مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

با این اوضاع 9600 gsoرا بخرم بهتر است یا 4670را؟:confused:
خوب بستگی به خودت داره اگه میتونی تا 120 خرج کنی خوب 9600gso میتونه انتخاب خوبی باشه اگرنه که همون 4670 خوبه.(البته به نظر من)

دوست من عجله اصلا ندارم چون فعلا بودجه کافی ندارم . من می خوام بعدز عید 2تومنی خرج کیس کنم:biggrin1:البته امیدوارم که جور بشه . بچه ها به نظر شما این 295 بعد از عید چند می شه؟ و اصلا بعد از عید سیستم جمع کردن بهتر هست یا قبلش؟ از لحاظ افت قیمت کل قطعات .چون می دونید دیگه هر کاری یه فصلی افت قیمت داره به خاطر کمبود مشتری

یا حق
هم قبل از عید و هم بعد از عید بخاطر کم شدن قطعات و کاهش میزان فروش عمده ی قطعات ، قیمتها بالاس، یا باید تا اواسط اسفند خرید کنی یا سال بعد تا اردیبهشت ماه صبر کنی تا واردات جدید انجام بشه و قیمتهای جدید اعمال بشه.

ممنون میشم اگه قیمت کارت گرافیک GIGABYTE Radeon HD 4670 512MB با گارانتی آواژنگ رو بگید؟
این سایت آواژنگ که لیست قیمت نداره!

کسی نمیدونه نمایندگی اصلی آواژنگ تو اصفهان کجاست؟

بالاخره من حدودا 10 روز پیش این قطعات رو از پاساز رضا خریدم، مشاوره های شما واقعا بهم کمک کرد
ازتون ممنونم! حالا به نظرتون سیستم خوبی شده؟(قیمت های تک تک هر قطعه هم می نویسم)
CPU: AMD Phenom x3(2.1) 8450----102Toman
VGA: Geforce 9600GT GDDR3 1GB XFX----180T
MB: Asus M2N68----80T
Ram: 2*1GB Corsair XMS2---50T
Power: AcBel E2 510W----70T
که جمعا شد 482 تومن، به نظر من کارش خوبه! تا حالا هر بازی که نصب کردم با آخرین تنظیمات آورده

بهتر بود این سوال رو تو تاپیک مشاوره قطعات میپرسیدی.
در کل سیستم خوبیه هر چند میتونستی اینتل ببندی با کارایی بالاتر.
چرا الکی 30 40 تومن بخاطر 1gb بودن 9600gt دادی ؟ میتونستی با همون 180 یه 9800gt یا 8800gt بگیری.
پاورت هم میتونستی کمتر برداری اصلا نیازی به اون پاور نبود.

آخرین ویرایش:
بالاخره من حدودا 10 روز پیش این قطعات رو از پاساز رضا خریدم، مشاوره های شما واقعا بهم کمک کرد
ازتون ممنونم! حالا به نظرتون سیستم خوبی شده؟(قیمت های تک تک هر قطعه هم می نویسم)
CPU: AMD Phenom x3(2.1) 8450----102Toman
VGA: Geforce 9600GT GDDR3 1GB XFX----180T
MB: Asus M2N68----80T
Ram: 2*1GB Corsair XMS2---50T
Power: AcBel E2 510W----70T
که جمعا شد 482 تومن، به نظر من کارش خوبه! تا حالا هر بازی که نصب کردم با آخرین تنظیمات آورده
اگه از مشاوره ی بچه ها استفاده کرده بودی که مشخصات سیستمت باید غیر از اینا می بود!،هر چند که قطعاتت بروزه.
بعدم حالا که خریدتو کردی نظر بقیه رو هم بپرسی که چیزی تغییر نمی کنه.

راجع به قطعات با نظر Supra جان موافقم.

سلام
من یه مادر برد دارم که ati آنبورد هستش و تو دفترچش نوشته باید یا 3450 یا3470 بندازی روش تا با تا با خوده آنبورد کراس فایر بشه پس اگر بخوام کارت گرافیک بخرم چاره ای جز خریدنه این کارت گرافیک ندارم شما فکر میکنید با این اوضاع یعنی کراس فایر مناسب بازی باشه
الان خوده آنبورده خیلی خوب هستش و ati 3300 هست اسم مادر برد هم:+TA790GX A2
http://my.ocworkbench.com/2008/biost...0GX-A2+/g1.htm __________________

ببخشید من میخوام یه کارت گرافیک ati 3470 hdبگیرم به نظرتون کدوم برند خوبه؟ و اگه میشه یه اطلاعاتی در بارش بدید ممنون میشم.
نه 3470 سرعت اونچنانی داره، نه اگه به گرافیک مادربرت اضافه بشه سرعت خوبی میده، پس از خیر این کار بگذر و یه گرافیک قویتر بگیر و گرافیک Onboard رو غیر فعال کن.

ببینید بچه ها یه تحقیقی میکنید که آیا این مادر بورده من با بقیه ی کارتای ati کراس فایر میشه یا نه؟ مثلا 4350 یا اصلا شما چی پیشنهاد میکنید با قیمته مناسب.؟ممنون از جوابتون.;)
http://my.ocworkbench.com/2008/biostar/TA790GX-A2+/g1.htm
در ضمن من far cry رو به طور متوسط با 25 فریم روی dx9 و high اجرا کردم با همین 3300 خوده مادر برد. البته امروز cpu رو از 4600 دو هسته 1 مگ به 7750 3مگ کش
ارتقا دادم.

آخرین ویرایش:
شما می تونی هر مدل کارت ATI رو که بخوای روی این مادربرد بزاری و CrossFire کنی، اما اگر بخوای با گرافیک Onboard اینکارو بکنی فقط باید از سری 2400 یا 3400 باشه.

شما با توجه به اینکه CPU رو هم آپگرید کردی ،بسته به بودجت میتونی یه کارت خوب از جدیدترین سری (برای قیمت حدود 150/100 مثل 9600GSO/GT Nvidia یا 4830/ATI 4670 )بگیری و نصب کنی .

ببینید بچه ها یه تحقیقی میکنید که آیا این مادر بورده من با بقیه ی کارتای ati کراس فایر میشه یا نه؟ مثلا 4350 یا اصلا شما چی پیشنهاد میکنید با قیمته مناسب.؟ممنون از جوابتون.;)
http://my.ocworkbench.com/2008/biostar/TA790GX-A2+/g1.htm
در ضمن من far cry رو به طور متوسط با 25 فریم روی dx9 و high اجرا کردم با همین 3300 خوده مادر برد. البته امروز cpu رو از 4600 دو هسته 1 مگ به 7750 3مگ کش
ارتقا دادم.
شما از نظر cf مشکلی با کارتای ati نداری میتونی هر دو کارتی از ati رو ، رو مینت بندازی و cf کنی این لینک رو ببین متوجه میشی ولی واسه hybrid cf همونطور که فرشید گفت حتما باید از سریه 2400 یا 3400 باشه.
شما بودجتو بگو تا بشه نظر داد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or