كامپوننت كدومه؟ همون 3 رنگه سبز و آبي و قرمز واسه HD؟من مانيتورم فقط اونايي كه تو عكس گذاشتم رو پشتيباني ميكنه. سفيده ميشه DVI. آبيه هم ميشه VGA ديگه. درسته؟ به اينا بايد چجوري وصل كنم؟ تبديل واسه اينا هست؟اگه مانیتورت کامپوننت پشتیبانی می کنه یه تبدیل کامپوننت بگیر حله...
پس باید تبدیل کامپوننت به DVI یا VGA بخری.كامپوننت كدومه؟ همون 3 رنگه سبز و آبي و قرمز واسه HD؟من مانيتورم فقط اونايي كه تو عكس گذاشتم رو پشتيباني ميكنه. سفيده ميشه DVI. آبيه هم ميشه VGA ديگه. درسته؟ به اينا بايد چجوري وصل كنم؟ تبديل واسه اينا هست؟
اوه اوه وضعیتت خرابه.سلام...وقتی میخوام وارد any title deleter بشم این رو مینویسه:
es_identify error ret=-1017
کسی میدونه باس چکار کنم..؟
ios36-64-v3351 رو نصب کردم ولی باز همون ارور میده..؟اوه اوه وضعیتت خرابه.
باید آخرین ورژن IOS36 رو نصب کنی. ولی مواظب باش.
باید از جدیدترین نرم افزار Trucha Bug استفاده کنی.ios36-64-v3351 رو نصب کردم ولی باز همون ارور میده..؟
این وی ما رو هم میتونی آنبریک کنی؟...آخه فک کنم فرا فول بریک شده...ولی bootmii و hbc میاد با اینکه ویموت کار نمیکنه...تازه بازی هم میشه کرد:cheesygri
Error autobooting system menu!
Es_Diverfiy failed!
باید ورژن 0.29 رو بریزی.آره خدا رو شکر با همون nand قبلی که از یه نفر دیگه گرفتم...حالا توضیح میدم چجوری..
-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای 4.0u کدوم preloader رو باید بریزم؟
preloader v0.30 رو نصب کردم ولی تو سیستم منو نمیره:
Code:Error autobooting system menu! Es_Diverfiy failed!
پس احتمال داره اشکال از سیستم منوت باشه.v0.29 cred ریختم...همون ارور میده
عیب داره با اینترنت به 4.2u آپدیت کنم؟مشکلی پیش نمیاد؟پس احتمال داره اشکال از سیستم منوت باشه.
اگه میتونی دوباره نصبش کن.
چرا یا همه چی میپره. یا ارور 003 میده که کلا دستگاهت بریک میشه. اگه Boot2 داری و مطمئنی نصب کن.عیب داره با اینترنت به 4.2u آپدیت کنم؟مشکلی پیش نمیاد؟