سلام به دوستان عزیز
ایندفعه میخوام در مورد لوازم جانبی psvita با شما صحبت کنم:
این کنسول با اینکه تازه وارد بازار شده ولی لوازم جانبی خوبی براش اومده.من اونایی رو که مهمتره و بیشتر کاربرد داره رو براتون معرفی میکنم:d
برای شروع اول میریم سراغ استند این کنسول که مثل خود این کنسول زیبا و بینظیر طراحی شده:
به وسیله این استند میتونید هم کنسول رو شارژ کنید و هم برای دیدن فیلم و یا البوم عکس از این استند استفاده کنید.این هم عکس این استند بدون کنسول:
حالا میریم سراغ هندزفریهای این کنسول که زیبا و باکیفیت ساخته شدند.این سونی تو طراحی لوازم جانبی کارش حرف نداره::d
این هندزفری زیبا میکروفون هم داره که میتونید تو یه سری بازیها و همینطور تو چتهای صوتی و یا صوتی و تصویری ازش استفاده کنید.برید حالشو ببرید
و حالا میریم سراغ باتری پرتابل این دستگاه که یه وسیله مهم برای کنسول شما خواهد بود.اینم عکسش:
این باتری پرتابل که 5000 میلی امپر هستش میتونه تا 10 ساعت کنسول شما رو روشن نگه داره که با 5 ساعت باتری خود psvita میشه 15 ساعت.با وجود این باتری همراه شما دیگه نباید نگران تموم شدن باتریتون باشید.خاموش شدن کنسول هنگامی که دارید یه بازی پرهیجان رو تو مسافرت بازی میکنید و مخصوصا وقتی که نتونید به موقع بازیتون رو ذخیره کنید خیلی دردناکه.
یه مدل دیگه از این باتری همراه برای این کنسول اومده که برام خیلی جالب بود.اینم عکسش:
همینطور که خودتونم متوجه شدید این باتری همراه به جای باتری داخلی از باتریهای قلمی استفاده میکنه.(4 تا باتری قلمی)این باتری همراه با 4 تا باتری قلمی توش میتونه تا 3 ساعت psvita رو روشن نگه داره جالبه نه؟اشتباه نکنم طراحی این باتری همراه باید زیر سر برو بچ چین باشه.:d
از این به بعد خواستید برید سفر یه ساکو پر باتری قلمی کنید با خودتون ببرید.فکر کنم اگه دور دنیا رو تو 80 روز هم بگردید این psvita باتریش تموم نشه چون وقتی داشت باتریش تموم میشد سریع 4 تا باتری قلمی بندازید توش و بقیه بازیتون رو بکنید.یاد gameboy های قدیمی افتادم......
اینم شارژر ماشین برای psvita
همینطور که از اسمش پیداست شما میتونید psvita رو تو ماشین به وسیله این مبدل شارژ کنید و همینطور میتونید وقتی از gps این کنسول استفاده میکنید دستگاه رو به این شارژر وصل کنید تا هنگامی که دارید از gps این کنسول استفاده میکنید psvita به طور ناگهانی خاموش نشه.
این هم کیف مخصوص کارتیجهای بازی و مموری کازت psvita :
با این کیف میتونید 5 تا بازی psvita و همچنین 3 تا مموری کارت این دستگاه رو با خودتون حمل کنید.چیز جالبیه ولی فکر نکنم خیلی مصرف داشته باشه.با وجود هکرهای محترم تا psvita بیاد ایران دیگه به کارتریج احتیاجی نیست و یه مموری کارت 32 گیگ همه مشکلاتو حل میکنه:d
اینم از کیف حمل psvita :
من عاشق اون مدل زیپیشم خیلی شیکه
اینم از استند ماشین psvita :
واقعا شیک درست کرده کارخونش.شما میتونید برای دیدن فیلم و یا gps از این استند زیبا تو ماشینتون استفاده کنید.
اینم انواع قابهای ژله ای برای psvita :
این قابها هم جلوی ضربه خوردن بدنه کنسول و یا خش افتادگی روی بدنه کنسول رو میگیرند و هم جلوه زیبایی به این کنسول میدن.البته انتخاب مدل این قابها کاملا سلیقه ای هستش.
اینم انواع مموری کارت برای کنسول psvita :
وقتی کنسول psvita هک بشه دیگه این مموری کارتها یار جدانشدنی کنسول شما خواهند بود.(مخصوصا مدل 32 گیگش)
راستی این مموریکارتها مخصوص psvita طراحی شدن و نمیشه از مموری دیگه ای برای این کنسول استفاده کرد.حالا چرا سونی این کارو کرده تو اینده مشخص میشه:d
همینطور که میبینید لوازم جانبی زیادی برای این کنسول اومده.امیدوارم که وقتی این کنسول بیاد تو ایران لوازم جانبیش هم تو ایران پیدا بشه.b-)
امیدوارم که مطالب بالا مورد توجه شما دوستان عزیز قرار گرفته باشه.
ممنون و موفق باشید@};-