Naughty Kitty
کاربر سایت
دقیقا من بخاطر همین دردسر هاش گذاشتمش کنار! پیر شدم دیگه حوصله این قرتی بازیا رو ندارم!چون یه دونه وی که بریک کردم و حالا اینم یه دردسر دیگه میشه
دقیقا من بخاطر همین دردسر هاش گذاشتمش کنار! پیر شدم دیگه حوصله این قرتی بازیا رو ندارم!چون یه دونه وی که بریک کردم و حالا اینم یه دردسر دیگه میشه
خیالت راحتدقیقا من بخاطر همین دردسر هاش گذاشتمش کنار! پیر شدم دیگه حوصله این قرتی بازیا رو ندارم!
سلام مجدداین لیستی هست که اکثرا آموزش های WII توش هست
یدونش هم اجرای بازی از روی هارده
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=24443
این لینک به درد شما هم میخوره
آقا خیلی خیلی ممنونآموزش ساده فارسیش میشه این که یکی از دوستان که اسمشون یادم نیست به من دادن
شما اول برنامه Wii backup manager نیاز دارید.
از اینجا دانلود کنید.)من خودم ورژن 3.4r4 دارم ولی شما میتونید آخرین ورژن رو بگیرید.
DVD رو بذارید تو کامپیوتر.
تب DVD رو انتخاب کنید.
روی Drive کلیک کنید و درایوی که DVD در اون هست رو انتخاب کنید.
صبر کنید تا اسم بازی بیاد و مربع کنار اسمشو تیک بزنید.
روی Transfer کلیک کنید و بعد روی WBFS File کلیک کنید.
جایی که میخواید فایل WBFS سیو بشه رو انتخاب و صبر کنید تا بازی با فرمت WBFS ذخیره شود.
فایل WBFS رو روی هارد منتقل کنید و با هر برنامه ای که فت 32 یا NTFS رو میخونه بازی رو اجرا کنید.مثل Loader GX
لینک GX از گوگل کد گیر میاد که شیلتره:d
البته تو 4Shared هم هست
در ضمن می تونید با نیوگاها هم اجرا کنی بازی ها رو
من پیشنهاد می کنم که هارد رو با Fat32 فرمت کنی و با یه برنامه USB loader یا نیوگاما اجرا کن
اره.منم خودم پارتیشن بندی کردم.یه درایو درست کن مخصوص ویآقا خیلی خیلی ممنون
یعنی بعد از ریختن بازی با Wii backup manager روی فلش خود نئوگاما میتونه بازی رو از روی فلشNTFS اجرا کنه ؟ لازم نیست غیر از نئوگاما روی وی برنامه ی دیگه ای نسب کنم
من مشکل هاردمه.آخعه به xbox وصلش میکنم.درایو primery که فرمتش فت باید باشه تا xbox بشناستش.حالا یعنی میشه یه درایو extended درست کرد و وی بشناستش؟
بازم ممنون از راهنماییتون
شما یه دور این آموزش رو اجرا کنمن هرکاری میکنم وی نمیخوندش.بعد از انتخاب اجرا از روی usb نئوگامایه mounting usb tries :25 که تا 25 ثانیه وقت داره و وقتی که 25 ثانیه وقتش تموم میشه برمیگرده اول منو نئوگاما(اینارو با فلش انجام دادم).فلش رو همNTFSکردم هم FAT هم WBFS اما همین میاد وقتی میخام از نئوگاما اجرا کنم.
این با فلش بود.هاردی که میخام استفاده کنم مشکلی نداره که از اول پارتیشن شه .بگین برا فلش و هارد چیکار کنم؟بازم ممنون
شبیه مشکل شما من با گلکسی داشتم که با اجرا از روی هارد حل شدسلام.
بازی Resident Evil Archives:RE 1 رو وقتی اجرا میکنم خیلی کنده و شخصیتاش اهسته حرکت میکنن! بعد وقتی توی بازی دکمه Home رو میزنم دستگاه هنگ میکنه فقط مجبورم پریز رو بکشم تا Reset بشه. مشکل از کجاست؟ دستگاه من یا دیسک بازی یا کلا خود بازیش اینجور کنده؟!
من خودم از باتری های سونی سفید رنگ استفاده می کنم که 70 درصد شارژ رو تا یک سال نگر میدارن آخه من بعضی اوقات یه هفته دست به کنترلر نمی زنم برای همین موندن شارژ و خالی نشدن باتری برام مهمه: باتری 2650 میلی آمپر دوراسل فکر میکنین خوبه بخرم ؟ 4 تایی .
2 : چطوری روش نرم افزار بریزم ؟
اگه بوت می روی بوت اول نصب بشه( توی وی های قدیمی میشه ولی جدیدا نمیشه) همه جوره کنسولت تضمینه غیر از اینکه با یه کاری صدمه فیزیکی بهش بزنی3 : درسته با نرم افزارهای boot mii و preloader میشه جلوی بریک شدن رو گرفت ؟
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=24443آموزشش تو انجمن هست ؟
این یکی رو زیاد اطلاع ندارم4 : من از لپ تاپم یه ad hoc ساختم ولی با وی نمیتونم بهش وصل بشم ؟ کسی میتونه کمک کنه ؟
بهترین دیسک مشخصا ورباتیم هست و چون دیگه سرعت 2 جمع شده باید 4 بزنی.البته پرینکو های قرمز هم بعضا جواب میده ولی هیچی ورباتیم نمیشه.پیشنهاد می کنم روی هارد اجرا کنی.روی دیسک بعضی از بازی ها مشکل دارن و خوب اجرا نمی شنیه سئوال .. بازی های کپی رو باید چه جوری رایت کنم من با IMAGEBURN زدم .. اررور داد!