مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

من خودم از باتری های سونی سفید رنگ استفاده می کنم که 70 درصد شارژ رو تا یک سال نگر میدارن آخه من بعضی اوقات یه هفته دست به کنترلر نمی زنم برای همین موندن شارژ و خالی نشدن باتری برام مهمه

فعلا شروع کن به خوندن و تا همه چی دستگیرت نشده دست به نصب برنامه نزن و قبلش حتما سوال کن چون راحت می تونی با نصب یه برنامه Wii رو آجر کنی

اگه بوت می روی بوت اول نصب بشه( توی وی های قدیمی میشه ولی جدیدا نمیشه) همه جوره کنسولت تضمینه غیر از اینکه با یه کاری صدمه فیزیکی بهش بزنی
ولی پریلودر همیشه جواب نمی ده چون ممکنه با نصب یه برنامه پری لودر رو هم از دست بدی

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=24443

این یکی رو زیاد اطلاع ندارم

بهترین دیسک مشخصا ورباتیم هست و چون دیگه سرعت 2 جمع شده باید 4 بزنی.البته پرینکو های قرمز هم بعضا جواب میده ولی هیچی ورباتیم نمیشه.پیشنهاد می کنم روی هارد اجرا کنی.روی دیسک بعضی از بازی ها مشکل دارن و خوب اجرا نمی شن
خود WII هارد داره مگه ؟
چه جوری میتونم روی هارد بازی بریزم؟!

شما یه دور این آموزش رو اجرا کن
فایل های لازم رو نصب نکردی برای همین هست که اجرا نمی شه
ای واااااای
بابا wander جان به خدا هرچی بیشتر میخونم بیشتر گیج میشم !!!!
ورژن ذستگاه من Neogamma R7 , ios 249 (rev 20 هستش و فقط نئوگاما و HBC روش نصبه
حالا من میخام بازی ها(مخصوصا super smash bros browl ) رو از روی هارد یا فلش اجرا کنم.اینایی که گفتین رو خوندم اما گیج شدم
اگه لطف کنین لینک همه ی فایلای لازم رو با آموزش فارسی برام بگین ممنون میشم
واقعا شرمنده و خیلی ممنون

ای واااااای
بابا wander جان به خدا هرچی بیشتر میخونم بیشتر گیج میشم !!!!
ورژن ذستگاه من Neogamma R7 , ios 249 (rev 20 هستش و فقط نئوگاما و HBC روش نصبه
حالا من میخام بازی ها(مخصوصا super smash bros browl ) رو از روی هارد یا فلش اجرا کنم.اینایی که گفتین رو خوندم اما گیج شدم
اگه لطف کنین لینک همه ی فایلای لازم رو با آموزش فارسی برام بگین ممنون میشم
واقعا شرمنده و خیلی ممنون

شما فایل WBFS رو از DVD بازی گرفتید دیگه؟ حالا توی یه هارد Fat32 یا NTFS فایل WBFS رو کنید.
از اینجا به بعد یه برنامه ای میخواید واسه اجرای بازی از روی هارد مثل Loader GX یا ULoader. (برنامه Uloader فقط فرمت fat32 رو میخونه)
این برنامه رو باید از یه جایی دانلود کنید. بعدش بریزید روی Wii و باهاش بازی رو اجرا کنید. ریختن برنامه روی Wii رو بلدید؟

پس وایسا خودم انجام بدم
بعد یه توضیح کامل اینجا میدم
الان سرم خیلی شلوغه ولی سعی می کنم تا شب یا نهایت فردا انجام بدم
ای وایییبدبخت شدم!!! هرکاری میکنم وی SD رو نمیشناسه تو HBC وفقط یه آیکن اون پایین چشمک میزنه
درحالی که قبلا با همین SD به rev 20 ارتقا دادم وی رو.lock هم نداره SD
تو نئوگاما هم اصلا وقتی میزنم ازرو USB بیاد بالا چراغ فلش که نشون میده از فلاش استفاده میشه روشن نمیشه.یعنی دستگاه تو نئوگاما اصلا فلش رو هم نمیشناسه!!!
من چیکار کنم؟قبلا با همین SD روش برنامه ریختم اما الان قاطی کرده
شما فایل WBFS رو از DVD بازی گرفتید دیگه؟ حالا توی یه هارد Fat32 یا NTFS فایل WBFS رو کنید.
از اینجا به بعد یه برنامه ای میخواید واسه اجرای بازی از روی هارد مثل Loader GX یا ULoader. (برنامه Uloader فقط فرمت fat32 رو میخونه)
این برنامه رو باید از یه جایی دانلود کنید. بعدش بریزید روی Wii و باهاش بازی رو اجرا کنید. ریختن برنامه روی Wii رو بلدید؟
اره همین کارا رو انجام دادم اما اصلا دستگاه فلش یا هارد رو شناسایی نمیکنه!!
یه کم بلدم ریختن برنامه رو اما نه کاملا تخصصی

دوست من به این راحتی هایی که می گی هم نیست
باید یه سری cIOS نصب بشه تا اجرا شه و الا من همین امروز ظهر امتحان کردم روی هم Loader GX و هم روی CFG که جفتشون جواب نداد
ای وایییبدبخت شدم!!! هرکاری میکنم وی SD رو نمیشناسه تو HBC وفقط یه آیکن اون پایین چشمک میزنه
درحالی که قبلا با همین SD به rev 20 ارتقا دادم وی رو.lock هم نداره SD
تو نئوگاما هم اصلا وقتی میزنم ازرو USB بیاد بالا چراغ فلش که نشون میده از فلاش استفاده میشه روشن نمیشه.یعنی دستگاه تو نئوگاما اصلا فلش رو هم نمیشناسه!!!
من چیکار کنم؟قبلا با همین SD روش برنامه ریختم اما الان قاطی کرده
متاسفانه این اتفاق مال منم افتاده و روی یه وی هرمدل اس دیی می زارم جواب نمی ده
مشکل اینجاست که وی رو دسته دوم خریدم و فروشنده خودش قبل از اینکه دستگاه رو به من بده روش با اس دی برنامه ریخته
حالا قراره همون اس دی رو برام ارسال کنه ولی قبلش من یه سرچ توی گوگل کردم
یه سری های می گن این اتفاق واسه کثیفی اسلات اس دی هست و یه سری دیگه هم می گن با تعویض اس دی مشکل حل می شه
یه مورد هم بود که واسه این بود که از پریلودر روی IOS 36 بازی ها اجرا می شد( یه همچین چیزی! خوده منم دقیق نفهمیدم چی گفته بود)
حالا اس دی رو عوض کن ببین چی میشه

دوست عزیز دعا کن که اسلات رو نشکونده باشی
من که الان این وی دسته دومی رو پایه های اسلات رو چک کردم
متاسفانه از شانس گند من 2 تا از پایه ها شکسته
با چراغ قوه ای چیزی داخلش رو چک کن
باید پایه ها منظم کنار هم باشن اگه پایه ای زده بالا یعنی اسلاتت شکسته و باید بیخیال نصب برنامه از اس دی بشی
البته فکر کنم راهی واسه نصب برنامه از یو اس بی باشه

آقا من واقعا ازتون ممنونم که انقد لطف دارین
نه سالمه خوشبختانه
من سعی میکنم با SD های دیگه ای امتحان کنم.شما هم اگه شد برام بگین چه جوری از USB نصب میشه
قضیه ی اجرای بازی ها از رو فلش یا هارد چی شد؟

SD رو عوض کردم و نرم افزار USB loader GX و Cfg_USB_Loader رو نصب کردم اما هیچ کدومشون usb رو نمیشناسن و بالا نمیارن
همه ی فرمت ها رو امنحان کردماما بازم اصلا فلش رو نمشناسه
مشکل چیه؟

[FONT=&quot]آقا من کامل میگم چیکار کردم . بعد از اینکه برنامه های [/FONT]configurable usb loader [FONT=&quot] و [/FONT] usb loader GX[FONT=&quot] رو نصب کردم بازی [/FONT]sin and punishment[FONT=&quot] رو به صورت [/FONT]WBFS[FONT=&quot] روی فلشی که به صورت [/FONT]WBFS[FONT=&quot] فرمت شده بود ریختم . تو هیچ کدوم از این دوتا و نئوگاما اصلا فلش شناسایی نشد. بعدش اومدم [/FONT]SD[FONT=&quot] رو به [/FONT]WBFS[FONT=&quot] فرمت کردم و بازی رو روش ریختم و تو [/FONT]SD slout[FONT=&quot] گذاشتم.این دفعه بازی با نئوگاما اجرا شد !!! همین [/FONT]SD[FONT=&quot] رو تو رم ریدر گذاشتم و به [/FONT]USB[FONT=&quot] های کنسول زدم اما باز هیچ کدوم از برنامه ها نشناختنش[/FONT]​
[FONT=&quot]گفتم به احتمال زیاد [/FONT]USB SLOUT [FONT=&quot] های دستگاه خراب شده .واسه همین اومدم برای آزمایش چندتا فایل [/FONT]WAD[FONT=&quot] ریختم تو [/FONT]USB[FONT=&quot] و با [/FONT]SD[FONT=&quot] برنامه ی [/FONT]WAD manager[FONT=&quot] رو اجرا کردم و اونجایی که ازمون منبع یا مسیر فایل [/FONT]WAD[FONT=&quot] رو بگیم با انتخاب [/FONT] USB mass storage device [FONT=&quot] یا 2[/FONT] USB mass storage device [FONT=&quot] برنامه ی [/FONT]WAD manager [FONT=&quot] به راحتی فلش رو شناسایی کرده و چراغ فلش به نشانه ی استفاده شدن روشن میشه و کار میکنه[/FONT]​
[FONT=&quot]یه چیز دیگه اینکه وقتی تو [/FONT]HBC[FONT=&quot] برنامه ی [/FONT]configurable usb loader[FONT=&quot] رو اجرا میکنم همون اول که برنامه بالا میاد مینویسه که [/FONT] ios 249[FONT=&quot] نصب نیست و نصبش کن در حالی که [/FONT]WAD manager [FONT=&quot] این [/FONT]IOS 249[FONT=&quot] رو میشناسه و خطا نمیده.اگر تو [/FONT]HBC[FONT=&quot] برنامه [/FONT]usb losder GX[FONT=&quot] رو اجرا کنم صفحه سیاه میشه و اتفاقی نمیافته[/FONT]​
[FONT=&quot]اما وقتی از منو اصلی از بین کانال ها انتخابشون کنم ([/FONT]USB loader GX [FONT=&quot] و [/FONT]configurable usb loader [FONT=&quot] ) این خطاها نمیاد[/FONT]​
[FONT=&quot]درهمه ی این آزمایش ها هم جای فلش رو عوض کردم و هردو حالت چپ و راست رو امتحان کردم[/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT]​

من فعلا قید این کار رو زدم
حوصله ندارم
باید این وی رو واسه اون بنده خدایی که گرفتم پس بفرستم
فعلا یه کم گلکسی بازی کنم از این حال و هوا در بیام
بعد که انجام دادم شاید یه آموزش واسش زدم ولی الان اصلا حسش نیست
شرمنده
اگه شما حوصله داری انجام بده
ایشا الله به نتیجه برسی
البته اون آموزش هایی که بهت گفتم خیلی قشنگ نوشته
دوباره یه نگاه بنداز

سلام.
بازی Resident Evil Archives:RE 1 رو وقتی اجرا میکنم خیلی کنده و شخصیتاش اهسته حرکت میکنن! بعد وقتی توی بازی دکمه Home رو میزنم دستگاه هنگ میکنه فقط مجبورم پریز رو بکشم تا Reset بشه. مشکل از کجاست؟ دستگاه من یا دیسک بازی یا کلا خود بازیش اینجور کنده؟!
من دیسک بازی رو عوض کردم درست شد. ( خواستم اطلاع بدم که اگر کسی این مشکل رو داشت حل شه مشکلش:)

من دیسک بازی رو عوض کردم درست شد. ( خواستم اطلاع بدم که اگر کسی این مشکل رو داشت حل شه مشکلش
خدا رو شکر
ولی به فکر هارد باش
این یکی حل شد
خیلی بازی هستن که از روی دیسک به خوبی هارد اجرا نمی شن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or