مشخصات فنی PlayStation Vita

دوستان وضعیت ریجن لاک بودن و اینا چطوریه ؟ منظورم اینه که دستگاه ریجن 2 بگیریم بازی ریجن های دیگه رو اجرا میکنه ؟ در ضمن واسه PSN فکری نکردن ؟ هنوز هم فقط یه اکانت میشه داشت ؟ الان من که ایدی PSN ـم ریجن یکه . بعدا که دستگاه ریجن 2 خریدم و به احتمال زیاد همه بازی ها ریجن 2 هم خریدم نمیتونم DLC بخرم ؟ عجب اوضاعیه ها :دی

سونی اعلام کرده که این دستگاه هم مثل پلی استیشن 3 ریجن لاک ندارد
شما میتونی هر دستگاهی که بخواهید بگیرید

سلام دوستان.
به نظرتون ویتا اون قدر قدرت مولتی مدیا ی بالایی داره که به اندازه بازی بشه فیلم دید باهاش یا کتاب خوند یا...

شدنش که میشه ولی فیلم دیدن رو صفحه 5 اینچی لذت نداره تبلتهای 10 اینچی بهتره برای اینکار

دوستانی که موفق به خرید PS VITA شدند الان میتونند Non-Gaming Application هایی مثل فایلهای PDF رو اجرا کنند ؟! آیا تو فریمور عرضه شده یا فریمورهای آتی چنین برنامه ای طراحی شده ؟
Will existing services like Remote Play, Skype, SenseMe, and Digital Comics content for PSP be available for PS Vita as well? And will YouTube, Flash content and PDF files be viewable on the system?
We are evaluating the opportunity to offer non-gaming applications and will announce details at a later time.

سلام ، من امسال میخوام ps3 بگیرم اما حالا که ویتا اومده دوستم میگه wifi دار داره و wifi/3g (رفته از نزدیک دیده و از فروشندش پرسیده)

میخواستم بگم این ویتا که داره میگه wifi دارش ارزونتر از ps3 هستش . فقط میخوام بدونم که کدوم رو امسال بخرم ( البته نظر خودم پلی استیشن 3 هستش اما گفتم از شما

سوال کنم شاید که نظر عوض شه)

سلام ، من امسال میخوام ps3 بگیرم اما حالا که ویتا اومده دوستم میگه wifi دار داره و wifi/3g (رفته از نزدیک دیده و از فروشندش پرسیده)

میخواستم بگم این ویتا که داره میگه wifi دارش ارزونتر از ps3 هستش . فقط میخوام بدونم که کدوم رو امسال بخرم ( البته نظر خودم پلی استیشن 3 هستش اما گفتم از شما

مگه ps3 رو بهت چقد قیمت داده که بعد ویتا ارزون تر شده:-o
ps3 بگیر باهاش بازی کن بعد یه ویتا بگیر...ps3 و ویتا باهم کاملا هماهنگ...به نظرم خوبه هر دو رو داشته باشی ولی اول ps3 بگیر

سلام اول ps3 بگیر بهتره کنسول خونگی با کنسول دستی خیلی فرق میکنه

مگه ps3 رو بهت چقد قیمت داده که بعد ویتا ارزون تر شده:-o
ps3 بگیر باهاش بازی کن بعد یه ویتا بگیر...ps3 و ویتا باهم کاملا هماهنگ...به نظرم خوبه هر دو رو داشته باشی ولی اول ps3 بگیر

پلی 3 قیمتش رو میدونم اما ویتا که گفته بهم پولش به واحد این جا نسبت به پلی 3 کمتره البته بدون 3جی ها!

حالا من قراره خودم برم ببینم راست میگه قیمتش این قدره یا نه؟ راستشو بخوای همون موقعی که به من گفت قیمتش این قدره و از این جور چیزا من خودم تعجب کردم!!!!!!!

پلی 3 قیمتش رو میدونم اما ویتا که گفته بهم پولش به واحد این جا نسبت به پلی 3 کمتره البته بدون 3جی ها!

حالا من قراره خودم برم ببینم راست میگه قیمتش این قدره یا نه؟ راستشو بخوای همون موقعی که به من گفت قیمتش این قدره و از این جور چیزا من خودم تعجب کردم!!!!!!!
ولی اول ps3 بگیر به نظر من بعد یه ویتا بگیر...
بعد فک کنم اشتباه گفتن آخه قیمت ویتا از ps3 باید بالاتر باشه البته شاید به شما قیمت باندل ps3 رو دادن که تو جعبه اش move و بازی و دسته اضافه هم هست وگرنه ps3 ارزون تر در میاد واست
ویتا مموری هم می خواد

البته به نظره من مقایسه کنسول دستی با کنسول خونگی اشتباه هست ! برای کسی که طرفداره handheld هست در واقع انتخاب تبلت و کنسول دستی مهمه تا کنسول خونگی و دستی !!! البته ادم هر سه تاش رو داشته باشه دیگه عالیه :d:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or