کدوم امولاتور؟من هر کاری میکنم نمی تونم از سایت http://wiibrew.org دانلود کنم. مخصوصا امولیتورهاشو .
راهی هست که از این سایت دانلود کرد ؟
از تاپیک زیر برای آنلاین شدن استفاده کنید:سلام
من چند وقت پیش یه بحثی دیده بودم که با لب تاپ وی رو آنلاین کنیم اما الان هر چی میگردم نمیتونم چنین چیزی رو پیدا کنم
حالا به نظرتون چنین چیزی امکان پذیره؟؟؟
بگو كدوم امولاتور رو ميخواي؟آره گوگل کد ولی با ف * شکن هم نشد
شما Cios rev14 رو باید دانلود کنید.سلام
دوتا سوال دارم
من میخوام بازی Rabbids go home رو بازی کنم.ارورر 002 میدهبا سافت چیپ امتحان کردم ارور 001 داد.نئو گاما 7 رو از طریق Boot.dol اجرا کردم (یعنی چنل براش نساختم) گفت باید CIOS 14 داشته باشی و مال من 10 هستش.
فایل BOOt برای CIOS گرفتم ولی بلد نیستم چطور نصب کنم.میشه کمک کنید؟
اول بازی ماریو گالاکسی و سوپر اسمش یک دموی با کیفیت میذاره.ولی دمو تیک میزنه.چی کار کنم دیگه تیک نزنه؟
چه اروری میده؟من بازی a boy and his blob رو هر کاری کردم نتونستم اجرا کنم.
1-با آخرین ورژن سافت چیپ
2-با آخرین ورژن نئو گاما
3-با آخرین ورژن یو اس بی لودر
اینم بگم که تمام ios و cios های لازم رو هم دارم. 53و50 222و55و....
دیگه نمی دونم چکار کنم.
خیلی هم به این بازی علاقه دارم. NFS:nitro هم درست اجرا نمیشه ولی اصلا مهم نیست. این بازی منو دیوونه کرده.
من بازی a boy and his blob رو هر کاری کردم نتونستم اجرا کنم.
1-با آخرین ورژن سافت چیپ
2-با آخرین ورژن نئو گاما
3-با آخرین ورژن یو اس بی لودر
اینم بگم که تمام ios و cios های لازم رو هم دارم. 53و50 222و55و....
دیگه نمی دونم چکار کنم.
خیلی هم به این بازی علاقه دارم. NFS:nitro هم درست اجرا نمیشه ولی اصلا مهم نیست. این بازی منو دیوونه کرده.
فایل IOS38 رو ندارم.توی خود وی که دارمش ولی تو کامپیوتر ندارم.اگه میشه لینکشو بدیدشما Cios rev14 رو باید دانلود کنید.
بعد فایل boot.dol رو میزارید تو یه فولدر که تو Apps هست.
بعد IOS38 رو میزارید تو روت SD
بعد SD رو میزارید داخل کنسول و با Homebrew نصبش می کنید.
اگه لینک ندارید بگید تا همه رو بزارم.
از اینجا نرم افزار NUSD رو دانلود کن و با اون IOS38 رو دانلود کن:فایل IOS38 رو ندارم.توی خود وی که دارمش ولی تو کامپیوتر ندارم.اگه میشه لینکشو بدید
در ضمن خطری نداره این نصب؟
برای اجراش باید net framework 2.0 رو رو ویندوزت داشته باشی اگه نداری از سایت ماکروسافت دانلود کن.این فایل رو دانلود کردمNUSD_v13Beta .ولی وقتی میخوام تو کامپیوتر اجراش کنم ارور میده