Juventini
کاربر سایت
به احتمال زیاد cIOS38 شما ورژن 13 به پایین هست . باید 14 باشه ...
ورژن cIOS38 رو می تونید از نوشته پایین تصویر در neogamma ببینید ...
اتفاقا همین چند روز پیش آپدیتش کردم!ورژنش ۱۴ ئه ...
به احتمال زیاد cIOS38 شما ورژن 13 به پایین هست . باید 14 باشه ...
ورژن cIOS38 رو می تونید از نوشته پایین تصویر در neogamma ببینید ...
احتمال اینکه اشکال از بازی باشه هست.من توی اجرای بازی های Rabbids Go Home و Barbie Three Musketeers یه مشکلی دارم!تصویر بازی ها بعد از چند دقیقه قطع میشن و فقط صدای سوت شنیده میشه!
برای اجراشون از Neogamma R8 Beta 15 استفاده می کنم.ممکنه ایراد از بتا بودن نئوگاما باشه و با استفاده از Neogamma R7 مشکل حل بشه؟!اگر اینطوریه بی زحمت لینک دانلود NG R7 رو هم بزارید.
مرسی
اشکال از جنس DVD و سرعت رایت هست.من ديروز call of duty 5 رو دانلود كردم بعد امروز گزاشتم مثل فرفره كار ميكنه. فقط يه مسكل داره اين صداي ويو ويو هست كه موقع چرخش ديسك هست.اين قطع نميشه همش ويو ويو مي كنه :biggrin1:
مشكلي داره اين صداي Load ديسكش ؟ بايد دوباره با سرعت پايين تر رايت كنم ؟
:confused:
2 تا کار می تونی بکنی:سلام علی آقا من با اون برنامه wad manager که گذاشتین تست کردم و بازی های megaman 9 و sudoku challenge با ios249 نصب و اجرا شدن ولی بازی های harvest moon my little shop و tales of monkey island با اینکه نصب میشن ولی موقعی که بازی رو اجرا میکنم و چنلشون رو استارت میکنم دستگاه ریست میشه ( یعنی ریست کامل نمیشه ولی برمیگرده همون wii menu ) الان مشکل چیه ؟ ممنون
پس اون Preloader رو امتحان کنید.دستگاه من ریجنش uc هست و بازی هم ریجنش ntsc u هست با این حال با free The WADs بازی رو فری کردم که باز هم همونطوری شد و حتی برای امتحان ریجن بازی رو pal و j کردم که اصلا میزد this cant be started یعنی فرق میکرد با دفعه های قبلی برای همین فکر نمیکنم مشکل از ریجن باشه به نطرتون راه حل دیگه ای نمیرسه ؟
مانیتورت کابل کامپوننت می خوره؟چجوری میتونم wii رو به مانیتور وصل کنم ؟ چه تبدیلی باید بگیرم ؟
ممنون
پس فکر کنم باید تبدیل کامپوننت به اون 3 تا رو بگیری. من خودم با مانیتور امتحان نکردم.والا 3 تا جای کابل داره :
D SUB - DVI - HDMI
به dvi که کارت گرافیک وصله برای اون 2 تای دیگه نمیشه کاری کرد ؟
سیو کجا رو می خوای؟سلام
من سيو بازي رزيدنت اويل آمبرلا رو براي وي ميخوام كسي ميتونه كمك كنه ممنون چون بازي در اول مرحله 3 گير ميكنه فكر كنم از دي وي ديشه من سيوشو ميخوام بيزحمت توضيح هم بديد كجا بريزم