مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

دوست گلم! من چند وقت قبل Zotac 9800 GTX Plus خریدم 250 تومن. برای خودم نمیگم که! برای مشتریام، دوستام، فامیل... مشتریام رو حرف من و نظرم حساب میکنن برا همین نمیخوام بهشون چیزی رو پیشنهاد کنم که بعدش فحشم بدن...
خب پس مبارکه! ، من اشتباه متوجه شدم ،مطمئن باش از اینجا کسی دست خالی بیرون نمیره و بچه ها بهترین انتخابها رو پیشنهاد میکنن.

GAINWARD-9800GT

سلام
من تو این فرم 5-6 تا پست بیشتر ندادم اما همیشه از اینجا اطلاعات خوبی دریافت کردم
یه سال پیش یه GAINWARD-8800GT خریدم که خیلی ازش راضیم
دیروز (پنجشنبه) یه GAINWARD-9800GT برای فامیلم خریدم
افتضاح ! با توجه به تستهای مختلف (crysis,wic,3mark06,3dmarkVANTAGE) میتونم بگم
حدودا 15-20 % از کارت من ضعیفتره
پس دوستان کارت گرافیک GAINWARD-9800GT نخرید...

سلام
من تو این فرم 5-6 تا پست بیشتر ندادم اما همیشه از اینجا اطلاعات خوبی دریافت کردم
یه سال پیش یه GAINWARD-8800GT خریدم که خیلی ازش راضیم
دیروز (پنجشنبه) یه GAINWARD-9800GT برای فامیلم خریدم
افتضاح ! با توجه به تستهای مختلف (crysis,wic,3mark06,3dmarkVANTAGE) میتونم بگم
حدودا 15-20 % از کارت من ضعیفتره
9800 هم مثله 8800 هست، فقط فنش ممکنه فرق کنه، پس دلیلی نداره که از اون ضعیفتر باشه، اونم 20 درصد!! مطمئن باش یه جای تستت ایراد داشته یا کارت خودت OC بوده و این یکی معمولی هس.

9800 هم مثله 8800 هست، فقط فنش ممکنه فرق کنه، پس دلیلی نداره که از اون ضعیفتر باشه، اونم 20 درصد!! مطمئن باش یه جای تستت ایراد داشته یا کارت خودت OC بوده و این یکی معمولی هس.

نه تست من مشکلی نداره
من ادم کم تجربهای در زمینه کارت گرافیک نیستم
قبول دارم موضوع عجیبیه
نمیدونم چه کلکی تو این کارتا سوار کردن
تو بعضی بازیها حدودا 5% فرق دارن ولی تو VANTAGE 23% فرق داشتن
میدونم ملاک خوبی نیست اما اندازه 9800 کوچکتر و وزنش خیلی کم شده ...

خوب باید ببینی 216ـه یا نه دیگه. :cheesygri
اکثرا معمولیه 216 کم پیدا میشه ، من با برد xfx رو آخرین بار 420 تومن قیمت داشتم.

آخرین ویرایش:
خب پس مبارکه! ، من اشتباه متوجه شدم ،مطمئن باش از اینجا کسی دست خالی بیرون نمیره و بچه ها بهترین انتخابها رو پیشنهاد میکنن.

فدات بشم دوست گلم، خداییش از این فروم، مرجع فارسی بهتر و آپدیت تری پیدا نمیشه. این یه تعارف نیست، کافیه یه سرچ کنین تا متوجه شین :gathering:
:groupwave:

با سلام .
عرض کنم که هر کسی دو تا از پست های منو دیده باشه می دونه حالا قراره چی بنویسم.

بروبچ می بینم که کسی از gtx 295حرفی نمی زنه . این کارت باید وارد شده باشه . سوپرای عزیز گفت که یه جا دیده 900توماننننننننننننن . آقا این کارت 499دلار وارد بازار شده دیگه خداییش هم قیمت 4870x2باید باشه چون هم قیمت هستند از لحاظ دلاری . شرکت های گارانتی کننده این کارت هم اون رو اگر بیشتر از این قیمت ارائه کنند خیلی ... هستند چون دیگه الان زمان فتحعلی شاه نیست که مردم خبر نداشته باشند .بابا نا سلامتی همه با نت سر و کار دارند و می دونند چی به چی هستش . به نظرم خرید این کارت با این قیمت دیوانگیستتتتتتت آقا دیوانگیییی . البته سوپرا گفت بدون گارانتی حالا شما فکر کن با گارانتی چه شود:biggrin1:. بریم یه کنسول بخریم ردیفه دیگه . البته من سیستم رو می خوام برای کارای گرافیکی . اما شما هم یه حرفی بزنید دیگه

یا حق

شما خیلی عجله داری، باید یه کم صبر کنی عزیزم، هنوز یه ماهم نشده از معرفیش! شما اگه می خوای با یه قیمت منطقی بخری باید بیشتر صبر کنی که هم کارت بیشتر بیاد هم شرکت معتبر بیاره که گارانتی داشته باشه، قیمتش خیلی پایینتر از این حرفا میشه ....

بروبچ می بینم که کسی از gtx 295حرفی نمی زنه . این کارت باید وارد شده باشه . سوپرای عزیز گفت که یه جا دیده 900توماننننننننننننن . آقا این کارت 499دلار وارد بازار شده دیگه خداییش هم قیمت 4870x2باید باشه چون هم قیمت هستند از لحاظ دلاری . شرکت های گارانتی کننده این کارت هم اون رو اگر بیشتر از این قیمت ارائه کنند خیلی ... هستند چون دیگه الان زمان فتحعلی شاه نیست که مردم خبر نداشته باشند .بابا نا سلامتی همه با نت سر و کار دارند و می دونند چی به چی هستش . به نظرم خرید این کارت با این قیمت دیوانگیستتتتتتت آقا دیوانگیییی . البته سوپرا گفت بدون گارانتی حالا شما فکر کن با گارانتی چه شود:biggrin1:. بریم یه کنسول بخریم ردیفه دیگه . البته من سیستم رو می خوام برای کارای گرافیکی . اما شما هم یه حرفی بزنید دیگه
خوب این قانون اینجاس دیگه یه 1 ماه بازار گرمی بعد...... سرا همه به سنگ میخوره.:cheesygri
صبر کن درست میشه.

بزودی ما ASUS میاریم قیمت منصفانه هم میدیم زیر 650
البته اگه بخوای و عجله داشته باشی میتونی سفارش بدی بیارم
آقا شما یه آدرسی از مغازه ات برا من PM کن .
دوست من عجله اصلا ندارم چون فعلا بودجه کافی ندارم . من می خوام بعدز عید 2تومنی خرج کیس کنم:biggrin1:البته امیدوارم که جور بشه . بچه ها به نظر شما این 295 بعد از عید چند می شه؟ و اصلا بعد از عید سیستم جمع کردن بهتر هست یا قبلش؟ از لحاظ افت قیمت کل قطعات .چون می دونید دیگه هر کاری یه فصلی افت قیمت داره به خاطر کمبود مشتری

یا حق

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or