مشخصات فنی PlayStation Vita

بابت عکسا ممنون
ویرایش :
این چه مقایسه ایی که انجام دادن.با ویتا یه بار عکس گرفتن و ممکنه تو همون یکبار نور و یا تنظیمات مناسب نبوده و همین یه عکس رو با بقیه مقایسه کردن !:|

آخرین ویرایش:

با صد رحمت به همون 3DS خودمون .

در ضمن يك كنسول دستي رو با كنسولي دستي مقايسه ميكنند نه با تبلت يا گوشي (اونوقت مثل اين ميمونه كه ماهاوي شاسي بلند رو با هوندا كوپه مقايسه كني)

كلا نميشه كه واسه يه كنسول دستي كم كم 500 هزار تومان پول بديم. چه كاريه خداييش يدونه PS3 ميگيري تازه كپي هم شده :دي

سلام

شاید به خاطر اشباع رنگی صفحه نمایشش اشباع رنگی عکسش کم باشه (شاید هم عکس بد افتاده باشه)

نمی دونم به اینجا ربط داره یا نه من قبول دارم تقریبا مشخصات فنی ویتا خوب هست یا عالی مثل cpu چهار هسته ای و gpu قویش و صفحه نمایشش
ولی به نظرم در مقابل 3DS شکست می خورد مثلا فروشش به نظرم در ژاپن تا فعلا زیاد هم جالب نبوده (مثلا در مقابل 3DS)

اولا اين يه كنسول دستيه دوربين يا اسمارت فون نيست
بعدشم براي سوني كاري نداشت دوربين با كيفيت بذاره ولي قيمت تمام شدش بيشتر ميشد براي اينكه قيمت بياد پايين و شما بودجه ات برسه بخري اين دوربين كه فك كنم 1.3 باشه رو گذاشته

خدایش بخاطره دوربین نمی شه گفت 3ds بهتر از ps vita #:-s
ولی با قسمت آخر یکم مخالفم چون به راحتی نمی شه از امکانات ویتا گذشت

آقا این فروش ویتا خیلی کم داره می شه واقعا دلم برا سونی می سوزه دوست دارم این ژاپنی هارو خفه کنم)x

سلام

به نظرم تقریبا مشخصات فنی خوب هست ولی این مشخصات فنی هزینه بر هست آیا غیر این هست؟ قیمت ویتا کمی بالاست شاید هم بیشتر از کمی و یکی از دلایل فروش پایینش هم میتونه همین باشه مثلا اگر سونی بخواد قیمت ویتا رو پایین بیاره فکر کنم ضرر کنه (منظورم از فروش کنسول ویتا هست) البته از لحاظ نرم افزاری فکر کنم بتونه که ضررش رو جبران کنه .

ببخشید اگه حرفم به اینجا بی ربطه

ببخشید به نظر من فروش نبستا بد ویتا زیاد به مردم ژاپن ربط نداره

سلام

به نظرم تقریبا مشخصات فنی خوب هست ولی این مشخصات فنی هزینه بر هست آیا غیر این هست؟ قیمت ویتا کمی بالاست شاید هم بیشتر از کمی و یکی از دلایل فروش پایینش هم میتونه همین باشه مثلا اگر سونی بخواد قیمت ویتا رو پایین بیاره فکر کنم ضرر کنه (منظورم از فروش کنسول ویتا هست) البته از لحاظ نرم افزاری فکر کنم بتونه که ضررش رو جبران کنه .

ببخشید اگه حرفم به اینجا بی ربطه

250 دلار بالاست اونوقت؟ بعد مثلا iPhone که نصف این سخت افزار داره و 2-3 برابر قیمت داره چی؟ با 3DS هم اگه بخوایم از نظر سخت افزاری مقایسه کنیم، بحث خنده دار میشه.

فروشنده ها ی ژاپنی قیمت ویتا رو به خاطره فروش کم پایین آورده

:d
3g-price-cut_610.jpg

سلام

در مورد قیمت آیفون به نظر من خوب اون یه موبایل هست و قضیش مقداری فرق داره

به طور نمونه ویتا از لحاظ قدرت پردازشی مثلا گرافیکی که خوب از 3DS بالاتر هست ولی این دلیل برتریش بر 3DS نیست

بازم ببخشید اگه بحثم بی ربط هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or