مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

شما خودت دیدی ؟! :confused:
قبلا هم گفتم اگه 280 باشه من 10 تا میخوام.:biggrin1:

من خودم که ندیدم.ولی 10 بار ازش پرسیدم.(تازه تلفنی هم پرسیدم)بهش گفتم که کمتر از 300 نیست.میگه تو به قیمت جای دیگه کار نداشته باش.ما رو بچسب!!:eek:
شیطونه میگه برم بگم برام بیاره!:-"
ولی اگه درست بود 10 تا رو باید بگیزی ها!!:-";)
ولی به قول آقا عباس باید دقت زیادی کرد.

همچین چیزی امکان نداره،اونا دارن اشتباهی قیمت چیز دیگه ای رو اعلام میکنن یا توی لیست قیمتشون اشتباه گفتن،این قیمت مال GTS 250 هست نه GTX 280!!

شما به فکر خرید 4670 به بالا باش.
یعنی برای بازی های جدید جواب نمیده ؟ ;) چون من یک لپ تاپ میخواستم بخرم برای بازی کارت گرافیکش این بود

یعنی برای بازی های جدید جواب نمیده ؟ ;) چون من یک لپ تاپ میخواستم بخرم برای بازی کارت گرافیکش این بود
جواب دادن كه جواب مي ده ولي كارت 4650 ديگه الان به صرفه نيست چون مي شه با كمي هزينه بيشتر صاحب كارت گرافيكي با قدرت بالاتر بدست آورد.
بودجه اي كه مي خواين براي خريد كارت گرافيك صرف كنيد بگين؟

من خودم که ندیدم.ولی 10 بار ازش پرسیدم.(تازه تلفنی هم پرسیدم)بهش گفتم که کمتر از 300 نیست.میگه تو به قیمت جای دیگه کار نداشته باش.ما رو بچسب!!:eek:
شیطونه میگه برم بگم برام بیاره!:-"
ولی اگه درست بود 10 تا رو باید بگیزی ها!!:-";)
ولی به قول آقا عباس باید دقت زیادی کرد.
نشد ، میگی تلفنی پرسیدم این معنی 280 بودن رو میده ؟! :-"
باشه من 10 تا میخوام.:biggrin1:
میدونی قیمت دلاریش چقدر در میاد ؟! ;)
اونور کم کم 390 400 دلار مایشه حالا خودت حساب کن چجوری میشه 220.:-"

سلام
من امروز گرافیک موقتم رو خریدم!اقا فرشید در جریان هستند:smile:
:smile:HIS 4770 در حالت Default دو فریم از کارت قبلیم سریعتر بود (37 - 39)تو بازی Crysis و تنظیمات روی High و No AA...کارت قبلیم Inno3D 8800GT I-Chill بود که تازه اورکلاک شده هم بود Core 700 و Memory 2000
یعنی یک چیز در حد 8800GTS !!کارت رو کمی اورکلاک کردم اختلاف به 4 فریم رسید(37 - 41) ازش راضی ام
نسبت قیمت به کاراییش فوق العاده اس:smile: من همون اول قبل از اینکه بخرم هم گفته بودم کارت عالی ای هست
این فرصت رو از دست ندید و بگیریدش:smile:
خب مبارکه،منم دوس دارم که بقیه ی دوستانی که قصد خرید دارن راجع به این کارت اطلاعاتشون رو بیشتر کنن و مطمئن شن که توی اون محدوده ی قیمتی بهترین انتخاب همین 4770 هست
متاسفانه تنها مشکل کم بودن تعداد تراشه های تولیدی با فن آوری 40 نانو هست که خط تولید TSMCرو با مشکل مواجه کرده و باعث شده کارتای تولیدی هم کمتر از تقاضای بازار باشن و قیمتشون هم بالا بره.

آقا من تصمیم نهاییم رو گرفتم با cpu q6700 و مین بورد asus p5q و کارت گرافیک هم VGA ZOTAC GTX 260 انتخاب کردم که ظاهرا تموم شده ( میگن به خاطر قیمت پایینش خیلی زود تموم شده ) و گیر نمیاد
من قبل از این مخواستم ZOTAC GTs 250 بخرم حالا اگر 260 نیست احتمالا همین رو میگیرم اما خواستم بدونم گزینه ای نزدیک به gtx 260 که ارزونتر یا در همون حدود باشه هست ؟ یا پیشنهاد میکنیم که زیاد خرج نکنم همین gts 250 بگیرم ؟

ATI HD 4870 و nvidia 9800 چنده ؟
کارت 9800GT که از 150 تومن به بالا و کارت 4870 هم از 220 تومن به بالاست.

آقا من تصمیم نهاییم رو گرفتم با cpu q6700 و مین بورد asus p5q و کارت گرافیک هم VGA ZOTAC GTX 260 انتخاب کردم که ظاهرا تموم شده ( میگن به خاطر قیمت پایینش خیلی زود تموم شده ) و گیر نمیاد
من قبل از این مخواستم ZOTAC GTs 250 بخرم حالا اگر 260 نیست احتمالا همین رو میگیرم اما خواستم بدونم گزینه ای نزدیک به gtx 260 که ارزونتر یا در همون حدود باشه هست ؟ یا پیشنهاد میکنیم که زیاد خرج نکنم همین gts 250 بگیرم ؟
کارت نزدیک به GTX 260 از نظر قیمت فقط 4870 هست،همون GTX 260 هم اگر بخوای برندای ارزون دیگه پیدا میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or