مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

4770 چه قیمته و به چه میزان پاور نیاز داره.
چطوری میزان واقعی قدرت پاور رو میشه فهمید (نه اون بر چسبی که روی پاور هست)
قیمت 4770 حدود 140 تومن هست که فعلا برند sapphire موجود هست
پاور خیلی بالایی هم احتیاج نداره و یه 450 وات کفایت میکنه
برای شناختن قدرت پاور هم ساده ترین راه اینه که از برند معتبر انتخاب بشه تا به برچسبش تا حد زیادی اطمینان کرد اما برای سنجش میزان واقعی قدرت ،میزان مصرف و کارایی باید اونو با ابزار آزمایشگاهی دقیق و تحت فشار میزانهای مختلف مصرف جریان تست کرد و نزدیکی اعداد اعلام شده به اعداد واقعی رو تعیین کرد
البته استانداردهایی هم برای پاورها موجود هست که اگر سازنده ها اون تاییدیه ها رو دریافت کنن نشانه ی تایید کیفی در اون مورد خاص هست
بعضی سایتهای معتبر حرفه ای هم برندها و مدلهای مختلف پاور ها رو تست می کنن که میشه به بررسی اونا استناد کرد.

سلام بچه ها من دیونه شدم به خدا بگید من چی بخرم...یه چیز انتخاب میکنم که تو یه سایت تعریف شده میرم جای دیگه میبینم 10 نفر از اون با هزار تا جدول.....نمودار...........از اون ناامیدمون کردن......من دیگه می خوام بین این چند تا حتما یکی رو بخرم به نظر اساتید چی بخرم؟

HIS HD 4870 IceQ 4+ Turbo 1GB
HIS HD 4890 Fan TURBO
Sapphire HD 4850 X2 2G

سلام بچه ها من دیونه شدم به خدا بگید من چی بخرم...یه چیز انتخاب میکنم که تو یه سایت تعریف شده میرم جای دیگه میبینم 10 نفر از اون با هزار تا جدول.....نمودار...........از اون ناامیدمون کردن......من دیگه می خوام بین این چند تا حتما یکی رو بخرم به نظر اساتید چی بخرم؟

HIS HD 4890 Fan TURBO
Sapphire HD 4850 X2 2G

سلام علی جان..حیف نیست 350 60 پول به 4890 بدی؟الان میتونی با 310 20 تومن GTX275 پیدا کنی که هم بهتر و قویتره هم به صرفه تر
البته فقط الان!!چون nVIDIA احتمالا تا دو سه ماه دیگه کارتای سری GTX300 رو معرفی میکنه و قیمت این کارتا یکهو میخوره تو سرش!! دقیقا همون بلایی که سر 9800GX2 اومد!!با معرفی سری GTX200 الان دیگه کسی رقبت نمیکنه حتی بهش فکر کنه چه برسه به اینکه بخواد بخره یا باز مثل 4870X2 که الان اصلا به صرفه نیست:smile:
نظر من اینه که عجله نکنی و از برند ATI فعلا این جدیداش رو بخری که نسبت قیمت به کاراییش خیلی خوبه...مثل ATI 4850 و ATI4770
4770 بهتره به نظر من,به قول دوستمون فرشید بعدا هم کمتر ضرر میکنی
علی جان توی این سه تا من 4890 رو پیشنهاد میکنم چون هم جدیدتره و مشکلاتش نسبت به 4870 کمتره هم مصرف انرژیش بهینه تره... اما باز میتونی از برندهای دیگه ارزونتر هم پیدا کنی
اما باز به حرفام فکر کن

سلام من رفتم تو اون سایت ATI که اون نیاز هاتون رو انتخاب میکنین بعد کارت معرفی میکنه...به من ATI 4550 رو گفت...میخواستم بدونم قیمتش چه قدره و دیگه اینکه یه کارت هم ردیف با این تو Nvidia جی هست و قیمت اون و کدوم بهتره؟

سلام ATI 4550 کارت ضعیفیه الان قیمتش حدودا 50 تا 65 هست
nVIDIA تو مایه های این میتونی 8500GT یا 8400GT که قیمت اون هم همین حدود هست
برای چه کاری میخوای این کارت رو؟اگه واسه بازی میخوای حداقل 9500GT رو پیشنهاد میکنم که الان فکر کنم حدودا 75 80 میشه پیدا کرد:smile:

علی جان من چند روز پیش HIS 4890 Turbo Fan گرفتم فوقالعادست با 20 % فن دما رو 55 هستش افت فریم توی GTA همه چی روی Very High فقط توی بعضی موارد که اونم برای CPU و RAM و مادربرد هست ( Dual Core 3.5 و 2 تا رم 1G Kingstone و مادربرد P5B-E Asus ) اگه یه مادر برد درست حسابی داشته باشه و 4 گیگ رم Gel یا OCZ هیچ مشکلی نخواهی داشت زیادم به این بنچ مارکها توجه نکن دلیلشم چیزیکه با چشمای خودم دیدم و مقایسه کردم

علی جان من چند روز پیش HIS 4890 Turbo Fan گرفتم فوقالعادست با 20 % فن دما رو 55 هستش افت فریم توی GTA همه چی روی Very High فقط توی بعضی موارد که اونم برای CPU و RAM و مادربرد هست ( Dual Core 3.5 و 2 تا رم 1G Kingstone و مادربرد P5B-E Asus ) اگه یه مادر برد درست حسابی داشته باشه و 4 گیگ رم Gel یا OCZ هیچ مشکلی نخواهی داشت زیادم به این بنچ مارکها توجه نکن دلیلشم چیزیکه با چشمای خودم دیدم و مقایسه کردم

سلام شمشیر سیاه!! چند خریدید کارتتون رو؟؟
این هم تقریبا اخرین تست کراسیس وارهد روی درجه ی Gamer یا همون High
تست کرایسیس رو که دیگه قبول دارید؟من میگم GTX275
به علی جان هم گفتم...دوستان هم میتونن نظر بدن:smile:

vimwei27bc1kptofio.jpg
[/URL][/IMG]

HIS HD 4890 Fan TURBO
Sapphire HD 4850 X2 2G
بهترین انتخاب شما کارت GTX 275 از برند ASUS هست که حدود 350 تومن قیمت داره،اگر 275 پیدا نشد جایگزینش میتونی کارت 4890 رو بخری.

سلام ATI 4550 کارت ضعیفیه الان قیمتش حدودا 50 تا 65 هست
nVIDIA تو مایه های این میتونی 8500GT یا 8400GT که قیمت اون هم همین حدود هست
برای چه کاری میخوای این کارت رو؟اگه واسه بازی میخوای حداقل 9500GT رو پیشنهاد میکنم که الان فکر کنم حدودا 75 80 میشه پیدا کرد:smile:
میدونم ضعیفه...فقط واسه Sims3 و World of Warcraft میخوام.شاید هم چند تا بازی چند سال پیش..
ممنون از جوابتون:smile:

نه این تست رو هم قبول ندارم دوباره میگم. توی ولیعصر که این کارت رو گرفتم طبقه پایین مغازه تقریبا میشه گفت یه آزمایشگاه بود یه پسره بود کارش خیلی درست بود جلو خودم هر دوتا کارن 275 و 4890 رو برام تست کرد دمای 275 بسیار بالا بود بازی همین کرایسیس رو با هم بالا آوردیم اول روی یک مادربرد معمولی بود مدلش یادم نیست ولی ASUS بود میشه گفت مساوی بودن بعد برد رو یه سیستم دیگه که اونم مادربرد Asus بود و مدلش یادم نست ولی گفت جدیدترن بازار رو اون که تست کرد 275 رفت تو باقالیا وقتی همه چی رو روی انتها گذاشت افت فریم بسیار زیاد بود در حالی که 4890 بازی اصلا کند نشد ابن نکته رو میگم NVDI با تکنولوژی بایینتر روی سیستم های معمول بهتر جواب میده و ATI برای اینکه بتونی ازش اونچیزیکه میتونه رو بکشی احتیاج داره که اجزایی که در کنارش کار میکنن هم به اندازه خودش خوب باشن حالا اگه میخوای یه سیستم خیلی خوب ببندی 4890 اگه نه همون 275 با این حال بازم 4890 توصیه میشه بخاطر تولید گرمای کمتر نسبت به 275 و وات پایین تر و بهینه تری که از پاور میکشه دلیلشم تو صفحه 436 نموداراشو خدمت دوستان دادم 345 تومن خریدم اینم بگم اصلا تو بازار نیست این یارو آشنا بود زنگید اینور اونور جور کرد حتی کیس TUNIQ 3 هم به زور پیدا کردم هیجا نبود

نه این تست رو هم قبول ندارم دوباره میگم. توی ولیعصر که این کارت رو گرفتم طبقه پایین مغازه تقریبا میشه گفت یه آزمایشگاه بود یه پسره بود کارش خیلی درست بود جلو خودم هر دوتا کارن 275 و 4890 رو برام تست کرد دمای 275 بسیار بالا بود بازی همین کرایسیس رو با هم بالا آوردیم اول روی یک مادربرد معمولی بود مدلش یادم نیست ولی ASUS بود میشه گفت مساوی بودن بعد برد رو یه سیستم دیگه که اونم مادربرد Asus بود و مدلش یادم نست ولی گفت جدیدترن بازار رو اون که تست کرد 275 رفت تو باقالیا وقتی همه چی رو روی انتها گذاشت افت فریم بسیار زیاد بود در حالی که 4890 بازی اصلا کند نشد ابن نکته رو میگم NVDI با تکنولوژی بایینتر روی سیستم های معمول بهتر جواب میده و ATI برای اینکه بتونی ازش اونچیزیکه میتونه رو بکشی احتیاج داره که اجزایی که در کنارش کار میکنن هم به اندازه خودش خوب باشن حالا اگه میخوای یه سیستم خیلی خوب ببندی 4890 اگه نه همون 275 با این حال بازم 4890 توصیه میشه بخاطر تولید گرمای کمتر نسبت به 275 و وات پایین تر و بهینه تری که از پاور میکشه دلیلشم تو صفحه 436 نموداراشو خدمت دوستان دادم 345 تومن خریدم اینم بگم اصلا تو بازار نیست این یارو آشنا بود زنگید اینور اونور جور کرد حتی کیس TUNIQ 3 هم به زور پیدا کردم هیجا نبود
دوست عزیز اگه قرار بود تست کردن به همین راحتیا باشه و هر کسی بخواد بدون لحاظ کردن فاکتورای مهم بیاد دو تا کارت رو مقایسه ی محدود بکنه(فقط یه عنوان بازی رو تست کنه) و تازه یه نتیجه ی کلی هم بخواد بگیره که همه واسه خودشون تستر میشدن
4890 شاید توی بعضی بازیها که موتورشون با ATI بهینه شده باشه فریم بیشتری بده ولی در کل GTX 275 کارت قویتریه،اون داستانی هم که راجع به کارت ATI واسه بهتر کار کردنش گفته یه سری تخیلات ساخته و پرداخته ی خودشه.

میدونم ضعیفه...فقط واسه Sims3 و World of Warcraft میخوام.شاید هم چند تا بازی چند سال پیش..

سلام..پس همون 9500GT رو بگیر البته مراقب باش الکی 1GB ندن بهت..512 بگیر و حواست باشه GDDR3 باشه اخه اگه 1GB باشه GDDR2 رمش و قیمتش الکی بالاس
برندش هم زیاد مهم نیست اما حواست باشه اگه از برند معروف هم نبود حداقل فرکانس هاش مثل همون کارت مرجع باشه!!!
الان برند گیگاش 70 و خورده ایه!!:smile:

من یک چیزی هم اضافه کنم و اونم اینه که کسایی که میگن بنچمارک کرایسیس رو قبول ندارن این رو بدونن که الان موتور پایه ی کرایسیس از جدیدترین تکنولوژی داره بهره میبره و کارتی که بتونه این موتور گرافیکی یعنی Cry Engine 2 رو روونتر اجرا کنه میشه گفت کارت خوبیه
الان کسی نمیاد به عنوان مثال بنچمارک Sims2 رو با کرایسیس مقایسه کنه!!:)واقعا خنده داره کسی بگه که چون این 1دونه بازی روی فلان کارت سریعتره پس اون کارت بهتره!!
با نگاه کردن به تست کرایسیس و 3Dmark میشه فقط گفت که کدوم کارت بهتره و ارزش خریدن داره چون این 2تا میان و از تمام اجزای کارت گرافیک استفاده میکنن برای اجرای بهتر
الان کسی نمیاد بگه تو بازیه Dead Space کارت GTX275 80 فریم داده و 4890 100 فریم!!چون این بازی,بازی ایه که رو کارت 9600GT هم 60 فریم رو رد میکنه,درسته بالاتر بهتره اما نه روی یک بازیه سبک
همیشه بین 0 تا 60 رو در نظر بگیرید چون 60 به بالا دیگه هیچ فرقی نمیکنه:smile:

Last edited by a moderator:
شما Sims 3 رو هم بخوای با آخرین تنظیمات و فریم خوب بازی کنی دیگه دست کم باید یه کارت 9600GT/GSO بخری،WOW هم همینطور اونم همچین سبکتر نیست و مثل Warcraft 3 نمیشه رو هر گرافیکی بالا آوردش.

شما Sims 3 رو هم بخوای با آخرین تنظیمات و فریم خوب بازی کنی دیگه دست کم باید یه کارت 9600GT/GSO بخری،WOW هم همینطور اونم همچین سبکتر نیست و مثل Warcraft 3 نمیشه رو هر گرافیکی بالا آوردش.
WoW بیشتر رم و CPU میخواد.هدف من هم تو هیچ کدوم بازی با بالاترین گرافیک نیست هر چند که میدونم میتونم WoW رو با یه گرافیک عالی بازی کنم.میتونی به این جا سر بزنی متوجه بشی.بلیزارد طوری WoW رو درست کرده که رو اکثر سیستم های چند سال پیش هم اجرا بشه.

دوست عزیز اگه قرار بود تست کردن به همین راحتیا باشه و هر کسی بخواد بدون لحاظ کردن فاکتورای مهم بیاد دو تا کارت رو مقایسه ی محدود بکنه(فقط یه عنوان بازی رو تست کنه) و تازه یه نتیجه ی کلی هم بخواد بگیره که همه واسه خودشون تستر میشدن
4890 شاید توی بعضی بازیها که موتورشون با ATI بهینه شده باشه فریم بیشتری بده ولی در کل GTX 275 کارت قویتریه،اون داستانی هم که راجع به کارت ATI واسه بهتر کار کردنش گفته یه سری تخیلات ساخته و پرداخته ی خودشه.

من نگفتم تست به همین راحتیاست طیق نمودار های 3DMark که دیده بودم کرایسیس توی 275 فریم بهتری میداد من با چشم خودم دیدم فریم 275 پایین تر بود در ضمن یه نگاهی به وات مصرفی و تولید گرمای 275 بکن همونا کافیه که این کارت خریده نشه یه سرچ بزن تو گوگل خودت میبینی به نظر من اصلا کارت به صرفه ای نیست مخصوصا تولید گرمای زیاد نکته دیگه اینکه کارت 275 قیمتش بیشتر از 4890 نباشه کمترم نیست بستگی به برندش داره نمیدونم بر چه اساسی میگین اگه 30-40 تومن ارزون تر بگیرید به نفعته من اون چیزایی که با چشمم دیدم نشون از برتری 4890 داشت حالا دوستم این هفته 275 میخواد بخره میارم رو سیستم خودم تست میکنم نتیجه رو سکرین شات میکنم اینجا میگذارم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or