مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

اونجا پرسیدم ولی کسی جواب نمیده متاسفانه. یه جورایی یکی از دوستان کمک کرد اما در مورد مشکل با Save کسی کمکی نکرد.

اونجا پرسيدي گفتن اينجا بپرس اما فكر نكردي كسي كه خودش وي داره با شبيه ساز كار نمي كنه؟ پس جاي سوالتون اينجا نبود

اما يه جورايي كمكت نكردم واقعا كمكت كردم شما با زدن يك دكمه به راحتي سيو مي كني هر جاي بازي كه باشي با زدن يك دكمه هم لود مي كني پس چه نيازي به سيو دستگاه داري

نكته اينكه چرا سيو نمي كنه؟

چون سيو يا بهتر بگيم مموري در بعضي از بازي هاي وي با برنامه مشكل ساز هستن پس برنامه به طور اتومات اون ها رو حذف مي كنه مثل paper mario احتمالا اين هم جزو اون بازي ها هست چون سيو بازي smg2 به صورت اتومات هست و جايي براي سيو كردن نداره بعد از اتمام هر مرحله نوشته ي saved روي صفحه پديدار مي شه

سلام
برای وی برنامه های جانبی وجود داره که بشه نصب کرد ؟ چج.ری ؟
توی اینترنت بدون آپدیت کردن نمیشه رفت ؟
چون هر دفعه میخواهم برم میگه باید سیستمو آپدیت کنی .
چکار کنم ؟ آپدیت کنم یا نه ؟
ممنون .

سلام
برای وی برنامه های جانبی وجود داره که بشه نصب کرد ؟ چج.ری ؟
توی اینترنت بدون آپدیت کردن نمیشه رفت ؟
چون هر دفعه میخواهم برم میگه باید سیستمو آپدیت کنی .
چکار کنم ؟ آپدیت کنم یا نه ؟
ممنون .
سلام.
برنامه جانبی داره چی میخواین؟
اینترنت میشه رفت ولی آپدیت نکنید چون سیستم منوتون 4.3 میشه و کپی خوریش میپره.
بدون آپدیت باید بشه آنلاین شد. میتونید مرورگر اپرا مخصوص وی رو نصب کنید و تو اینترنت بچرخید.

من یه مشکلی داشتم WII تازه خریدم حالا هرکاری میکنم دسته رو نمیبینه !! چشمک میزنه .. چیکارش کنم ؟
چرا نمیبینه .. مگه نباید چراغش ثابت بمونه عین PS3 .. پی اس اینقدر دردسر نداشت!!:(
----------------------
همون ظهر حلش کردم - یه synch داره باید بزنی wii دسته رو ببینه..

آخرین ویرایش:
علی آقا سلام
آقا خیلی خیلی ممنون بابت بازی ها که برام فرستادی (سنندج)خوشبختانه تونستم monester hunter 3 رو اجرا کنم.به این روش که اول بازی رو با نئوگاما بالا میارم ولی همون اول اومدن صفحه ی سفید که دسته وی رو نشون میده دکمه ی ریستارت رو کنسول رو میزنم.اینجوری دور بعدی که بازی بالا میاد میشه بازی رو اجرا کرد :d
اما تو دوتا از بازیها مشکل دارم : super smash bros browl و metroid other m
وقتی که نئوگاما رو برای اجرای super smash بالا میارم همون اول که میخاد dvd رو بخونه و مشخصات بازی رو تو همون صفحه ی سیاه نئوگاما بنویسه متاسفانه dvd خونده نمیشه و میزنه : DVD read error(1269
تو بازی metroid other M هم میتونم وارد بازی بشم.بخش آموزشی رو هم میگذرونم اما وقتی که به دومین فیلم بازی میرسه یه صفحه ی سیاه میاد که نوشته dvd رو دربیارم و دستگاه رو خاموش کنم و دفترچه ی راهنما رو بخونم
ممنون میشم اگه راهنماییم بکنین که چیکار کنم.اینم از مشخصات نئوگمای دستگاه من :
Neogamma R7 , ios 249 (rev 14
بازم ممنون به خاطر بازی ها و راهنمایی هاتون

سلام.
برنامه جانبی داره چی میخواین؟
اینترنت میشه رفت ولی آپدیت نکنید چون سیستم منوتون 4.3 میشه و کپی خوریش میپره.
بدون آپدیت باید بشه آنلاین شد. میتونید مرورگر اپرا مخصوص وی رو نصب کنید و تو اینترنت بچرخید.
ممنون
یه چند تا برنامه که همینجوری نصب کنم ببینم چجوریه !
در ضمن اگه میشه فایل برنامه اپرا و نحوه نصبشم بزار

من mario galaxy 2 pal.iso رو دانلود کردم
حالا واسه رایت کردن کار خاصی باید انجام بدم؟
با imgburn با speed 2.4 یه سری رایت کردم آخر رایت verify نکرد
با neogamma هم اجرا کردم صفحه سیاه شد
یه راهنمایی میکنید؟

من mario galaxy 2 pal.iso رو دانلود کردم
حالا واسه رایت کردن کار خاصی باید انجام بدم؟
با imgburn با speed 2.4 یه سری رایت کردم آخر رایت verify نکرد
با neogamma هم اجرا کردم صفحه سیاه شد
یه راهنمایی میکنید؟
رایتش کار خاصی نداره احتمالا مشکل از نئوگاماس.
IOSتون رو تو نئوگاما چی میزنه؟
با سلام
من بازي رزيدنت اويل ارشيو رو از طريق نئو گاما راحت اجرا ميكنم ولي نمي تونم از طريق يو اس بي لودر بيارم چيكار كنم؟
با چه نرم افزاری بازی رو میریزین روی USB ؟؟

دوستان من تو دوتا از بازیها مشکل دارم : super smash bros browl و metroid other m
وقتی که نئوگاما رو برای اجرای super smash بالا میارم همون اول که میخاد dvd رو بخونه و مشخصات بازی رو تو همون صفحه ی سیاه نئوگاما بنویسه متاسفانه dvd خونده نمیشه و میزنه : DVD read error(1269
تو بازی metroid other M هم میتونم وارد بازی بشم.بخش آموزشی رو هم میگذرونم اما وقتی که به دومین فیلم بازی میرسه یه صفحه ی سیاه میاد که نوشته dvd رو دربیارم و دستگاه رو خاموش کنم و دفترچه ی راهنما رو بخونم
بازم ممنون.علی آقا شمام لطف کن جواب بده

دوستان من تو دوتا از بازیها مشکل دارم : super smash bros browl و metroid other m
بازم ممنون.علی آقا شمام لطف کن جواب بده
اول از همه اینکه اون rev14ت پایینه واسه متروید حداقل باید 20 بشه. دوما اون SSBB با نئوگاما مشکل داره بهتره بریزید روی فلش یا هارد از طریق USB Loader اجراش کنید.

رایتش کار خاصی نداره احتمالا مشکل از نئوگاماس.
IOSتون رو تو نئوگاما چی میزنه؟
249 هستش
یک بار دیگه با ۲ رایت کردم بعد کلی error نخوندن dvd و eject کردن اجرا کرد
ولی وسط بازی هم یه سری error داد که eject کردم گذاشتم دوباره خوند
امکان داره مربوط به کیفیت dvd مصرفی باشه؟

اول از همه اینکه اون rev14ت پایینه واسه متروید حداقل باید 20 بشه. دوما اون SSBB با نئوگاما مشکل داره بهتره بریزید روی فلش یا هارد از طریق USB Loader اجراش کنید.
ممنون.میشه کامل راهنماییم کنین چه جوری 20 بکنمش؟و اگرم بشه لینک فایل های لازم رو بدین بهم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or