مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

چه اروری میده؟
با دیسک چنل چی؟ با اونم امتحان کردی؟
اگه با هر چی نیاد با USB حتما میاد.
یکم بیشتر توضیح بده که چه اروری میده یا چی میشه مثلا صفحه سیاه میشه؟
تقریبا تو تمام موارد صفحه سیاه میشه.

neogamma r6 رو نصب کن ارور 002 رو on کن .
اگر نیومد بازیت مشکل داره ... __________________

فکر نمی کنم بیاد ولی لینک دانلود لطفا

درود.
ببینم کسی اینجا لیستی از بازیهای wii داره بزاره برای شرکت enix باشه rpg
طبق جستجویی که من کردم:

Final Fantasy Crystal Chronicles: Echoes of Time
Final Fantasy Crystal Chronicles: The Crystal Bearers
Treasure Hunter G
Dragon Quest X
Secret of Mana
Final Fantasy
Romancing Sa-Ga
Final Fantasy II (NES)
Final Fantasy III

طبق جستجویی که من کردم:

Final Fantasy Crystal Chronicles: Echoes of Time
Final Fantasy Crystal Chronicles: The Crystal Bearers
Treasure Hunter G
Dragon Quest X
Secret of Mana
Final Fantasy
Romancing Sa-Ga
Final Fantasy II (NES)
Final Fantasy III

به دستت درد نکنه رفیق مرسی بریم ببینیم کدومش گیرمون میاد :biggrin1:

سلام
من از وقتی cios 38 را برای اجرای usb loade gx و neo gamma نصب کردم دیگه بازی های wiiware ای که نصب میکنم اجرا نمیشن و دستگاه ریست میشه البته بازی هایی که قبلا نصب کردم مشکلی دذارن ولی بازی های جدید که نصب میکنم اینطورین حالا باید cios دیگری نصب کنم ؟ و اگر اینکار رو بکنم در اجرای usb loader مشکلی پیش نمیاد ؟
سوال دیگر هم اینکه وقتی بازی sam & max را از روی هارد اجرا میکنم بازی تا انتخاب اپیزوذ میاد ولی وقتی یکی از اپیزوذ ها را انتخاب مبکنم دستگاه ریست میشوذ ! مشکل چیه ؟ ممنون

سلام
من از وقتی cios 38 را برای اجرای usb loade gx و neo gamma نصب کردم دیگه بازی های wiiware ای که نصب میکنم اجرا نمیشن و دستگاه ریست میشه البته بازی هایی که قبلا نصب کردم مشکلی دذارن ولی بازی های جدید که نصب میکنم اینطورین حالا باید cios دیگری نصب کنم ؟ و اگر اینکار رو بکنم در اجرای usb loader مشکلی پیش نمیاد ؟
سوال دیگر هم اینکه وقتی بازی sam & max را از روی هارد اجرا میکنم بازی تا انتخاب اپیزوذ میاد ولی وقتی یکی از اپیزوذ ها را انتخاب مبکنم دستگاه ریست میشوذ ! مشکل چیه ؟ ممنون
موقع نصب wiiware گزینه ios رو رو چند میزاری؟

آخرین ویرایش:
من توی اجرای بازی های Rabbids Go Home و Barbie Three Musketeers یه مشکلی دارم!تصویر بازی ها بعد از چند دقیقه قطع میشن و فقط صدای سوت شنیده میشه!
برای اجراشون از Neogamma R8 Beta 15 استفاده می کنم.ممکنه ایراد از بتا بودن نئوگاما باشه و با استفاده از Neogamma R7 مشکل حل بشه؟!اگر اینطوریه بی زحمت لینک دانلود NG R7 رو هم بزارید.
مرسی

من توی اجرای بازی های Rabbids Go Home و Barbie Three Musketeers یه مشکلی دارم!تصویر بازی ها بعد از چند دقیقه قطع میشن و فقط صدای سوت شنیده میشه!
برای اجراشون از Neogamma R8 Beta 15 استفاده می کنم.ممکنه ایراد از بتا بودن نئوگاما باشه و با استفاده از Neogamma R7 مشکل حل بشه؟!اگر اینطوریه بی زحمت لینک دانلود NG R7 رو هم بزارید.
مرسی

به احتمال زیاد cIOS38 شما ورژن 13 به پایین هست . باید 14 باشه ...
ورژن cIOS38 رو می تونید از نوشته پایین تصویر در neogamma ببینید ...

سلام...من این silent hill جدید رو دان کردم میخواستم بدونم برا رایتش باس چکار کنم..؟

اول آپدیت رو حذف کن : ( ارور 002 رو نمی خواد حذف کنی ! اگر حذف کنی ممکنه با neogamma نیاد ! )

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=26294

بعد بازی رو با Image Burn با سرعت 2 یا 2.4 روی پرینکو یا t-gate رایت کن ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or