مشخصات فنی PlayStation Vita

من مطمئن هستم که بعد از چند وقت از عرضه ی جهانی ویتا براش چنان بازیهایی عرضه میشه که موبایل و نمیدونم ایپد و اینا تو خوابشون هم اون بازی رو نخواهند دید.
من خودم به شخصه نظرم در مورد موبایل اینه که اصلاً موبایل برای بازی کردن نیست و کار اصلیش تماس گرفتن و مسیج دادن هست،در مورد دوربینش هم نظرم همینه یعنی اینکه اصلاً روی دوربین موبایل به عنوان یه دوربین حرفه ایی حساب باز نکنید.
دوستان سعی کنید تاپیک رو در همین راستا حفظ کنید و از بحثهای الکی پرهیز کنید تا تاپیک شلوغ نشه.
مرسی

من مطمئن هستم که بعد از چند وقت از عرضه ی جهانی ویتا براش چنان بازیهایی عرضه میشه که موبایل و نمیدونم ایپد و اینا تو خوابشون هم اون بازی رو نخواهند دید.
من خودم به شخصه نظرم در مورد موبایل اینه که اصلاً موبایل برای بازی کردن نیست و کار اصلیش تماس گرفتن و مسیج دادن هست،در مورد دوربینش هم نظرم همینه یعنی اینکه اصلاً روی دوربین موبایل به عنوان یه دوربین حرفه ایی حساب باز نکنید.
دوستان سعی کنید تاپیک رو در همین راستا حفظ کنید و از بحثهای الکی پرهیز کنید تا تاپیک شلوغ نشه.
مرسی

کاملا تایید میشه همین چی ای چی سی پی یوش 333بود ولی بازی هاشو ببین.........مطمئنا اینم مثل پی اس پس با یک ای پی خدای جنگ سونی اجازه استفاده از حداکثر قدرتش رو خواهد داد

iPodTouch 4 32GB و iPhone 4 16GB تا دلت بخواد با هم فرق دارن، مثل دوربین، باطری، جی پی اس، اسپیکر که این چیپ جی اسم ام یکی از اوناست، در ضمن تلفن همراه رو معمولا خیلی بالاتر از قیمت تمام شده میفروشن. تا جایی که من اطلاع دارم داخل پی اس ویتا از این چیپ استفاده شده ولی تو نرم افزار ازش استفاده نمیکنن.

فرق سخت افزاریشون اونقدر هزینه بر نیست!

مثلا چیپ GPS اصلا گرون نیست برای سازنده در حد 4-5 دلار تموم میشه!
دوربین هم به همین شکل ضمن اینکه بلاخره آیپاد هم یه دوربینی روش هست و نهایت تفاوت هزینه ی دوربین هاشون هم 10 دلاره!
من تا اونجایی که میدونم چیپ 3G با چیپ GSM فرق داره.

---------- نوشته در 01:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:48 PM ارسال شده بود ----------

کنسول دستی جای خودش کنسول خونگی جای خودش اسمارت فون جای خودش

من دوربین عکاسی رو در خاطرم نیست که MP3 Player باشه!

سونی دستگاهی داده بیرون که مرزی میان تبلت ها و کنسول دستی صرف هستش!

نینتندو تکلیفش باز معلوم تره میگه ما یه دستگاهی دادیم بیرون فقط برای بازی نه چیز دیگه! اما سونی وقتی امکاناتی رو به دستگاهش اضافه می کنه که وجودش برای کنسول بازی صرف نیازی نیست اون رو وارد دنیای تبلت ها میکنه که همه چیز در یک وسیله قرار داده شده!

وجود قطب نمای دیجیتال فکر نمی کنم کوچکترین کاربردی در انجام یک بازی داشته باشه!

با سلام,دوستانی که میدونن لطفا به من راهنمایی و کمک کنن!جریان مموریهای ویتا چیه؟ منظور بازیها رو خود شرکت رو مموری میریزه؟ آخه میگن فروشگاههای سونی واسه ویتا مموری 4و8و16و32 میفروشن,خب مثلا من اگه16گیگ بخرم باید برم بازی روش بریزم یا بازی ای که حجمش 16گیگ باشه رو بهم میدن؟

آقایون یه سوال
فرق این نسخه ی ژاپنی با نسخه های اروپایی تو چیه؟
چون یکی از رفقا داره میره دوبی بگم الان بیاره یا نه؟؟
اگر نسخه ی اروپایی یا آمریکایی بهتر هست صبر کنم تا عرضه ی جهانی
ممنون

با سلام,دوستانی که میدونن لطفا به من راهنمایی و کمک کنن!جریان مموریهای ویتا چیه؟ منظور بازیها رو خود شرکت رو مموری میریزه؟ آخه میگن فروشگاههای سونی واسه ویتا مموری 4و8و16و32 میفروشن,خب مثلا من اگه16گیگ بخرم باید برم بازی روش بریزم یا بازی ای که حجمش 16گیگ باشه رو بهم میدن؟

مموری خود دستگاه با مموری که برای بازی های retail استفاده میشه فرق داره. شما وقتی بازی رو میخری روی یه مموری 4GB عرضه میشه که read only ـه و نمی تونید مثلا بازی رو پاک کنید و چیز دیگه روش بریزید. اما مموری دستگاه مثل همه مموری ها معمولی میتونی روش دیتا بریزی یا بازی هایی که از PSN میخری رو روش نصب کنی.

آقایون یه سوال
فرق این نسخه ی ژاپنی با نسخه های اروپایی تو چیه؟
چون یکی از رفقا داره میره دوبی بگم الان بیاره یا نه؟؟
اگر نسخه ی اروپایی یا آمریکایی بهتر هست صبر کنم تا عرضه ی جهانی
ممنون

آقا جان تو دبی نسخه ژاپنی چیکار می کنه آخه؟ نیست به خدا!

مموری خود دستگاه با مموری که برای بازی های retail استفاده میشه فرق داره. شما وقتی بازی رو میخری روی یه مموری 4GB عرضه میشه که read only ـه و نمی تونید مثلا بازی رو پاک کنید و چیز دیگه روش بریزید. اما مموری دستگاه مثل همه مموری ها معمولی میتونی روش دیتا بریزی یا بازی هایی که از PSN میخری رو روش نصب کنی.آقا جان تو دبی نسخه ژاپنی چیکار می کنه آخه؟ نیست به خدا!
یعنی تا آخر ویتا بازیهاش فقط حجمشون تا 4گیگ هست؟ بازیهای گرافیک بالا که حجمشون معمولا بیشتره براش نداره؟

هست ولی خیلی کمه و باید آشنا باشی
قیمتش هم از 1800 درهم هست تا 2400 درهم که بعد از عرضه ی جهانی حدودا 1000 درهمه
من یه دونه پیدا کردم اونم اصلا مرد به هم نشون نداد

---------- نوشته در 08:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:17 PM ارسال شده بود ----------

به خاطره صفحه ی کوچیکشه بعد هم بازی های بزرگ تر براش میاد ولی حجمش اصلا مثل PS3 نیست.

دوستان امروز تونستم یدونه PSVita دستم بگیرم :d
خودم اصلا با ظاهر این کنسول حال نمیکردم و اصلا فکر نمیکردم بتونه جی PSP های معمولی رو بگیره ! اما ...
واقعا فوق العاده بود ! وقتی کنسول رو دستم گرفتم کامل به دستام چسبید و دکمه های L1 و R1 خیلی راحت زیر انگشتات قرار میگرفتن
خیلی لذت بخش بود وقتی که دستم گرفتم ! بعضی وقتا گنده بودن بعضی موبایل ها یا کنسول ها خیلی بهتر از کوچیک و ظریف بودنشونه که PS Vita از اینجور کنسول ها بود

اما مشکلم جای افتضاح دکمه Start و Select بود . نمیدونم پیش خودشون چی فکر کردن که دکمه به اون ریزی رو اون گوشه پایین جاسازی کرده بودن :|
دکمه های خود کنسول هم به نظرم یه مقدار از PSPgo هم کوچیکتر بود ! ( مورچه چیه که کله پاچش چی باشه :d )

ای کاش دکمه هاشو مثل PSP در میاوردن . واسه بازی هایی مثل یه سری از قسمت های God of War که باید یه دکمه ای که میگرو بزنی ، احتمال اشتباه خیلی زیاد میشه

دوستان امروز تونستم یدونه PSVita دستم بگیرم :d
خودم اصلا با ظاهر این کنسول حال نمیکردم و اصلا فکر نمیکردم بتونه جی PSP های معمولی رو بگیره ! اما ...
واقعا فوق العاده بود ! وقتی کنسول رو دستم گرفتم کامل به دستام چسبید و دکمه های L1 و R1 خیلی راحت زیر انگشتات قرار میگرفتن
خیلی لذت بخش بود وقتی که دستم گرفتم ! بعضی وقتا گنده بودن بعضی موبایل ها یا کنسول ها خیلی بهتر از کوچیک و ظریف بودنشونه که PS Vita از اینجور کنسول ها بود

اما مشکلم جای افتضاح دکمه Start و Select بود . نمیدونم پیش خودشون چی فکر کردن که دکمه به اون ریزی رو اون گوشه پایین جاسازی کرده بودن :|
دکمه های خود کنسول هم به نظرم یه مقدار از PSPgo هم کوچیکتر بود ! ( مورچه چیه که کله پاچش چی باشه :d )

ای کاش دکمه هاشو مثل PSP در میاوردن . واسه بازی هایی مثل یه سری از قسمت های God of War که باید یه دکمه ای که میگرو بزنی ، احتمال اشتباه خیلی زیاد میشه

خوش بحالت
كجا گرفتي دستت؟
از همين ريجين جي ها بود ؟
نظرت چي بود؟
بازي هم كردي ؟
من بيشتر قصدم از خريدش استفاده از جانبي هاي كنسول هستش نه همش بازي :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or