مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام..پس همون 9500GT رو بگیر البته مراقب باش الکی 1GB ندن بهت..512 بگیر و حواست باشه GDDR3 باشه اخه اگه 1GB باشه GDDR2 رمش و قیمتش الکی بالاس
برندش هم زیاد مهم نیست اما حواست باشه اگه از برند معروف هم نبود حداقل فرکانس هاش مثل همون کارت مرجع باشه!!!
الان برند گیگاش 70 و خورده ایه!!:smile:

من یک چیزی هم اضافه کنم و اونم اینه که کسایی که میگن بنچمارک کرایسیس رو قبول ندارن این رو بدونن که الان موتور پایه ی کرایسیس از جدیدترین تکنولوژی داره بهره میبره و کارتی که بتونه این موتور گرافیکی یعنی Cry Engine 2 رو روونتر اجرا کنه میشه گفت کارت خوبیه
الان کسی نمیاد به عنوان مثال بنچمارک Sims2 رو با کرایسیس مقایسه کنه!!:)واقعا خنده داره کسی بگه که چون این 1دونه بازی روی فلان کارت سریعتره پس اون کارت بهتره!!
با نگاه کردن به تست کرایسیس و 3Dmark میشه فقط گفت که کدوم کارت بهتره و ارزش خریدن داره چون این 2تا میان و از تمام اجزای کارت گرافیک استفاده میکنن برای اجرای بهتر
الان کسی نمیاد بگه تو بازیه Dead Space کارت GTX275 80 فریم داده و 4890 100 فریم!!چون این بازی,بازی ایه که رو کارت 9600GT هم 60 فریم رو رد میکنه,درسته بالاتر بهتره اما نه روی یک بازیه سبک
همیشه بین 0 تا 60 رو در نظر بگیرید چون 60 به بالا دیگه هیچ فرقی نمیکنه:smile:

با نظر شما در مورد موتور کرایسیس موافقم ولی
حرف شما زمانی درسته که یک نفر بخواد کارت گرافیک بخره و فقط کرای سیس بازی کنه
که میدونید یکم نادره کسی که الان داره کارت میخره داره پول میده هدف هم غیر از بازی چیزی نست اونم رنج وسیعی از بازیها نه فقط یک بازی پس بع عنوان راهنما باید طوری راهنمایی کنیم که متضرر نشه با توجه به قیمت مساوی در ایران و قدرت 5 الی 10 درصد بیشتر 275 فعلا صرف با خرید 275 هست اگه توجه میکردید گفتم که اگه CUDA , PHISICS رو در نظر نگیریم
4890 هم با 20 هزار تومان پایین تر انتخاب معقولی هست

من نگفتم تست به همین راحتیاست طیق نمودار های 3DMark که دیده بودم کرایسیس توی 275 فریم بهتری میداد من با چشم خودم دیدم فریم 275 پایین تر بود در ضمن یه نگاهی به وات مصرفی و تولید گرمای 275 بکن همونا کافیه که این کارت خریده نشه یه سرچ بزن تو گوگل خودت میبینی به نظر من اصلا کارت به صرفه ای نیست مخصوصا تولید گرمای زیاد نکته دیگه اینکه کارت 275 قیمتش بیشتر از 4890 نباشه کمترم نیست بستگی به برندش داره نمیدونم بر چه اساسی میگین اگه 30-40 تومن ارزون تر بگیرید به نفعته من اون چیزایی که با چشمم دیدم نشون از برتری 4890 داشت حالا دوستم این هفته 275 میخواد بخره میارم رو سیستم خودم تست میکنم نتیجه رو سکرین شات میکنم اینجا میگذارم
شما که حرف کسی رو قبول نداری و تحلیل و نتیجه گیری این همه سایت حرفه ای رو به دیده های خودت(که معلوم نیست توی چه شرایط و درایورایی انجام شده و قطعا اشتباه هست) ترجیح میدی بهتره که توی فروم هم نظر بقیه رو نپرسی و جاتو با مشاورای قدیمی عوض نکنی.
کسی که بیاد فقط آمار Crysis توی 3Dmark ؟ رو ملاک مقایسه قرار بده مطمئننا خیلی راه داره تا یاد بگیره چیزای دیگه ای هم مهم هست،همه میدونن که اصولا Crysis واسه Nvidia بهینه شده ،بهتره همون 4890 رو بگیری تا بعدا به صحبتای ما برسی.

سلام !
دوستان من فقط میخوام یک چیز رو بدونم !
به نظر شما 9800 GT 1 گیگابایت برای اجرای بازی ها روی حد آخرشون بدرد میخوره ؟؟
+
رم DDR2 4 gig خوبه ؟:biggrin1:

سلام !
دوستان من فقط میخوام یک چیز رو بدونم !
به نظر شما 9800 GT 1 گیگابایت برای اجرای بازی ها روی حد آخرشون بدرد میخوره ؟؟
+
رم DDR2 4 gig خوبه ؟:biggrin1:
9800GT یه کارت رده متوسط به پایین هست که همین الان هم توی اجرای خیلی از بازیها نمیتونه حد بالا رو بگیره،کارتایی واسه حد بالا مناسبن که از آخرین نسل کارتای گرافیکی باشن(GTX 260/275/285 و ATI 4870/4890)
شما بجای این کارت میتونی کارت 4770 رو که سریعتر از 9800 هست با قیمت کمتر تهیه کنی.
رم 4 گیگ خوبه یعنی چی؟؟

سلام دوستان

3تا سوال خیلی مهم چون فردا دارم میرم سیستم رو ببندم:

اول اینکه در کراس فایر کردن در این مادر برد ASUS M4A78T-E میشه از دو نوع کارت مختلف با دو نوع برند و دو نوع کارایی مختلف استفاده کرد مثلا یدونه 4890 ASUS یک گیگ را با یدونه 4850 یک گیگ HIS .....اگه بشه که من از دوستی شنیدم میشه خیلی عالی میشه ...به نظر شما میشه این کار رو کرد؟؟؟؟؟؟

در ضمن این کارت 4850.2 دوگیگ گیر میاد چنده الان؟؟؟؟ به صرفه هستش

کراس کردن کدوم کارتها در رنج قیمت متوسط بهتره؟

من تو یه عکس هم دیدم که طرف یدونه GTX275 را با یدونه 4890 با هم رو مادر برد بسته بود مگه میشه؟؟؟؟؟

ممنون اگه اساتید کمک کنند ما هم یه چیزی یاد بگیریم

اوکی بیا منم تحلیل سایت بدم توی فروم های معروف دنیا که چی میگن: سایت گیم سپات رو که قبول داری؟
http://www.gamespot.com/pages/forums/show_msgs.php?topic_id=26883625
به پست 10 توجه کن حرف جالبی میزنه واسه دوستان میگم ترجمشو میگه که شما مطمئنا از طرفداران کلوپ NVIDIA هستین اما در راه اشتباهی قدم ورمیدارین چونکه شما باید در نظر بگیرین تو چه بازیی دیدید که 275 سریعتر و از چه درایور هایی استفاده میشه جایی که این بنچمارکها ارائه میشه باید این نکته رو در نظر گرفت که از چه روزولیشنهایی استفاده میشه در رزولیشنها بالا نتایجی با تفاوتهای بسیار زیاد رو میگیرین.........
قضاوت با خودت دیگه این بحث رو بهتره ادامه ندیم فقط بگم چیزیکه در عمل دیدم متفاوت با بنچمارکها بود نکته دیگه اینکه امیر جان دقیقا منم همین نکته رو گفتم که تو کرایسیس فریم ریت بهتری داد 4890 هرچند که یک بازی ملاک نیست

موفق و پایدار باشید.

اوکی بیا منم تحلیل سایت بدم توی فروم های معروف دنیا که چی میگن: سایت گیم سپات رو که قبول داری؟
http://www.gamespot.com/pages/forums/show_msgs.php?topic_id=26883625
به پست 10 توجه کن حرف جالبی میزنه واسه دوستان میگم ترجمشو میگه که شما مطمئنا از طرفداران کلوپ NVIDIA هستین اما در راه اشتباهی قدم ورمیدارین چونکه شما باید در نظر بگیرین تو چه بازیی دیدید که 275 سریعتر و از چه درایور هایی استفاده میشه جایی که این بنچمارکها ارائه میشه باید این نکته رو در نظر گرفت که از چه روزولیشنهایی استفاده میشه در رزولیشنها بالا نتایجی با تفاوتهای بسیار زیاد رو میگیرین.........
قضاوت با خودت دیگه این بحث رو بهتره ادامه ندیم فقط بگم چیزیکه در عمل دیدم متفاوت با بنچمارکها بود نکته دیگه اینکه امیر جان دقیقا منم همین نکته رو گفتم که تو کرایسیس فریم ریت بهتری داد 4890 هرچند که یک بازی ملاک نیست

موفق و پایدار باشید.

سلام...
ببین اقای Black Sword شما وقتی نمیدونی مادربوردش چی بود؟وقتی میگی این سیستم با اون یکی فرق داشته؟اونوقت چه انتظاری داری ما حرفت رو تایید کنیم؟این رو هم بدون برای مثال یک کارت 4890 رو رو سیستمی ببندی که CPU سلرون باشه و 2 گیگ رم 533 داشته باشه و چیپست مادربوردش 945 باشه خوب معلومه که قرق داره کاراییش با موقعی که همون کارت رو ببندی روی مادربوردی که چیپستش X58 و CPUش Core i7 920 و اورکلاک شده تا 3 و 3گیگ هم رم DDR3 1800 داره!!
اینا رو هم میذارم تا فکر نکنی Crysis و 3D Mark فقط با GTX275 بهینه اند!! اگه اینجور باشه پس اینا هم یعنی فقط با اون بهینه اند؟؟!!دیگه سایت Tomshardware رو که قبول داری؟؟:smile:
اما
3hxfrdfuhg04z4ote237.png
[/URL][/IMG]

p0xzo3v0r17x9f18w9ne.png
[/URL][/IMG]

qv87b1f939yxyopem3th.png
[/URL][/IMG]

kt9iujdeprgvigq6zcs.png
[/URL][/IMG]

wmkmhu4vqm9utqztgs2m.png
[/URL][/IMG]
اینم مصرف انرژی..اما دما رو باهات موافقم

آخرین ویرایش:
سلام دوستان

3تا سوال خیلی مهم چون فردا دارم میرم سیستم رو ببندم:

اول اینکه در کراس فایر کردن در این مادر برد ASUS M4A78T-E میشه از دو نوع کارت مختلف با دو نوع برند و دو نوع کارایی مختلف استفاده کرد مثلا یدونه 4890 ASUS یک گیگ را با یدونه 4850 یک گیگ HIS .....اگه بشه که من از دوستی شنیدم میشه خیلی عالی میشه ...به نظر شما میشه این کار رو کرد؟؟؟؟؟؟

در ضمن این کارت 4850.2 دوگیگ گیر میاد چنده الان؟؟؟؟ به صرفه هستش

کراس کردن کدوم کارتها در رنج قیمت متوسط بهتره؟

من تو یه عکس هم دیدم که طرف یدونه GTX275 را با یدونه 4890 با هم رو مادر برد بسته بود مگه میشه؟؟؟؟؟

ممنون اگه اساتید کمک کنند ما هم یه چیزی یاد بگیریم
برا CF کردن میتونی دو تا کارت هم مدل اما از برندای مختلف رو روی سیستم بزاری که خوبه و میتونی دو تا کارت غیر هم مدل رو هم بصورت CF Hybrid کنار هم استفاده کنی ولی اینکه بدون مشکل درایوری روی همه ی بازیا کار کنن تضمین شده نیست.
کارت 4850X2 رو هم فقط یه شرکت تولید کرد که راندمانش بنسبت قیمتش جالب نیست و موفق نبود
بهترین انتخاب خرید دو تا کارت 4770 واسه CF کردن هست که راندمان خوبی هم میده بنسبت قیمت
یه کارت GTX 275 رو وقتی کنار یه کارت ATI میزارن که دلیل نمیشه با هم کار کنن،احتمالا کارت 275 رو فقط به PhysX اختصاص داده که راندمان رو توی بعضی بازیها مثل Mirror's Edge بیشتر میکنه.

سلام:eek:

آقا من دوباره رفتم پیش همون مغازه داری که gtx280 رو 220 میده!! پرسیدم قیمتش رو گفت 220
هزار تومان.
من العان تو ش موندم. مگه میشه؟؟؟؟؟:confused::confused:

آقا من دوباره رفتم پیش همون مغازه داری که gtx280 رو 220 میده!! پرسیدم قیمتش رو گفت 220
هزار تومان.

چي بگم شايد بشه!!ولي من نديدم!
در كل دقت زيادي بكن.

Blacksword شما احياناً جاي ديگه همين مسئله را كه 4890 بهتر از 275 هست رو به راه ننداختين؟!!

هزار تومان.
شما خودت دیدی ؟! :confused:
قبلا هم گفتم اگه 280 باشه من 10 تا میخوام.:biggrin1:
ببخشید دوستان این کارت گرافیک HD 4650HD خوبه ؟
نه دیگه این مدل به تاریخ پیوسته.:cheesygri

هزار تومان.
همچین چیزی امکان نداره،اونا دارن اشتباهی قیمت چیز دیگه ای رو اعلام میکنن یا توی لیست قیمتشون اشتباه گفتن،این قیمت مال GTS 250 هست نه GTX 280!!

ببخشید دوستان این کارت گرافیک HD 4650HD خوبه ؟
شما به فکر خرید 4670 به بالا باش.

سلام
من امروز گرافیک موقتم رو خریدم!اقا فرشید در جریان هستند:smile:
:smile:HIS 4770 در حالت Default دو فریم از کارت قبلیم سریعتر بود (37 - 39)تو بازی Crysis و تنظیمات روی High و No AA...کارت قبلیم Inno3D 8800GT I-Chill بود که تازه اورکلاک شده هم بود Core 700 و Memory 2000
یعنی یک چیز در حد 8800GTS !!کارت رو کمی اورکلاک کردم اختلاف به 4 فریم رسید(37 - 41) ازش راضی ام
نسبت قیمت به کاراییش فوق العاده اس:smile: من همون اول قبل از اینکه بخرم هم گفته بودم کارت عالی ای هست
این فرصت رو از دست ندید و بگیریدش:smile:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or