خوب برادر من این جا جاش نیست
برو قسمت شبیه سازها و سوالت رو اونجا بپرس
اونجا پرسیدم ولی کسی جواب نمیده متاسفانه. یه جورایی یکی از دوستان کمک کرد اما در مورد مشکل با Save کسی کمکی نکرد.
سلام.سلام
برای وی برنامه های جانبی وجود داره که بشه نصب کرد ؟ چج.ری ؟
توی اینترنت بدون آپدیت کردن نمیشه رفت ؟
چون هر دفعه میخواهم برم میگه باید سیستمو آپدیت کنی .
چکار کنم ؟ آپدیت کنم یا نه ؟
ممنون .
ممنونسلام.
برنامه جانبی داره چی میخواین؟
اینترنت میشه رفت ولی آپدیت نکنید چون سیستم منوتون 4.3 میشه و کپی خوریش میپره.
بدون آپدیت باید بشه آنلاین شد. میتونید مرورگر اپرا مخصوص وی رو نصب کنید و تو اینترنت بچرخید.
رایتش کار خاصی نداره احتمالا مشکل از نئوگاماس.من mario galaxy 2 pal.iso رو دانلود کردم
حالا واسه رایت کردن کار خاصی باید انجام بدم؟
با imgburn با speed 2.4 یه سری رایت کردم آخر رایت verify نکرد
با neogamma هم اجرا کردم صفحه سیاه شد
یه راهنمایی میکنید؟
با چه نرم افزاری بازی رو میریزین روی USB ؟؟با سلام
من بازي رزيدنت اويل ارشيو رو از طريق نئو گاما راحت اجرا ميكنم ولي نمي تونم از طريق يو اس بي لودر بيارم چيكار كنم؟
اول از همه اینکه اون rev14ت پایینه واسه متروید حداقل باید 20 بشه. دوما اون SSBB با نئوگاما مشکل داره بهتره بریزید روی فلش یا هارد از طریق USB Loader اجراش کنید.دوستان من تو دوتا از بازیها مشکل دارم : super smash bros browl و metroid other m
وقتی که نئوگاما رو برای اجرای super smash بالا میارم همون اول که میخاد dvd رو بخونه و مشخصات بازی رو تو همون صفحه ی سیاه نئوگاما بنویسه متاسفانه dvd خونده نمیشه و میزنه : DVD read error(1269
تو بازی metroid other M هم میتونم وارد بازی بشم.بخش آموزشی رو هم میگذرونم اما وقتی که به دومین فیلم بازی میرسه یه صفحه ی سیاه میاد که نوشته dvd رو دربیارم و دستگاه رو خاموش کنم و دفترچه ی راهنما رو بخونم
ممنون میشم اگه راهنماییم بکنین که چیکار کنم.اینم از مشخصات نئوگمای دستگاه من :
Neogamma R7 , ios 249 (rev 14
بازم ممنون.علی آقا شمام لطف کن جواب بده
249 هستشرایتش کار خاصی نداره احتمالا مشکل از نئوگاماس.
IOSتون رو تو نئوگاما چی میزنه؟
ممنون.میشه کامل راهنماییم کنین چه جوری 20 بکنمش؟و اگرم بشه لینک فایل های لازم رو بدین بهم؟اول از همه اینکه اون rev14ت پایینه واسه متروید حداقل باید 20 بشه. دوما اون SSBB با نئوگاما مشکل داره بهتره بریزید روی فلش یا هارد از طریق USB Loader اجراش کنید.