kakihot
کاربر سایت
سلام..پس همون 9500GT رو بگیر البته مراقب باش الکی 1GB ندن بهت..512 بگیر و حواست باشه GDDR3 باشه اخه اگه 1GB باشه GDDR2 رمش و قیمتش الکی بالاس
برندش هم زیاد مهم نیست اما حواست باشه اگه از برند معروف هم نبود حداقل فرکانس هاش مثل همون کارت مرجع باشه!!!
الان برند گیگاش 70 و خورده ایه!!:smile:
من یک چیزی هم اضافه کنم و اونم اینه که کسایی که میگن بنچمارک کرایسیس رو قبول ندارن این رو بدونن که الان موتور پایه ی کرایسیس از جدیدترین تکنولوژی داره بهره میبره و کارتی که بتونه این موتور گرافیکی یعنی Cry Engine 2 رو روونتر اجرا کنه میشه گفت کارت خوبیه
الان کسی نمیاد به عنوان مثال بنچمارک Sims2 رو با کرایسیس مقایسه کنه!!واقعا خنده داره کسی بگه که چون این 1دونه بازی روی فلان کارت سریعتره پس اون کارت بهتره!!
با نگاه کردن به تست کرایسیس و 3Dmark میشه فقط گفت که کدوم کارت بهتره و ارزش خریدن داره چون این 2تا میان و از تمام اجزای کارت گرافیک استفاده میکنن برای اجرای بهتر
الان کسی نمیاد بگه تو بازیه Dead Space کارت GTX275 80 فریم داده و 4890 100 فریم!!چون این بازی,بازی ایه که رو کارت 9600GT هم 60 فریم رو رد میکنه,درسته بالاتر بهتره اما نه روی یک بازیه سبک
همیشه بین 0 تا 60 رو در نظر بگیرید چون 60 به بالا دیگه هیچ فرقی نمیکنه:smile:
با نظر شما در مورد موتور کرایسیس موافقم ولی
حرف شما زمانی درسته که یک نفر بخواد کارت گرافیک بخره و فقط کرای سیس بازی کنه
که میدونید یکم نادره کسی که الان داره کارت میخره داره پول میده هدف هم غیر از بازی چیزی نست اونم رنج وسیعی از بازیها نه فقط یک بازی پس بع عنوان راهنما باید طوری راهنمایی کنیم که متضرر نشه با توجه به قیمت مساوی در ایران و قدرت 5 الی 10 درصد بیشتر 275 فعلا صرف با خرید 275 هست اگه توجه میکردید گفتم که اگه CUDA , PHISICS رو در نظر نگیریم
4890 هم با 20 هزار تومان پایین تر انتخاب معقولی هست