زدن تند تند و وقتی روی یه آیتم برای انتخاب وامیسی صدایی رو میده که مثل وقتیه که تو ویندوز اشتباهی دستت رو یه دکمه وایساده باشه.آیا این طبیعیه؟این که رنگ motion plus مشکیه نشون از تقلبی بودن نیست؟
بله نئوگاما R7 داره.برای مشکل تصویر بازی just dance کدوم قسمت از تنظیماتو دستکاری کنم؟در ضمن توjust dance اگه بخام از بازی خارج بشم و بیام تو منو اصلی صفحه سیاه میشه و هیچ کاری نمیشه کرد باید از پریز بکشمش بعد دوباره روشنش کنم.اما توsin and punishment هیچ کدوم از این مشکلاتو ندارم
لطفا جواب اینارو هم بدین
ولی خدایی عجب بازی هایی داره Wii واقعا شاهکاره.راستی این بازی legend of zelda : ocarina of time و metroid prime که رو گیم کیوب بود رو میشه اجرا کرد رو Wii؟اصلا میشه بازیهای گیم کیوب رو با Wii من که نئوگاما R7 داره اجرا کرد؟ چه جوری؟
بازم ممنون

آخرین ویرایش:
خیلی ممنون از جوابتون.اما منظورم کارکردنmotion plusنبود.منظورم اینهکه چرا وقتی به دسته وصلش میکنم علامت دستی که توی منوها برای انتخاب کردن ازش استفاده میشه (مثل موس کامپیوتر) شروع میکنه به چشمک زدن تند تند و وقتی روی یه آیتم برای انتخاب وامیسی صدایی رو میده که مثل وقتیه که تو ویندوز اشتباهی دستت رو یه دکمه وایساده باشه.آیا این طبیعیه؟این که رنگ motion plus مشکیه نشون از تقلبی بودن نیست؟
بله نئوگاما R7 داره.برای مشکل تصویر بازی just dance کدوم قسمت از تنظیماتو دستکاری کنم؟در ضمن توjust dance اگه بخام از بازی خارج بشم و بیام تو منو اصلی صفحه سیاه میشه و هیچ کاری نمیشه کرد باید از پریز بکشمش بعد دوباره روشنش کنم.اما توsin and punishment هیچ کدوم از این مشکلاتو ندارم
لطفا جواب اینارو هم بدین
ولی خدایی عجب بازی هایی داره Wii واقعا شاهکاره.راستی این بازی legend of zelda : ocarina of time و metroid prime که رو گیم کیوب بود رو میشه اجرا کرد رو Wii؟اصلا میشه بازیهای گیم کیوب رو با Wii من که نئوگاما R7 داره اجرا کرد؟ چه جوری؟
بازم ممنون
اون چشمک زدن رو من تا حالا ندیدم ولی موشن پلاس مشکی هم داریم و نمیشه گفت به خاطر رنگش تقلبیه.
تو نئوگاما برید تو Config Option و همه ی گزینه ها رو فعال کنید. البته اون Video رو هم یه بار پال بزارید و یه بار هم NTSC ببینید با کدوم بهتره.
اگه دستگاه هنگ کرد هیچ وقت پریز رو نکشید دستتون رو روی دگمه ی پاور چند ثانیه نگه دارید خودش خاموش میشه.
برای بریک نشدن فعلا انگولک نرم افزاری (چیز بیخودی نصب کردن) و آپدیت دستی نکنید.
بازی های گیم کیوب روی وی اجرا میشن ولی دسته گیم کیوب لازمه برای اجراشون.
ببينم هارد اكسترنال هم ميشه پارتيشن بندي كرد؟ اگه اره با چه برنامه اي؟
بله.
من از EASEUS Partition Master 6.1.1 استفاده میکنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or