مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

اقا اگه میشه یه کارت گرافیک معرفی کنید که بتونم بازی های AC 2 . Splinter Cell 5 و Call Of Duty 6 رو بتونم رو گرافیکه Very High بازی کنم .البته که هنوز نیومدن اما وقتی اومدن باید با یه گرافیکه بالا بریم بدرقه هر 3تاشون . قیمت هم مهم نیست .
گرچه اين پست كمي مشكوكه ولي خب ما راهنمايي مي كنيم.
اگه از لحاظ بودجه مشكلي نيست كارت 295GTX با قيمت 650 هزار تومان پيشنهاد مي شه.

گرچه اين پست كمي مشكوكه ولي خب ما راهنمايي مي كنيم.
اگه از لحاظ بودجه مشكلي نيست كارت 295GTX با قيمت 650 هزار تومان پيشنهاد مي شه.
این پست چیش مشکوک بود ؟!!!!!!!!!!:confused: خوب گفتم معرفی کنید دیگه . (خوب ببخشید اقای کاراگاه)

اقا اگه میشه یه کارت گرافیک معرفی کنید که بتونم بازی های AC 2 . Splinter Cell 5 و Call Of Duty 6 رو بتونم رو گرافیکه Very High بازی کنم .البته که هنوز نیومدن اما وقتی اومدن باید با یه گرافیکه بالا بریم بدرقه هر 3تاشون . قیمت هم مهم نیست .
خب اگر مانیتورت 22 اینچ بالاتر نیست که یه کارت GTX 275/285 کفایت میکنه که حدود 350 تومن به بالاس ،این بازیهایی که گفتی بر اساس موتورهای بازیهای قبلی ساخته میشن و نباید سنگینتر از عنوانهای قبلی باشن.

خب اگر مانیتورت 22 اینچ بالاتر نیست که یه کارت GTX 275/285 کفایت میکنه که حدود 350 تومن به بالاس ،این بازیهایی که گفتی بر اساس موتورهای بازیهای قبلی ساخته میشن و نباید سنگینتر از عنوانهای قبلی باشن.
مرسی . یعنی گرافیک بالاتر نمیخوان ؟

مرسی . یعنی گرافیک بالاتر نمیخوان ؟
بر اساس اخباری که سازنده ها دادن که مثلا برای AC بر اساس موتور قبلی ساخته و بهینه میشه و COD Modern Warfare 2 که موتورش همون IW4 هست
البته این بمعنی عدم بهبود کیفیت گرافیک بازیها نیست چون خود موتورها هم در طول زمان توسعه پیدا می کنن و سریعتر و قویتر میشن اما بهرحال اونقدر سنگین نمی شن که کارتای High End فعلی موجود در بازار نتونن با بهترین تنظیمات از پسشون بر نیان.
دوستان خوبم دوباره سلام،
اقا من دیوانه شدم،یک مانیتور خوب و مناسب با قیمت خوب نمیتونم پیدا کنم!!
هر کدومشون یک ایرادی دارن،انسان کیج میشه جدا!
از بچهای گل اینجا تقاضا دارم،دوباره یک مانیتور خوب بهم معرفی کنن،hd باشد و 22اینچ به بالا!
قیمتم تا 350 میتوانم هزینه کنم!
با تشکر:love:
کارت گرافیکمم 260gtx هست!
اگر 22 اینچ بخوای که خب انتخابها مشخصن و میتونی SAMSUNG T220P و LG 2261V(که البته فقط اسما 22 اینچ هست چون 16:9 هست) بگیری
اما 24 اینچ به بالا بصورت عمده و برندای مطرح توزیع نمیشن که انتخاب بشه کرد.

آخرین ویرایش:
دوستان سلام !

لطف کنید یه کارت گرافیک خوب در حد 50-60 تومن بهم معرفی کنید .... . (واسه یکی از دوستام مد نظرمه اگر نه خودم اصلا اهل بازی PC نیسم.)
سلام.
با حدود 10 تومن بيشتر مي شه كارت گرافيك 9500GT با حافظه 512 مگابايت و از نوعGDDR3 تهيه كرد از برند زوتاك.

دوستان سلام !

لطف کنید یه کارت گرافیک خوب در حد 50-60 تومن بهم معرفی کنید .... . (واسه یکی از دوستام مد نظرمه اگر نه خودم اصلا اهل بازی PC نیسم.)
از من میپرسی که کارت زیر 100 تومن اصلا بدرد بازی نمیخوره اما اگر چاره ای نیست میتونی کارت 9500GT DDR3 رو بخری که بین 70 تا 80 تومن هست.

4670 الان چه قیمته ؟
چه پاوری نیاز داره ؟
سیستمی که 4670 رو بالا بیاره (از نظر پاور) میتونه 4770 رو هم راه بندازه ؟
قيمتش 97 تومنه.
به پاور 420 وات اما براي كارت 4770 پاور 480 وات كفايت مي كنه.

4670 الان چه قیمته ؟
چه پاوری نیاز داره ؟
سیستمی که 4670 رو بالا بیاره (از نظر پاور) میتونه 4770 رو هم راه بندازه ؟
4670 حداقل یه 400w میخواد و 4770 هم 450w ، حالا با توجه به قطعات دیگه باید یه پاوری تو همین مایه ها یا بالاتر در نظر گرفته بشه.;)

سلام دوستان
یه مغازه تو بازار رضا 4890 رو میده 280 تومن با برند amd.قیمت یکم پایین نیست؟
حالا بنظرتون بین gtx 260 و این 4890 که 40-30 تومن اختلاف قیمت هست می ارزه 4890 خرید؟

سلام
در حدود 500 تومن چه کارتی پیشنهاد میدید؟
GTX 285 خوبه؟
الان ديگه با وجود كارت 275 ديگه چندان كارت 285 به صرفه نيست چرا كه كارايي چندان بالايي نسبت به اين كارت نداره.
پس انتخاب بهتر كارت 275 خواهد بود.
اما پاور هم مهمه؛
پاور شما چند واته؟

سلام به دوستان
میخواستم از بین xfx 9600 gso farcry 2 1.5 gb ddr2و xfx 9600 gso 768 mb ddr2 fatality یکی رو انتخاب کنم کدوم بهتره ؟
بعد در رده 9600 gt کدوم برند بهتره هم اور کردن هم قدرت بالا xfx رو تایید میکنید ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or